Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 072
  • 629
  •   1
Отговори
# 45
Достатъчно сън и почивка. Слънцезащита по всяко време на годината. Крем и маски за моя тип кожа. И много вода.

# 46
Мойте златни правила са първо ГЕН-а, сутрин и вечер серуми и след това кремовете, околочен също. Един път седмично маска за лице и два пъти седмично ексфолиант.
Досега не съм ползвала Ваши продукти, но ще се радвам да спечеля и да ги пробвам 🙂

# 47
  • burgas
Не съм ползвала продукти от марката ,но бих го направила с удоволствие.Иначе почистване и хидратация за моята кожа

# 48
Достатъчен и добър сън,  хидратация на кожата и прием на вода, почистване.
Все още не познавам марката.

# 49
Не съм ползвала продукти от марката ,но бих го направила с голямо удоволствие.Иначе добър сън, много вода, почистване и хидратация за моята кожа

# 50
За млада и красива кожа трябва да се полагат грижи редовно. Аз всеки ден почиствам кожата си с мицеларна вода, два пъти в седмицата правя маски, в зависимост от моментната нужда на кожата си, редувам два дневни крема през определен период, като към единият прилагам и серум-ампули, а с другия масло в ампули.Важно е козметиката да е натурална и подходяща за сезона.

# 51
  • На морето!
Достатъчно сън
Достатъчно вода
Слънцезащита целогодишно

# 52
Изчистване с пилинг, нанасяне на крем за лице сутрин и вечер.

# 53
Моите златни правила са качествено почистване на лицето и ежедневна грижа с подходяща бяла козметика. Хубаво е да се прави и по-интензивна грижа като маски и пилинги. Все още нямам впечатления от бранда ви, но определено създава у мен луксозно първо впечатление и вдъхва доверие за качество.

# 54
Моите правила са задължителен сън 7-8часа, пиене на повече вода и ползване на качествени козметични продукти.
До момента не съм ползвала марката. Ще се радвам да опитам.

# 55
Не познавам бранда.
Старая се да се наспивам, да пия много вода, да не консумирам прекалено сладки, солени и пикантни храни. Използвам и натурална козметика и избягвам честото гримиране.

# 56
Не съм пробвала марката BeAdora досега. За красива кожа се старая да ползвам качествена козметика, да се наспивам достатъчно и пия много вода.

# 57
  • София
Почистване, хидратиране, достатъчно сън и прием на повече вода. Не съм ползвала продукти на марката.

# 58
  • софия
Достатъчно сън, прием на вода и течности, хубаво почистване на кожата, използване на подходящите за моята кожа продукти.
Не познавам BeAdora и с удоволствие бих я пробвала.

# 59
Грижа се за кожата си като я почиствам всеки ден, ползвам хидратираща козметика и такава съобразена с възрастта ми, пия много вода, спазвам здравословен режим на хранене, спя по 8 часа на ден. Не познавам бранда BeAdora, сега за пръв път се запознавам с него, но ще ми бъде особено приятно за изпробвам негови продукти, тъй като съм отворена за нови предизвикателства.

Общи условия

Активация на акаунт