Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 3

• 72 960
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Сутринта по БТВ съобщиха, че гражданските полети са спрени и летището е евакуиранио...

# 646
  • Пловдив
Интересно е, че Райнеър продължават да продават билети.

# 647
Не съм изненадана, но това, което се случва е ужасно 😢
Надявам се да не пострадат цивилни граждани, пациенти и служители на болницата 🙏
А аз (за жалост) започвам да обмислям, къде да продължим с опитите. Много се надявах да е в Киев 😢

# 648
Ние сме планирали за 02.03.2022 г. най-вероятно ще отложим. Все още няма информация, че са ни отменени полетите. И ние обмисляме за друго място.

# 649
  • Пловдив
Момичета, ако се насочите нанякъде, пишете. Много ми е мъчно за хората в Украйна, наистина това, което се случва е ужасно. Не мога да повярвам, че в 21 век и то в ситуация на пандемия, се случва война. Главата не ми го побира, какво не разбрахме, защо не си научихме уроците, не знам ...

# 650
Гледах клипче в Ю туба, клиниката се е подготвила за безопасността на своите пациенти.
https://www.youtube.com/watch?v=J0_a4H-Pozo&ab_channel=BioTexComclinic
Дано не се стигне до там да се ползва!!!

# 651
Здравейте, момичета има ли някой в групата на който му предстои патуване тази седмица за  Киев
На нас полета ни беше за 2-ри но вчера от авиокомпанията отмениха полета, пункцията беше за 5-ти. Писах на Вики какво следва ама нямам отговор още . Дано всичко е наред и всички са добре . Pensive

# 652
И аз писах но няма отговор, за платих  2 опита и несме използвали нито един, имаме замразени, ужас какво ще се случи никой не знае, поне да бяха върнали че са добре, и дано да са ще се молим 😬😁

# 653
  • Пловдив
Момичета, вероятно при тях напрежението е голямо. Мисля, че до месец ще има яснота какво ще следва. Не вярвам конфликтът да продължи дълго, дефакто Украйна може да се каже, че вече е капитолирала и ще отстъпи. Вероятно ще има сваляне на правителство, избори за ново и т.н., в каква обстановка е друг въпрос, но мисля, че трябва да проявите търпение. Със сигурност клиниката ще продължи да работи, когато всичко отмине и съм убедена, че в момента просто действат извънредно, нормално е да не отговарят.

# 654
В момента в Украйна има война. Едва ли им е до нас.

# 655
Ситуацията изглежда е много сериозна. Някой има ли някаква информация, каквато и да е.

# 656
Каква информация? По телевизията непрестанно излъчват кадри от Украйна.

# 657
Да така е дано всичко се оправи, че и нашите надежди са там. А и би трябвало да имаме все пак някаква информация все пак сме подписали договор, нека клиниката да беше по отговорна поне  преди нападението да бяха ни информирали това положение се говореше от няколко седмици.

# 658
Каква информация? По телевизията непрестанно излъчват кадри от Украйна.

Говоря от клиниката.

Следя новините 24/7

Благодаря за уточнението Ви.

# 659
За какво да ви информират? Хората са се подготвили за лош сценарий с бомбоубежище и условия за оцеляване. Едва ли Путин е звъннал да им каже, че точно в този ден и час ще обяви война.

Общи условия

Активация на акаунт