90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 29 296
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Няма да се изненадам, ако видим Анджела с джуки. И тогава може да се хване с Том, ако връзката му с Марая не се окаже успешна...
Още стари снимки на Деби - направо да не повярва човек. Защо не й спретнат и на нея една трансформация?

# 76
  • Sofia
На първата снимки ми прилича на Бритни  Спиърс 😁

# 77
И аз това си помислих Grinning

# 78
Да и спретнат трансформация, да си хване гадже и тя, и да остави Колт малко да диша : )))

# 79
  • София
Интересно, на Деби как й се е стекъл животът, за да се стигне до сегашното положение и отношения с Колт.  Била е много хубава като млада, явно е била и със самочувствие. Нещо е станало.

Анджела ми става все по-неприятна, тази жена е изкукала тотално. Това остаряването е трудна работа, нея като я започне и старческото отслабване на самоконтрола съвсем ще я хване похотливото мислене и да се прави на млада.

# 80
Дали се е случило нещо не е сигурно. Деби е разказвала за живота си - как е била много разкрепостена и имала много гаджета (затова не й пука дали Колт изневерява на приятелките си), после как с мъжа й си живеели дообре (не помня подробности, но винаги го споменава с добро - както в предаването, така и в интервюта).
Тя в един момент се е посветила изцяло на Колт - нали му е била учителка и вероятно постепенно е престанала да обръща вниманиена себе си.

# 81
  • Sofia
😁..Огледалце я кажи?...,огледалце-не лъжи! 🤨

Хейзъл,Тарик и другата

Джеси + Дженифър/на Тим/

Сръдлата Натали ☹

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 20:50 от Doli

# 82
Този е много размазан, не вярвам да е Джеси. А и тя обича да й купуват подаръци, докато Джеси е скръндзав.

# 83
Тим и Мелиса заедно ли са отново?

Даже са се сгодили.

# 84
Да, трябва да ги дадат в един от епизодите на Дневници, бяха в трейлъра.

# 85
Този е много размазан, не вярвам да е Джеси. А и тя обича да й купуват подаръци, докато Джеси е скръндзав.
Е няма друг такъв перчем... Пък и той си я има тази практика. Много амбициозен, абсолютна златотърсачка, а Дженифър ги търси мъжкари, уж!?

# 86
Тя искаше някой по-груб, да се справя с бикове (във фермата на баща й). Такъв тип май не са давали в предаването до сега.

# 87
Анджела започва да прилича на мацка, май добре и се е отразило това което са и сложили.

# 88
На мен не ми се вярваше (защото не мисля, че си отиват), но явно наистина Дженифър и Джеси са заедно на почивка в Анталия:

# 89
По-противен участник не е имало!

Общи условия

Активация на акаунт