Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 329
  • 629
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Освен външните грижи, като хидратация, почистване, подхранване и т.н. за хубава кожа е важно човек да има спокоен и приятен начин на живот, да се храни с качествена храна и да спортува редовно.

# 586
Ежедневна рутина в няколко стъпки сутрин и вечер, като слънцезащитата е задължителна целогодишно. Прием на хранителни добавки, хидратация с достатъчно прием на вода и соли, стабилен сън, който при нужда подпомагам с чайове или добавки. Намаляване стреса също е от изключително значение. За бранда BeAdora съм чувала, но все още нямам личен опит. Изглежда ми като класна и наистина работеща козметична грижа и с радост бих изпробвала продуктите, тъй като съм в търсене на любима марка бяла козметика .☺️✌️🤍

# 587
Добро почистване и хидратиране. Използвам крем всяка вечер. Не съм запозната с бранда.

# 588
Не познавам марката Грижата се състой в почистване и хидратиране на лицето.

# 589
За мен има няколко златни правила за красива и млада кожа, които следвам и които наистина помагат кожата ми да изглежда здрава и свежа.

Номер 1 хидратацията е основата. Не мога да подценявам важността на добрата хидратация, дори на комбинираната ми кожа! Слънцезащитата е абсолютно задължителна за мен.
 Почистването на кожата също е много важно и периодично правя ексфолиация. Не на последно място, здравословната диета играе голяма роля в състоянието на кожата ми. Внимавайки с храната, като наблягам на храни с витамини и антиоксиданти, усещам как кожата ми се възстановява и изглежда по-жизнена.
 Добър сън и управлението на стреса също са важни. Когато не спя достатъчно или съм под стрес, веднага започвам да виждам негативни промени в кожата си – било то акне или торбички и кръгове под очите.

Относно бранда BeAdora, не съм запозната с тях, но определено бих искала да науча повече и да ги пробвам. Всеки път, когато открия нов бранд, който се фокусира върху качествени съставки и иновации, съм много заинтересована да го тествам. Може би именно техните продукти ще ми паснат и ще намеря нещо, което да работи за моята кожа. Ще се радвам да пробвам техните продукти и да отразя мнението ми в социалните мрежи! ♥

# 590
Познавам бранда Боди бюти, на Beadora все още не съм ползвала продукт. "Тайната"  за красива и млада кожа е здравословно хранене, хидратиране, сън, качествена козметика и редовно поддържане.

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 07:31 от *Emia*

# 591
  • Стара Загора
Тайната за красива кожа ми е, хидратация вътрешна и външна, сън, вътрешен прием на колаген. От няколко години започнах по-сериозна грижа за кожата - много добро почистване вечер, използване на слънцезащита, качествени хидратиращи кремове, масажи на лицето. И резултатите са видими.
Не познавам марката, но бих ми е любопитно да я изпробвам.

# 592
Хидратация, използам натурални продукти, масаж и не на последно място здравословен начин на живот. Достатъчен прием на вода, витамини и спорт. не съм използвала продукти на BeAdora.

# 593
  • София
Тайната на хубавата кожа за мен е добра хидратация, слънцезащита, достатъчно сън и никакъв стрес. С удоволствие бих пробвала продуктите. Качествената козметика е много важна разбира се.

# 594
Почистване, хидаратация. Специална грижа и внимние,
харесвам марката BeAdora.

# 595
Външна хидратация на кожата, прием на вода и почистващи маски. Нямам впечатления от бранда, все още.

# 596
Моите тайни са: Достатъчно сън, повече прием на вода и течности, използване на подходящите за моята кожа продукти.
Само са чувала за марката, но не съм я ползвала.

# 597
Чист въздух, хубава храна, бода и мног сън. Не съм пробвала козметиката.

# 598
Използването на слънцезащита е задължително. Пиенето на течности и почивката също ми помагат много.
Козметиката от марката не познавам, но с удоволствие бих я използвала.

# 599
Пиене на вода ,добър сън и почивка.Не познавам марката.

Общи условия

Активация на акаунт