90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 904
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Близначките какви да са при тази семейна история? Те така и не са пораснали емоционално, някъде са заседнали преди пубертета, когато имаше нещо с баща им. В предпубертетен период са.

# 316
То и Флориан е един мъж.... Думи нямам. Чудя му се на наш Жоро какво търси в това недомислие.

# 317
# 318
Каква е семейната история на близначките? Примерно с майка им?

# 319
  • София
Не помня вече, разказваха в една от сериите. Мисля, че баща им пътуваше много, те също са се местили доста или нещо бяха разведени. Двете са били доста невзрачни като деца и в пубертета, имало е някакви подигравки.

# 320
  • Sofia
Разведени са родителите им,често са се местели,имат починал брат...
Като даваха снимки от детството и по-младите им години,съвсем нормално са си изглеждали,сега са карикатури 😳

# 321
Слаб ми е интернета, но да напиша и аз за Яра и гостуването - тя каза, че празнува украинската Коледа (която не е на 25-ти декември). Направи им традиционни храни за празника, за които гостите се изказаха обидно (както знаем, американците ядат само хамбургер и хот дог). След това започнаха да си говорят и тя каза на Джоуви, че трябва да си вървят, защото в Украйна след като се навечерят, хората си тръгват. Общо взето съм на същото мнение и също очаквам ако поканя хора в апартамента си да стоят 2-3 часа и да си тръгнат. Ако е на заведение е друго. Ако аз чуя шум от парти у съседите след 22 часа (незаконно е, впрочем - ако си седят тихо, няма проблем), им викам полиция.

# 322
  • София
Яра изобщо да не се измъква с приказки от 1001 нощ, че в Украйна ядат и бягат. Няма такова нещо. И е хубаво гостите предварително да бъдат уведомявани да ядат и да се омитат, че да си направят сметката дали изобщо да бият път до домакините. Аз лично на гости за 2 часа не съм ходила, както и вкъщи не са идвали за по два залъка и айде чао.

Много са ми симпатични Джулиана и мъжа й. Е, тя малко като негова дъщеря изглежда, но момичето изглежда щастливо и отлично обгрижвано. А е толкова хубава и миличка.

Също ме кефят Ана и Мурсел. Занивамат се с пчеларство, постоянно постват снимки от места, където си продават продукцията. А тя май инвитро ще прави...

# 323
  • Sofia
Направи им традиционни храни за празника, за които гостите се изказаха обидно (както знаем, американците ядат само хамбургер и хот дог).

Американците далеч не ядат само това (едни от най-здравословните и вкусни ястия съм ги консумирала именно в САЩ), но ако действително са направили негативни коментари за храната, приготвена от Яра, не им прави чест...

# 324
  • София
Сега гледам серията с ЮАР-еца. Тифани е много досадна. Той поне се опитва да направи нещо, направи стая за детето, а тя пак недоволна. Тя отиде там недоволна и настроена на конфликт и неодобрение, а той каквото и да направи, полза няма да има. Месото й било проблем, че било на витрината.

# 325
  • Sofia
Днес беше пуснала видео как си прави пиърсинг на носа 😳...луда работа

# 326
  • Sunshine state
Много взе да ме дразни и мен Тифани с безкрайните си претенции към Роналд. Няма угодия явно. Като гледам и зрителите са на негова страна вече.

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 16:10 от Pupitka

# 327
  • София
Тифани и Робърт ги прескачам, защото не са ми интересни.

Бау!

# 328
  • София
Наталия на стари години е възприела ролята на нацупеното момиченце. Само че това отива на момиченцата, а не на жени на 40.

# 329
  • Sofia
Роналд е на Тифани,Робърт е друг 😁

Общи условия

Активация на акаунт