Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 329
  • 629
  •   1
Отговори
# 60
Оптимална хигиена, правилната козметика, много вода, здравословно хранене и достатъчно сън. Използвала съм Избелващ серум за лце и съм доволна от резултата.

# 61
  • София
Почистване на кожата, хидратация, сън и качествена козметика. Не съм ползвала досега продукти на BeAdora, но с удоволствие бих пробвала.

# 62
Добър сън, хубаво почистване и качествен крем са моите тайни. Не познавам марката BeAdora,но с удоволствие бих я пробвала.

# 63
  • София
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти. Редовна хидратация, внимавам какви продукти консумирам. Редовно почистване на грим - ползване на измиващи продукти и на марки, които са се доказали като подходящи за моя тип кожа.. Не съм изпробвала бранда и не мога да дам мнение.

# 64
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.

За моята кожа се грижа всеки ден и държа да е мека , хидратирана и свежа . Имам няколко малки правила , не използвам фон дьо тен , никога не спя с грим и винаги хидратирам с подходяща козметика сутрин и вечер .
Не познавам продуктите на BeAdira все още,  предполагам че са страхотни.

# 65
  • София
Ежедневни грижи за кожата, достатъчно сън и прием на вода. Не съм ползвала продукт на BeAdora,. Нямам лични впечатления. С удоволствие бих ги пробвала.[/b]

# 66
Не познавам марката все още, но с удоволствие бих пробвала продуктите.
" Тайни" нямам, но се старая да имам качествен сън, достатъчен прием на вода и хидратация на кожата.

# 67
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? - първо и основно правило достатъчен прием на вода, хидратиращи продукти, прости и кратки техники за масаж на лицето.
Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.- да, познавам бранда, ползвала съм околоочен серум и овлажняващ крем. Последният ми е фаворит.

# 68
Марката не я познавам все още, но иначе ползвам хидратиращ крем за лице, понякога маска и най-вече рълноценна храна, здрав сън и много вода и чай.

# 69
Добра почивка!
Хидратация!
Почистване!
Слънцезащита!

# 70
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.

Почистване на кожата, хидратация, масаж, подходящ серум и крем според възрастта.
Не познавам бранда. Ще се радвам да изпробвам козметика от него.

# 71
Много вода,достатъчно сън и здравословно хранене ,качествена козметика, задължително без тютюнопушене.Не познавам продуктите,но бих ги пробвала с удоволствие.

# 72
Златните ми правила за красива и млада кожа са добър и пълноценен сън, почистване и хидратация на кожата, редовно използване на слънцезащита и достатъчно прием на вода. Не познавам марката BeAdora все още.

# 73
  • Варна
Не познавам бранда и бих била любопитна  да опитам. Не отделям много време за себе си, а вече има нужда защото съм точно в тази възраст. Обичам да си поспивам, така че съня е едно от нещата, които ми помагат да изглеждам по-млада

# 74
  • София
Подходяща козметика според типа кожа, достатъчно сън, отдавна не ползвам грим, не пия, не пуша.
Не съм ползвала продукти от вашата марка, но с удоволствие бих ги тествала!

Общи условия

Активация на акаунт