Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 73 034
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря за отговорите, момичета, просто все още проучвам клиники и поради това питам, искам да се ориентирам към клиника.

# 436
  • Милано
Здравейте, някой който е ходил до Киев последната една-две седмици може ли да сподели какво се случва с прословутото приложение Вдома?
Ние се върнахме от Киев на 11 Окт. На летището има безплатен уайфай - свалихме си приложението и се регистрирахме на място пред служителката на гранична полиция. Нямаше никакъв проблем, стига да се изчака малко, за да си хване мрежа телефонът. Малко търпение е необходимо.
Уайфая има ли парола(ние ще сме с телефоните в роуминг,но ако се появи проблем да имам и план Б)?

# 437
Няма парола, но много е  кофти нета идва и си отива

# 438
Не разчитаите на роуминг в киев..много е скъпо.тъи като не са е u
По скоро нета да ви е само на WiFi

# 439
  • Милано
Граничните полицаи помагат ли при нужда- не знаем нито украински,нито английски-говорим италиански и френски...Много се притеснявам дали ще разбера (мъжа ми е ваксиниран)кое да потвърдя и кое не...Като пристигнем на адреса,нужно ли е селфито?Момичета извинете ме за досаждането 🤗А за да получим смс с кода е нужен все пак роуминг?

# 440
Граничните полицаи помагат ли при нужда- не знаем нито украински,нито английски-говорим италиански и френски...Много се притеснявам дали ще разбера (мъжа ми е ваксиниран)кое да потвърдя и кое не...Като пристигнем на адреса,нужно ли е селфито?Момичета извинете ме за досаждането 🤗А за да получим смс с кода е нужен все пак роуминг?

Ние бяхме с роуминг и пак не получихме код, граничния полицай ни посъветва да въведем украински номер, за това по-добре звънете на Виктория или в клиниката като пристигнете, за да ви продиктуват украински номер и съответно код

# 441
  • Милано

Ние бяхме с роуминг и пак не получихме код, граничния полицай ни посъветва да въведем украински номер, за това по-добре звънете на Виктория или в клиниката като пристигнете, за да ви продиктуват украински номер и съответно код
Проблема е ,че пристигаме 1:35 през нощта ,към италианската група сме и координаторките са други...Писах на летището,казаха че магазините работят...дано да можем поне да купим украинска сим...

# 442
  • София
Момичета, нормално ли е вече 18ти ден след блокиращата инжекция да няма имейл от Виктория за стартиране на подготовката /не питам за мен/

# 443
Да си погледнат Спама на пощата и да пишат отново, да звънят…всичко става. Аз не си спомням да съм имала някакво притеснително забавяне в отговорите. Но ние комуникирахме по Вайбър.

# 444
  • София
Преди малко е получен отговор, след няколко дни ще започне подготовката - за информация - 22 дена от блокиращата, не знам защо толкова много.

# 445
За това е блокираща за да е под техен контрол всичко. Един вид влиянието на хормоните е “разкачено”. Синхронизират циклите с донорката и за това може да ѝ се струва, че има забавяне. Всичко ще е наред. Да не се тревожи!

# 446
Няма парола, но много е  кофти нета идва и си отива

Щом мъжът ви е ваксиниран той не трябва да си тегли това приложение ще го пуснат без проблем. Проверяват му сертификата за ваксина.
Вие, ако не сте ваксинирана ... на вас ще го искат въпросното  "В дома"...
Трябва да го изтеглите, попълвате си данните и трябва да получите СМС ( щом сте с италиански номер може ида имате късмет и да получите въпросният код)
След като въведете кода ще се появи отброяващ часовник... нищо повече не правите докато не минете паспортно гише. Показвате този отброяващ часовник на паспортно като ви попитат дали имате "В дома".
След като излезете от летището го деактивирате...  никой не го проверява повече.

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 11:39 от Кris_80

# 447
  • Милано
Няма парола, но много е  кофти нета идва и си отива

Щом мъжът ви е ваксиниран той не трябва да си тегли това приложение ще го пуснат без проблем. Проверяват му сертификата за ваксина.
Вие, ако не сте ваксинирана ... на вас ще го искат въпросното  "В дома"...
Трябва да го изтеглите, попълвате си данните и трябва да получите СМС ( щом сте с италиански номер може ида имате късмет и да получите въпросният код)
След като въведете кода ще се появи отброяващ часовник... нищо повече не правите докато не минете паспортно гише. Показвате този отброяващ часовник на паспортно като ви попитат дали имате "В дома".
След като излезете от летището го деактивирате...  никой не го проверява повече.
Благодаря ❤❤❤Да,за мъжа ми сме на ясно...аз съм тази с ВДома...Утре тръгваме.

# 448
К.lera, Успех!

# 449
K.Iera, как е пристигнахте ли в Киев?
Имахте ли проблем  с "В дома "?
Успех и стиснати палци и от мен!

Общи условия

Активация на акаунт