Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 059
  • 629
  •   1
Отговори
# 30
Моите златни правила за красива кожа са почистване и хидратация. Доброто настроение подобрява тургура и запазва Младостта.
Не познавам марката BeAdora. Бих пробвала продукти за хидратация.

# 31
Ежедневно измиване и хидратация с подходящ крем. Не познавам марката Beadora.

# 32
Не познавам продуктите на тази марка, но с удоволствие бих се запознала.
Моите правила са: хидратация, почистване, нанасяне на дневен и нощен крем, и най-вече избягвам неволно да пипам лицето си било то с чисти или мръсни ръце.

# 33
Почистване, хидратация, ядки, вода, много плодове. Не съм използвала продукти от марката.

# 34
Според мен най-важните златни правила за красива и млада кожа са ежедневно почистване и добра хидратация, качествена храна и достатъчно сън. Не съм ползвала продукти на бранда BeAdora и с удоволствие бих ги пробвала.

# 35
Кожата си я поддържам още от времето, когато започнах като тинейджър да се гримирам. Задължително почиствам вечер лицето си. След душ хидратирам. Храня се с много конкретни неща. Никога не съм пушила. Пия добавки и спортувам активно. Старая се да спя достатъчно. Последно в рутината се опитвам да вкарам и професионални процедури за лицето, но все още времето ми е ограничено покрай децата.
Не познавам продуктите на марката и би ми било интересно да пробвам Caviar Concentrate за хидратация.

# 36
Красивата кожа е малко ген, малко грим,повече сън,хубава храна и добра грижа!Не съм ползвала марката досега,ще се радвам да опитам нещо ново!

# 37
Старая се да спя достатъчно, да приемам достатъчно сезонни плодове и зеленчуци. Задължително почистване и хидратация сутрин.

Не познавам марката, но обичам да използвам нови продукти.

# 38
Тайна нямам.  Забелязвам, че като се храня с по-малко млечни, тестени и захарни изделия, пия повече вода , спя добре, спокойна съм и кожата ми става  сияйна и красива. Не съм ползвала продукти на бранда, но ми се иска

# 39
Не познавам бранда,но с радост бих изпробвала продуктите ва BeAdora!Златните ми правила-почистване ва кожата всяка вечер,хидратиращ и антиейдж крем и мноооого вода и течносни.

# 40
Тайните ми са достатъчно сън, почистване и хидратация. Не познавам все още продуктите на BeAdora, но бих искала да ги пробвам.

# 41
Златните правила, валидни за всяка възраст според мен, са добро почистване, правилна козметика според вида на кожата, добра храна и редовен сън. Козметичните процедури, съобразени с вида на кожата, също да добър вариант, но ако липсва редовната поддръжка в домашни условия, няма как да очакваме чудеса Simple Smile
Нямам впечатления от брадна, но с удоволствие бих изпробвала продуктите.

# 42
Почивка. Прясна и свежа храна. Почистване и добра хидратация. Ежедневната грижа е ключът.
Марката познавам само по име. До момента не съм твствала продукти, но ще се радвам да ги пробвам.

# 43
Кажете ни какви са вашите златни правила за красива и млада кожа? Ще се радваме да ни споделите и дали познавате бранда BeAdora, и кои са вашите любими продукти.
Най- важното правило е вътрешната хидратация и редовното почистване, другото е ген. Не познавам марката, но бих пробвала продуктите.

# 44
Основните ми правила са спокойствие, хидратация и ползване на качествена козметика. Все още не съм ползвала BeAdora.

Общи условия

Активация на акаунт