Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 8 339
  • 630
  •   1
Отговори
Леки и фини текстури, изтънчен аромат и иновативни формули, съчетани с високотехнологични съставки с доказана ефикасност. Това е BeAdora!

BeAdora е бранд, създаден от компанията Bodi Beauty – утвърден с високото си качество производител на българска козметика от 1991 г.

Кое е отличителното за BeAdora?  

Продуктите ни имат за цел да се справят с едно голямо предизвикателство – да активират гена на младостта за 28 дни! Представяме ви някои от активните съставки на черната ни линия Classic, с които се постига бързият регенериращ ефект:

Маслото Lakesis дължи името си на една от трите мойри в гръцката митология. То е свръхиновативна съставка и представлява висококонцентрирано масло, извличано от смолата на мастиковото дърво Pistacia lentiscus, растящо на остров Хиос в Гърция.

Caviar Concentrate представлява хайвер от градински охлюви, богат на протеини, аминокиселини, витамини, овлажнители, еластин, колаген и други микроелементи. Спомага за образуването на нежен филм върху кожата, който предпазва клетките и забавя тяхното стареене.

Beautifeye e комбинация от две натурални съставки – екстракт от албиция (Копринена акация) и етиопско тревисто растение, известно като "божествена трева" заради своето заздравяващо кожата действие. Тази съставка въздейства комплексно върху кожата около очите – намалява мимическите бръчки, уморения вид, увисването на клепачите и тъмните кръгове под очите.

CUBE3 е нов тип хиалуронова киселина, разработена от швейцарския производител Principium. Прониква дълбоко в кожата, хидратира, прави я по-еластична, но и спомага за усвояването на останалите съставки. Ефектът ѝ върху кожата е бърз и е осезателен – до 30 минути след нанасяне.

EPS SEAFILL – екзополизахарид, получен от морски планктон от Марен д'Ироаз, недалеч от бреговете на френския полуостров Бретан. Заради уникалните си особености (високомолекулно тегло), тази съставка няма аналог на сушата. Тя заглажда кожата и уплътнява мрежата на колагеновите влакна, като ефектът е осезаем до 15 минути след нанасяне.

В серията Bright Rose ще откриете мощен ензимен екстракт от ценния бял трюфел, който засилва многократно еластичността на кожата и заглажда фините линии. Благоуханната розовата вода омекотява кожата, а ценното розово масло подхранва допълнително клетките. Иновативната хиалуронова киселина Cube³ увеличава дълбочината на хидратация за здрава и по-стегната кожа.

Доверете се на подмладяващата сила на BeAdora и сериите Classic, Bright Pearl и Bright Rose. В тях ще откриете изискани текстури с пленителен аромат и уникално действие върху кожата.

Спечелете комплект BeAdora!

Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.

На 29.11. и 05.12 ще изтеглим по двама от участниците в темата, които ще спечелят комплект с продукти BeAdora.

🎁 Вижте победителите от етап 1 >>> ТУК

Моля, запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 12:01 от Жaклин

# 1
  • до морето
Тайните ми са: добър сън, външна хидратация на кожата и прием на вода. Нямам впечатления от марката, все още.

# 2
С годините все повече внимание на кожата - процедури, козметика, домашни уреди. Използването на слънцезащита е задължително. Пиенето на течности и почивката също помагат много.
Козметиката от марката не познавам, но с удоволствие бих я използвала.

# 3
  • При децата ми
Моите тайни са: Достатъчно сън, повече прием на вода и течности, използване на подходящите за моята кожа продукти. Познавам марката само по име, но с удоволствие бих я използвала.

# 4
  • Пловдив
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.

Нямам златни правила. Не робувам на такива, не купувам скъпа козметика. Кожата ми няма как да е млада, когато аз съм на 50+ години. Но може да изглежда добре с редовно почистване и хидратиране.
не познавам този бранд, за първи път го виждам.

# 5
Спокойна нервна система, без излишен стрес, много вода, спорт, качествена почивка.
Не познава бранда, но ми звучи интересен.

# 6
Задължително хидратиращ крем вечер, добро почистване и пиене на много вода. Все още не съм пробвала марката BeAdora, но с удоволствие бих.

# 7
Достатъчно сън, повече прием на вода и течности, използване на подходящите за моята кожа продукти.

# 8
  • Sofia
Добър и дълъг сън, балансирана диета без млечни и много плодове и зеленчуци, специални хранителни добавки, задължително почистване, ниацинамид и азелаинова киселина, маски и хидратация.

# 9
Достатъчно сън, грижа за кожата, мия си лицето само със студена вода и балансирана храна. Не съм запозната с марката, бих се радвала да я пробвам.

# 10

Чак златни правила нямам, но имам навик вече да обръщам повече внимание на на кожата ми. Радовно почиствам, хидратирам и ползвам козметика според годините ми.
Бранда не го познавам, но това може, а и ще го променя обезателно.

# 11
Важно е кожата да се почиства добре и да се хидратира. Да се пият течности и да се пази от слънце и вятър със защитни продукти. Все още не съм ползвала марката, но бих я тествала.

# 12
Почистване, хидратация, здравословно хранене и достатъчно сън са моите правила.

# 13
Смятам, че правилната грижа за кожата е ключът към нейния красив вид - почистване, хидратиране, слънцезащита.
Не познавам марката и ще ми бъде интересно и приятно да се запозная с продуктите.

# 14
Задължително добро почистване и пиене на много вода. Все още не съм пробвала марката BeAdora, но с удоволствие бих я пробвала!

Общи условия

Активация на акаунт