Открийте подмладяващата сила на BeAdora! Включете се в играта и спечелете!

• 10 076
  • 629
  •   1
Отговори
# 15
Моята рутинна за кожата е достатъчен сън,хидратация,почистване и крем подходящ за моята кожа!

# 16
Правилно и редовно почистване на кожата, хидратация и задължително използване на слънцезащита по всяко време на годината! Не съм ползвала продукт на марката, затова се включвам с още по голямо удоволствие и надежда! Старая се да пия колкото се може повече вода за да се хидратирам!

# 17
  • Варна
Тайните са познати на всички дами. Достатъчно вода, сън, движение, спокойствие и любов. Е, и подходяща бяла козметика.

# 18
Не съм използвала вашите продукти.
Тайните са подходяща грижа за кожата,достатъчна хидратация отвън и отвътре и по-малко стрес.

# 19
Важни за мен са хидратацията - вътрешна и външна, задължително двойно почистване с маслен продукт и измивен гел и продукти подбрани според кожата ми.
Не съм ползвала продукти на BeAdora все още, но бих се радвала да пробвам!

# 20
  • Пловдив
Хидратация, масаж, достатъчно сън. Не съм запозната с марката BeAdora, но с удоволствие бих пробвала продуктите.

# 21
  • София
Добро почистване и хидратация. Не познавам продуктите на BeAdora, но с удоволствие бих ги пробвала.

# 22
Добър сън, рутина за почистване, подхранване и последваща грижа за моята кожа. Без цигари! Спорт и позитивни емоции.

# 23
Почистване на кожата, нанасяне на хидратиращ крем два пъти на ден.
Все още не съм използвала марката, но всичко което прочетох за продуктите ми хареса.

# 24
Редовно почиствам и хидратирам.
Бранда не го познавам, но с удоволствие бих пробвала.

# 25
  • Бургас
Вечер почистване с розова вода, а сутрин обилно изплакване на лицето със студена вода.
Не познавам бранда BeAdora.

# 26
Балансирана храна, пълноценен сън и добра хидратация. Не съм използвала продукти на марката и с удоволствие бих ги пробвала.

# 27
Почти не ползвам грим, добър сън и хидратация

# 28
Тайните ми за млада кожа са много вода, достатъчно сън и ежедневни грижи с козметични продукти, на който съм гласувала доверие. Познавам марката само като име, но с удоволствие бих я пробвала и гласувала доверие

# 29
  • Варна
Нямам златни правила. Почиствам и хидратирам. Не познавам продуктите на BeAdora, бих ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт