Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 73 006
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Mishonkaaa Благодаря и лека бременност !! Simple Smile

# 511
Аз имам неуспех с трите върнати ембриона. Сега съм с двоен трансфер - 4 ембриона - но датата за кръвния тест не ми е дошла.

amid_ и Mishonkaaa   -   Много благодаря за разяснението. Това не ми стана много ясно в сайта им. Иначе вие имах те ли успех с 3 ембриона?
Разпитвам, защото аз съм с ДЯ в Надежда и там се заплащат броя колко яйцеклетки искаш. 7 яйцеклетки 7200лв. и в моя случая, два ембриона не се развиха добре и останах само с 5. Лятото ми вкараха 2 и беше не успешен трансфера. Сега съм с един ембрион и да видим, още чакам.

# 512
amid_  -- Ще се случат и на вас щастието, дано сега за празниците да ни се усмихне късмета. Успех Heart

# 513
Здравей! При мен върнаха 3 и трите се хванаха Wink Бях на редукция и в момента съм бременна с 1 бебче в 6м. Wink Успех !

# 514
Мерси, Kimi8888! Успех и на вас Hug

amid_  -- Ще се случат и на вас щастието, дано сега за празниците да ни се усмихне късмета. Успех Heart

# 515
Ъпдейт: Открих информацията
Цените на предлаганите пакети в сайта на клиниката ли мога да открия?

# 516
Цените на предлаганите пакети в сайта на клиниката ли мога да открия?

Да, да там ги имат и аз в началото не ги намерих. Мисля, че беше на Услуги секцията

# 517
Здравейте, момичета, при спешни случаи  събота и неделя как комуникирате с клиниката? Като цяло доволни ли сте от комуникацията от разстояние?

# 518
Вики отговаря веднага на Viber,ако е спешно.

# 519

На вас веднага ли е отговаряла?

# 520

На вас веднага ли е отговаряла?
Пробвай да звъниш .

# 521
Здравейте, момичета, при спешни случаи  събота и неделя как комуникирате с клиниката? Като цяло доволни ли сте от комуникацията от разстояние?
При спешни случаи в почивните дни ми отговаряха  в рамките на няколко часа.  И съгласете се, че все пак са хора и също имат нужда от почивка, имат семейства, деца, лични ангажименти и т.н. Лично аз не бих отговорила на нито едно съобщение извън работното ми време, въпреки че също съм медицинско лице.
Като цяло съм доволна.

# 522
А в Украйна каква е актуалната обстановка като сигурност? Ще са ми полезни лични впечатления.  Удобно ли е с автомобилен транспорт, предвид, че се прекосява страната?

# 523
Здравейте момичета,
Някой има ли опит с мъжки фактор в Биотекском?

# 524
При спешни случаи в почивните дни ми отговаряха  в рамките на няколко часа.  И съгласете се, че все пак са хора и също имат нужда от почивка, имат семейства, деца, лични ангажименти и т.н. Лично аз не бих отговорила на нито едно съобщение извън работното ми време, въпреки че също съм медицинско лице.
Като цяло съм доволна.

Съгласна съм. Ако ви се случи (на никой не му пожелавам), влезте им в положение.

Общи условия

Активация на акаунт