Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 72 965
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Според пакета , който ще избереш. Пакет с един опит - икономичен си е ясен , че опита е един. Пакет двоен е с 2 опита , не дай си боже първия ако е неуспешен. Това са 2 стимулации и 2 трансфера:)

# 631
Според пакета , който ще избереш. Пакет с един опит - икономичен си е ясен , че опита е един. Пакет двоен е с 2 опита , не дай си боже първия ако е неуспешен. Това са 2 стимулации и 2 трансфера:)

Да, разбирам , че са една или две стимулации, но конректно за трансферите ме интересува дали може да са няколко или ако си взел икономичен пакет например е само един трансфер , а ако е несполучлив трябва да се доплаща за втори (при останали ембриони).

# 632

Да, разбирам , че са една или две стимулации, но конректно за трансферите ме интересува дали може да са няколко или ако си взел икономичен пакет например е само един трансфер , а ако е несполучлив трябва да се доплаща за втори (при останали ембриони).
Да ако е неуспешен се заплаща втори. За това най- добре е двойния пакет.

# 633
  • София
Няма останали ембриони - не е като тук да ги замразиш и да правиш няколко трансфера от една стимулация.
Един опит е  с 1 донорка, стимулация и трансфер с най-добрите получени ембриони.
Двойния пакет е 2 донорки, плащаш го целия независимо дали ще успееш от първия път с първата донорка или ще се наложи втори опит с втора донорка.

# 634
Прави ли се ПИД или по желание?
ПИД не е включена в цената, но може да се поиска допълнително. Миналото лято като питах беше 500 евро на ембрион.

# 635
Привет, момичета!
Нямам възможност вече да следя редовно темата, но поне веднъж седмично ме тегли насам, въпреки че нямам намерение да ходя за още една двойка Simple Smile
Чета ви и си спомням как аз се притеснявах преди близо 4г.
Радвам ви се, че си помагате и се подкрепяте!
 Писала съм и преди, че аз вече не отговарям на ничии въпроси относно процедурите, за да не подведа. По мое време нямаше Ковид, съответно кодове, застраховки и прочее.
А за самата подготовка спомените ми избледняха, затова си мълча и ви чета кротко.
Но се радвайте, че сега имате толкова много информация.
Когато направих Тема 1 и питах, ли питах, с надеждата някой да се включи и да подвърди, че няма нещо гнило в цялата работа, понеже изглеждаше прекалено хубаво, за да е истина, ни звук, ни стон.
Вероятно понеже отскоро там ходеха нашенци.
Добре, че една дама, живуща в чужбина, отдавна вече също мама, имаше там повече инфо и ми обясняваше най-мило, когато я засипвах с въпроси, ще съм и вечно благодарна!
Поздрави от нас!
Здраве и късмет желаем на всички!

# 636
https://www.facebook.com/biotexcombulgaria/
Май я няма в първия пост - това е страницата за пациенти от България, има и интернационална. Предполагам, че тук най-бързо и достъпно ще споделят актуална информация.
От понеделник има пуснати уеб камери със ситуацията в града. Наясно са, че пациентите се притесняват.

# 637
  • Пловдив
Момичета, гледам в пакетите, че има опция за трансплантация на ендометриум, която се заплаща допълнително 500 евро. Честно казано, опитах се да намеря нещо по въпроса в нета, но нищо не намерих. Някоя водила ли е разговор с лекарите по този въпрос и правена ли и е такава процедура?

# 638
Как е положението в Киев?

# 639
https://fb.watch/bkcUAwaC7G/
От радио Велико Търново - не съм го слушала, но би трябвало да е за обстановката, за мерките за безопасност в клиниката, за сурогатството.

# 640
Момичета, как става плащането? При първоъо ходене или мога да платя след като се прибера в бг? Имаме записано посещение следващата седмица, но средствата ни ще се забавят десетина дни. Има ли някой от вас плащал след като се е прибрал?

# 641
Ние платихме, като се прибрахме и останалата сума я дадохме в деня на трансфера. Проявяват разбиране при плащането. Поне преди беше така!

# 642
  • София
Ние платихме по банков път, първата част след като се върнахме и подписахме договора, втората част - преди трансфера.

# 643
Не смея да притеснявам координаторите по имейл...

Това което се случва е ужасно Disappointed Relieved
Мислим Ви и дано това безумие свърши възможно най-скоро ...и без свидни загуби и за двете страни....  Sad

# 644
Здравейте, момичета има ли някой в групата на който му предстои патуване тази седмица за  Киев

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 10:19 от Didi 83

Общи условия

Активация на акаунт