Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 72 989
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Здравей, Петя, добре дошла в групата! Пожелавам ти успех от първия път в Киев! Аз вероятно ще започна трети опит там през първите месеци на новата година (за жалост първите два бяха неуспешни). Ако мога да ти помогна с нещо, пиши ми Simple Smile

Здравейте след всичко прочетено взех окончателно решение за инвитро в Киев след неуспешни 7 с мой Я в България. Благодаря на Всички за информацията и търпението което са отделили в темата. Ако има някоя която ще стартира като мен от следващата година ще се радвам да се свържем за подкрепа и обмяна на опит и информация. За протокола на 42г. съм до сега с 9 стимулации и 7 трансфера ЕТ- 3, ЗЕТ-4.
Здравейте , ние също сме най-вероятно за след средата на февруари , при втори ден от мц януари започвам с противозачатъчните. За втори опит сме , първия беше успешен до 5-ти месец в който загубихме бебето :/ Успех желая на всички от начолото до самият край 🤗🤗🤗
Здравейте,може ли да ми обясните малко по -подробно как се случват нещата по самата процедура,понеже ние също сме стартирали,но ми е малко неясно понеже се чака...т.е.вече е сложена блокираща инжекция от тук нататък, какво би следвало?!

# 541
Здравейте, Виктория ще Ви дава напътствия стъпка по стъпка. Мисля, че има разлика в подхода при различните пациенти. Доколкото знам, в повечето случаи, след блокиращата инжекция се изчаква да започне МЦ. След това ще Ви дадат схема с мефикаментите за подготовка за ЕТ. Ще Ви кажат, на коя дата трябва да сте там за пункцията, както и на коя дата ще е ЕТ.
При мен единия път нямаше блокираща инжекция, а другия - имаше, но не изчакахме МЦ преди да започнем подготивката. За това казвам, че подходът не е един и същ всеки път за всеки пациент.

Здравей, Петя, добре дошла в групата! Пожелавам ти успех от първия път в Киев! Аз вероятно ще започна трети опит там през първите месеци на новата година (за жалост първите два бяха неуспешни). Ако мога да ти помогна с нещо, пиши ми Simple Smile

Здравейте след всичко прочетено взех окончателно решение за инвитро в Киев след неуспешни 7 с мой Я в България. Благодаря на Всички за информацията и търпението което са отделили в темата. Ако има някоя която ще стартира като мен от следващата година ще се радвам да се свържем за подкрепа и обмяна на опит и информация. За протокола на 42г. съм до сега с 9 стимулации и 7 трансфера ЕТ- 3, ЗЕТ-4.
Здравейте , ние също сме най-вероятно за след средата на февруари , при втори ден от мц януари започвам с противозачатъчните. За втори опит сме , първия беше успешен до 5-ти месец в който загубихме бебето :/ Успех желая на всички от начолото до самият край 🤗🤗🤗
Здравейте,може ли да ми обясните малко по -подробно как се случват нещата по самата процедура,понеже ние също сме стартирали,но ми е малко неясно понеже се чака...т.е.вече е сложена блокираща инжекция от тук нататък, какво би следвало?!

# 542
Значи скоро ви предстои пътуване Simple Smile Успех пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 543
Значи скоро ви предстои пътуване Simple Smile Успех пожелавам! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря ви ,нека всички които си мечтаят за дете да са с успех!

# 544
Здравейте момичета!
Може би моя въпрос ще ви се стори глупав, но все пак да попитам. Има ли някаква възможност да си поръчам замръзени яйцеклетки или готови ембриони от Киев, по-точно от Биотекском? Също така да ми препоръчите някаква агенция която би съгласила да ми помогне.

# 545
Защо замрАзени и за какво да ти помогне тази агенция? До колкото знам в Киев са много добре организирани.

# 546
Знам че клиниките в България работят със замръзени яйцеклетки от някакви криобанки в Украйна. Но ме интересуват само яйцеклетки от Биотекском, защото чух че имат успеваемост

# 547
Със замрАзени Я имаш леко занижени шансове за успех.

# 548
интересувам се не само от замрАзени яйцеклетки, а повече от замрАзени ембриони. нали с тях шанса е по-висок? иначе въпроса ми беше друг - мога ли да ги поръча от Биотекском

# 549
Пиши на клиниката и ги питай.

# 550
Ще чакаме да напишеш какво са ти казали.

# 551
интересувам се не само от замрАзени яйцеклетки, а повече от замрАзени ембриони. нали с тях шанса е по-висок? иначе въпроса ми беше друг - мога ли да ги поръча от Биотекском
Здравей! Hug
Питай, но няма такава практика в Биотекском. Не продават останали ембриони и яйцеклетки.
Там ги създават, като се започва ин витро опит при тях.
В сайта им ясно са описани пакетите и услугите, които предлагат, влез и прочети.
Работят със свежи яйцеклетки, нямат практика да замразяват ембриони,
освен ако не се налага по някакво изключение, също при ПИД на ембрионите.
Шансът не е по-висок със замразени ембриони, затова там държат да е свеж трансферът.
Както казах, питай, но съм убедена, че ще ти кажат, че там трябва да започнеш опит,
никой няма да ти изпратя ембриони тук, това е скъп и трудоемък процес.
Късмет! Flowers Four Leaf Clover

# 552
Моят лекар ми препоръчва да направя опит в България, само да ползвам яйцеклетките от Украйна

# 553
Моят лекар ми препоръчва да направя опит в България, само да ползвам яйцеклетките от Украйна
Да, но така не става, поне в Биотекском.

# 554
След 5 години лутане по клиники в България, безбройни консултации и опити с лекарите ни и грам не бих си замислила да купувам замразен материал и да правя отново провален опит

Общи условия

Активация на акаунт