Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 73 029
  • 755
  •   1
Отговори
# 450
  • Милано
Момичета пристигнахме🤗Успях с ВДома.Първо включих роуминг и кода никакъв го няма. Докато видя,че за няма и 3 минути ми е дръпнал 50 евро и нямам наличност...Добре че при стрес се владея..Включих уайфай и за секунди дойде кода...Благодаря ви момичета❤❤❤В хотел Киев 365 сме.Има ли нещо наблизо да разгледаме днес следобед?Бъдете здрави и Бог да сбъдва мечтите ви🙏🙏🙏

# 451
Момичета пристигнахме🤗Успях с ВДома.Първо включих роуминг и кода никакъв го няма. Докато видя,че за няма и 3 минути ми е дръпнал 50 евро и нямам наличност...Добре че при стрес се владея..Включих уайфай и за секунди дойде кода...Благодаря ви момичета❤❤❤В хотел Киев 365 сме.Има ли нещо наблизо да разгледаме днес следобед?Бъдете здрави и Бог да сбъдва мечтите ви🙏🙏🙏
Може да отидете до квартал София, на 10 мин. пеша ви е (питайте на рецепцията). Там има какво да се види - паркове, заведения, фонтани, магазини....много е красиво

# 452
Или хванете Юбер до централната част на града Simple Smile

[/b]
Може да отидете до квартал София, на 10 мин. пеша ви е (питайте на рецепцията). Там има какво да се види - паркове, заведения, фонтани, магазини....много е красиво

# 453
  • Милано
Днес бяхме до ЖК София.Утре след прегледа  ще отидем до центъра.Момичета,в деня на прегледа ли е вливката или в друг ден и на всички ли я правят ?

# 454
Здравей, вливките са в деня на  пункцията на донорката, реално вие сте тогава там за преглед и в деня на трансфера. В деня на прегледа също така вземат и кръв за рвмс лепило, обработват го и ти го слагат. Но има момичета на които не правят вливки, наай вероятно нямат нужда.

Днес бяхме до ЖК София.Утре след прегледа  ще отидем до центъра.Момичета,в деня на прегледа ли е вливката или в друг ден и на всички ли я правят ?

# 455
По принцип вливките ги правят един ден преди трансфера и ги правят във вашия хотел - Киев 365

# 456
  • Милано
Благодаря ви сърдечно момичета 🌸

# 457
Здравейте, Виктория ни писа, че трябва да сме в Киев на 19-29.11., десет дни от петък до понеделник, но няма директни полети около тези дати. Някой пътувал ли е с автобус или друг транспорт?

# 458
Здравейте, до сега сме пътували само с полети - в повечето случаи с прикачвания. Само един път намерихме директни полети. Чела съм, че пътят с кола не е много хубав. Не е проблем, ако полетите ви са един-два дни преди датата на пункцията и 1-2 дни след трансфера.

Здравейте, Виктория ни писа, че трябва да сме в Киев на 19-29.11., десет дни от петък до понеделник, но няма директни полети около тези дати. Някой пътувал ли е с автобус или друг транспорт?

# 459

https://www.ryanair.com/bg/bg/trip/flights/select?adults=1&t … stinationIata=KBP

Според сайта на райънеър летят всяка сряда и неделя от София до Киев. Може да си вземете полет на 17ти ноември и за връщане на 01.12. Пуснах линк, според който тези дати са активни и цените. Не знам до колко е достоверна информацията, но заслужава да се провери. Според сайта им полетите ще продължат и зимните месеци без прекъсване...

# 460
Да...така летят Райънеър. И не е проблем ако сте ден..два по-рано в Киев  и си тръгнете също ден..два по-късно.  Вики знае как са полетите. Няма да Ви направят на въпрос Wink

# 461
Така направихме, благодаря!

https://www.ryanair.com/bg/bg/trip/flights/select?adults=1&t … stinationIata=KBP

Според сайта на райънеър летят всяка сряда и неделя от София до Киев. Може да си вземете полет на 17ти ноември и за връщане на 01.12. Пуснах линк, според който тези дати са активни и цените. Не знам до колко е достоверна информацията, но заслужава да се провери. Според сайта им полетите ще продължат и зимните месеци без прекъсване...

# 462
Здравейте Момичета,
С ММ обмисляме следващия опит да направим в Биотекском.
Бих искала да попитам, ако имам Мами, които са успели и все още влизат във форума, на колко години бяхте, когато забременяхте успешно?
Тъй като аз съм на 43г. и при условие, че връщат повече ембриони, малко се притеснявам, ако се получи евентуална бременност с близнаци...

# 463
Годините нямат особена връзка. Няма как да се предвиди с колко бебета ще се окажеш…едно, две или повече. Това го обсъдете с докторката, която ще ви поеме. Нека го имат в плановете. Средната възраст е около 40 има също и жени над и около 50.

# 464
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравей Stelana, ние с ММ бяхме на 45 навършени, когато бяхме в Киев. Получи се от втори опит, поисках да ми върнат 4 ембриона, но за жалост се хвана само 1. Сега расте здрава и много палава.
Не е сигурно, че ако ти върнат повече ембриони ще се хванат повече, но го има и това, ако са повече, можеш да направиш редукция.

Общи условия

Активация на акаунт