90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 907
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Хайде и аз да се изкажа, стига само съм чела. Grin

Натали си е оперирала полипи в носа, както се вижда носът й е с оригиналната форма.

Акини каква питка е станала в лицето! Напълняла ли е? Не можах да я позная.

Снощи в една от групите на предаването във фейса гледах някакво видео с Яра. Бяха поканили свекървата и някаква двойка мъж и жена на гости. По едно време Яра извика Джови и започна да го навива, че трябва да каже на гостите да си тръгват понеже бебето ще спи. Часът беше 6 вечерта. Свекървата, която ми изглежда доста симпатична и свястна жена, остана потресена. Каза, че са пътували два часа за тази вечеря. В крайна сметка доста конфузна ситуация се получи и хората си тръгнаха. Украинката изкоментира, че в нейната държава било така - гостите се наяждат и се омитат. Пълни глупости.

# 301
Украинките просто са си властни 😂

# 302
  • Sofia
Яра от самото начало показа, че не иска да се сближава с роднините му, та не знам Джоуви какво друго е очаквал.
Още първият път, когато трябваше да се запознаят официално, тя каза, че не желае да преспива в къщата на майка му, защото нямало да ѝ е приятно.
После пък не искаше да кани никого на сватбата, даже родителите му, защото нейните роднини няма как да присъстват, съответно – не иска и неговите да са там.
Разбирам я, защото и аз съм такава в известна степен. Това е въпрос на характер. Яра определено ми прилича на интровертна личност.

# 303
  • София
Не е само въпрос на характер, а и на такт, и възпитание.

# 304
И аз съм същата ..предпочитам детето да е спокойно и да му се спази режима защото после на мен ми се пише ..забелязала съм че доста хора които са отгледали децата си и са забравили какво е изобщо не се съобразяват че детето има режим а и от мн хора и емоции се превъзбуждат и трудно заспиват ..ей така скоро да се натискаме на масата на гости на родата на мм изядохме времето за обедния сън на детето след това преуморен се пукна да реве трудно заспа и спа 40мин( 2ч.5 му е по принцип) затова съм на мнение има ли по малки дечица се съобразявам с тях ..

# 305
Много трудно се чете без запетаи.

# 306
  • София
Не съм го гледала още, така че малко неподготвена се изказвам, но четох и във фб групата са доста възмутени американците.

Според мен също като някой е пътувал толкова време, би трябвало да му обърнеш внимание. Един от двамата да приспи бебето, другият да остане да се види с родата. Те все пак не живеят в един град и се виждат рядко, особено и Джоуви, както пътува.

Сигурна съм, че ако бяха в Киев, майка ѝ щеше да виси постоянно у тях, а Яра не може да изтърпи майка му за няколко часа, но като има нужда от помощ търпи при нея. Гуен не е лоша жена.

# 307
Един ден да се наруши режима на детето не смятам, че е кой знае каква драма. Малко уважение към хората трябва.

# 308
  • Sunshine state
Ами съгласна съм с мнението на Тонка. Украинките ми станаха съвсем неприятни покрай шефката и това предаване. Носи им се славата вече, а се чудя как има мъже да им се връзват на претенциите.

# 309
  • София
Бебето може да бъде приспано в стаята си, въпреки наличието на гостите. Не става изобщо въпрос да му се наруши режима. Хората са пътували цели 2 часа за тази вечеря и накрая биват натирени.

# 310
Имам приятелка украинка, омъжена за българин. У тях се говори само украински и всичките им приятели са украинци. Толкова за властните жени от тази страна 😀

# 311
  • Sunshine state
И моите впечатления са, че са манипулаторки и искат само на тяхното да става.

# 312
  • Sofia
Малката е копие на Джоуви

# 313
И аз имам колежка украинка, но няма нищо общо с тези по ТЛС. Кротка жена, не близва алкохол, не се налага. Много е смешна с говора си. И чудесно чувство за хумор.

# 314
 Близначката изглежда покъртително зле. Горкият Флориан Grinning

Общи условия

Активация на акаунт