90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 899
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Толкова са ми безинтересни, че не съм си направила труда да им запомня имената. Blush

# 331
  • Sofia
Тим с новата латино дружка

Дарси с дреха от нейният бранд
https://www.instagram.com/p/CRvfUXKDjVt/?utm_medium=copy_link

Преди малко по тв в “Битки за багаж” го мернах този Дейвид/на Лана/

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 14:03 от Doli

# 332
  • Sunshine state
Тим е 100% гей, абсолютно не го разбирам това с латините и ми е чудно някакъв фетиш ли има, що ли?

# 333
Пупи и аз това си помислих като видях снимката..

# 334
Дейвид наддава за куфари ли? Трябва да го намеря, за да видя дали и там се държи странно ))

Скрит текст:
Ами, както написах - ако гостите са поканени примерно от 6-7 часа, се очаква да седят до към 9 (21 часа). Това - в апартамент, ако е в заведение, положението е съвсем друго. Само веднъж ми се е случвало едно момиче да се заседи така, че трябваше да я питам дали няма да си ходи и естествено не я поканих никога повече в дома си. Другите се сещат (и при тях е същото). А и честно казано, по повод не помня когазапоследно съм канила в дома си - на заведение е по-удобно, не ти цапат и т.н.
Имах предвид, че американците в предаването имат специални изисквания към храната - примерно семейството на Елизабет. Сега и тия - споглеждат се и се питат "Наистина ли ще ядеш това?" и то пред Яра. Да не би да си мислят, че е глуха? Ако бях аз, щях да ги изгоня на момента, след като чуя коментарите, нямаше да ги чакам 2 часа.

# 335
Вчера бяхме на гости ..отидохме в 7 без нещо ..седяхме до 21.30 децата са ни на една възраст и понеже знам че трябва да се оправят за сън дадох зор да си ходим ..моето лично всяка вечер има вана 15/20мин ,вечеря и пеем песнички преди да заспи което е още едно 30/40мин ако трябва да чакам гостите да си тръгнат и да го оправям отиде ...имали сме гости и съм спазвала процедурата пред тях малко не е удобно защото живеем в апартамент и го виждат как се къпе и т.н а и той мн се разсейва и превъзбужда от други хора ..

# 336
  • Sofia
Бегло го мернах Дейвид сред другите наддаващи.

# 337
Скрит текст:
Никога не сме стояли 2-3 часа на гости и не сме имали гости за 2-3 часа. Обикновено срещите са към 8 и преди 12 не сме/са тръгвали. Ако пък някой ме изгони, не бих поддържала контакти с него. Ето, снощи бяхме на гости. Отидохме към 7, мина само час в приготвяне на храната, после хапване, 2 часа разучавахме една игра, изиграхме я два пъти и то станало 3.30. На всички ни беше забавно и приятно и не усетихме времето. Да отбележа, че сме без деца. В противен случай картинката щеше да е друга. Но ако си млад човек, да поканиш гост в 7 и в 9 да му покажеш вратата, ми звучи много антисоциално.

# 338
Затова е хубаво да се ходи само у познати хора. Иначе стават недоразумения.

# 339
Е то по принцип ако има чак такъв проблем с гостите може и да не ги каниш. Или пък да ги поканиш в някакво време, в което бебето няма да се къпе и да спи. И аз не мога да си представя да дойдат гости и да очаквам до  час и половина-два да се ометат. Иначе Яра не знам какво е готвила само се сетих за един епизод, в който Натали готвеше май пак за някакви гости, или за майката на Майк, и реши да сготви борш. От всички яденета възможни - най-гадното Frowning

# 340
Според мен няма проблем - когато аз съм ходила, сама или с близки, все съм била канена на вечеря, не на парти. Вечерята продължава 2-3 часа.
Тук става дума и за начина по който човек по принцип си прекарва времето - има хора, които всяка вечер стоят до среднощ, аз нощем спя.

# 341
Затова е хубаво да се ходи само у познати хора. Иначе стават недоразумения.

Е, в непознати не ходим, нито каним. Също и далечно познати. Става въпрос за най-близките ни приятели, с които прекарваме почивките си, празниците си и всякакво свободно време. Не си и правим шумни партита, а приготвяме вкусна домашна пица, говорим си и понякога играем настолни игри. Естествено това обикновено е в почивните дни.

# 342
Така е - най-добре човек да знае какво предпочитат хората от средата му и да си преценява кого да кани и кого не Simple Smile А не като Яра и роднините на Джови и онова момиче, което споменах.
Още един пример за генерално различие в навиците и вкусовете - вчера едни роднини разказваха как били на почивка за 10 дена и обиколили половината Черноморие. Ако съм на такава почивка, накрая ще съм по-изтощена, отколкото при заминаването...

# 343
  • Sofia
Ох,да,борш не всеки би ял...особено пък техния с червено цвекло,месо и сметана 🤨
Аз готвя сигурно 1-2 пъти годишно,но без тези екстри,само зеленчуци и бистър бульон.

# 344
Те са били на екскурзия, а не на почивка.
Ако съм на нашето море, предпочитам да си почивам цял ден на плажа, но ако съм някъде в чужбина, бих искала да посетя възможно най-много места, защото не се знае дали отново ще посетя точно това място и страна. Хубаво е да има и от двете. Наши приятели лятото почиват 3 седмици и до преди пандемията, обикаляха всеки път Европа с кола. Физически не са си починали, но със сигурност са си създали страхотни спомени. На 70 години няма да помниш, че си се наспал, но със сигурност ще помниш местата, които си посетил. Но е хубаво и да се понаспиш от време на време 😀

Общи условия

Активация на акаунт