Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 72 997
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, съгласна съм, че всеки има нужда и право на почивка. Но тъй като става въпрос за здраве и спешности, моето мнение е, че би било добре да има дежурен координатор през почивните дни. Не знам защо при трима координатори цялата кореспонденция с пациенти минава през Виктория. Би било добре, ако всеки уикенд различен координатор е на разположение да отговори в случай на спешност (кървене или друг проблем). Доколкото знам, често има пациенти в клиниката и в събота и на момичетата не им остава много време за почивка. С увеличаването на броя пациенти от България, екипът им също ще трябва да расте, за да се справят.
Моята работа не е свързана със здравето на хората, но винаги съм откликвала в извън работно време, ако някой има нужда от помощ.

Здравейте, момичета, при спешни случаи  събота и неделя как комуникирате с клиниката? Като цяло доволни ли сте от комуникацията от разстояние?
При спешни случаи в почивните дни ми отговаряха  в рамките на няколко часа.  И съгласете се, че все пак са хора и също имат нужда от почивка, имат семейства, деца, лични ангажименти и т.н. Лично аз не бих отговорила на нито едно съобщение извън работното ми време, въпреки че също съм медицинско лице.
Като цяло съм доволна.

Съгласна съм. Ако ви се случи (на никой не му пожелавам), влезте им в положение.

# 526
# 527
  • Милано
    Момичета,правили ли сте амниоцентеза и ДНК на плода или не е необходимо?

# 528
Здравейте след всичко прочетено взех окончателно решение за инвитро в Киев след неуспешни 7 с мой Я в България. Благодаря на Всички за информацията и търпението което са отделили в темата. Ако има някоя която ще стартира като мен от следващата година ще се радвам да се свържем за подкрепа и обмяна на опит и информация. За протокола на 42г. съм до сега с 9 стимулации и 7 трансфера ЕТ- 3, ЗЕТ-4.

# 529
Здравей, Петя, добре дошла в групата! Пожелавам ти успех от първия път в Киев! Аз вероятно ще започна трети опит там през първите месеци на новата година (за жалост първите два бяха неуспешни). Ако мога да ти помогна с нещо, пиши ми Simple Smile

Здравейте след всичко прочетено взех окончателно решение за инвитро в Киев след неуспешни 7 с мой Я в България. Благодаря на Всички за информацията и търпението което са отделили в темата. Ако има някоя която ще стартира като мен от следващата година ще се радвам да се свържем за подкрепа и обмяна на опит и информация. За протокола на 42г. съм до сега с 9 стимулации и 7 трансфера ЕТ- 3, ЗЕТ-4.

# 530
За много години момичета, пожелавам Ви здраве и сбъднати мечти. Нека всяка от вас се завърне от Киев с малка точица и ревлив финал. Ние сме в очакване на 23.01 заминаваме за първоначален преглед и ще действаме.

# 531
Здравейте! Каква застраховка сключвате преди пътуване до Украйна?

# 532
От този сайт -
https://visitukraine.today/bulgaria

Можеш да си избереш застрахователната компания, покритието, за колко дни да важи и т.н.

Здравейте! Каква застраховка сключвате преди пътуване до Украйна?

# 533
Здравейте. Някой възползвал ли се е от услугата- трансплантация на ендометриум, поради тънка или проблемна лигавица?

# 534
  • София
И мен живо ме интересува този въпрос Confused

# 535
Тънка, колко тънка? Аз забременях с 6-6.3мм ендометриум.

# 536
Здравейте! Има ли някой, който е правил опит и със свои и с донорски ембриони, да сподели подробности и как са се развили нещата?

# 537
Здравейте момичета, колко време се чака да ви отговорят на е-maila,за първоначална консултация

# 538
Здравей, Петя, добре дошла в групата! Пожелавам ти успех от първия път в Киев! Аз вероятно ще започна трети опит там през първите месеци на новата година (за жалост първите два бяха неуспешни). Ако мога да ти помогна с нещо, пиши ми Simple Smile

Здравейте , ние също сме най-вероятно за след средата на февруари , при втори ден от мц януари започвам с противозачатъчните. За втори опит сме , първия беше успешен до 5-ти месец в който загубихме бебето :/ Успех желая на всички от начолото до самият край 🤗🤗🤗

# 539
Момичета,
Има ли успели в Киев с мъжки фактор?
Лоша морфология, слаба подвижност и висока фрагментация.

Общи условия

Активация на акаунт