Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 070
  • 629
  •   1
Отговори
# 615
  • При децата ми
Достатъчно сън, повече плодове и зеленчуци, достатъчно вода.

# 616
Достатъчно сън, почистване на кожата и хидратация

# 617
Почистване, хидратация и слънцезащита.

# 618
  • ВАРНА
Златните правила са ежедневната грижа с необходимите за това продукти, сънят също е важен, както и прием на достатъчно вода.
Не познавам продуктите на бранда.

# 619
Старая се да си осигурявам добър сън, да пия достатъчно вода, почиствам и хидратирам кожата редовно.
Не съм използвала продукти на марката, но с удоволствие бих опитала.

# 620
Старая се да съм постоянна в грижите си за кожата. Хидратиращи продукти,  много сън и витамини . Не съм използвала продуктите на марката и бих се радвала да ги пробвам.

# 621
  • Варна
Сън, добро и редовно почистване, много вода, подходяща козметика и маски Simple Smile

# 622
Достатъчно сън, пиене на вода, почистване на кожата вечер и овлажняване. Не познавам бранда.

# 623
Достатъчно сън, хидратиране, балансирано хранене, качествена козметика. Не познавам бранда.

# 624
  • София
За мен златните правила за здравата кожа са достатъчно сън,добра хидратация,минимален набор от козметика съобразен със типа и нуждите на кожата.Не ми е познат бранда BeAdora.

# 625
Не съм открила все още светия граал за перфектната кожа. Бих пробвала нещо такова против бръчки. https://angelcosmetics.bg/product/39756/antieydzh-peptidna-ampul … le-pro-100ml.html

# 626
  • София
За красивата кожа - почистване на лицето, хубава козметика, достатъчно почивка и повече положителни емоции! Simple Smile

# 627
  • Русе
Не познавам марката, но с радост бих я опитала. Моите правила за красива кожа са елементарни. Слънцезащитна през деня, серуми през нощта.

# 628

Изтеглени са и финалните двама победители, които печелят козметичен комлект от BeAdora. Tова са:

dimitrina321
iv4enceto_91

Честито! Gift

Date Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 08.12. като упоменат, че са победители във втория етап от коледната игра на BeAdora и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

✔️ три имена
✔️ адрес за доставка (личен адрес или офис на Спиди)
✔️ телефон за връзка

Благодарим на всички за участието!

# 629
Поради невъзможност да се свържем с един от печелившите в играта, се наложи да бъде изтеглен нов победител. Честито на: pinko

Pinko ще получи лично съобщение с инструкции за получаване на наградата.

Общи условия

Активация на акаунт