90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 895
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Копирам от блога информацията за Стивън и Алина - този Стивън би трябвало да е добро момче, щом е мормон, но няма гаранции. Намеква се, че имал мрачно минало.

Алина, на 20 години от Русия, и Стивън, на 25 години, от Солт Лейк Сити.
Стивън е отдаден мормон от Юта, който среща красивата Алина преди година в приложение, в което се изучават чужди езици. Двамата не могат да посетят страните си заради пандемията, но вместо това успяват да осъществят среща на живо в Турция, където сключват брак.

Алина подозира, че Стивън е неверен и не е такъв, за какъвто се представя – дали тези съмнения и (предполагаеми) тайни ще разрушат любовта им?

# 361
  • София
При тези двамата проблемът може да се получи не толкова от културните различия, колкото от религиозните. Което за мен би било много интересно като зрител

# 362
  • Sunshine state
Мъжете мормони изневеряват наляво и надясно, това е всеизвестна "тайна" тук, докато на жените им е забранено. И на мен Дейвид ни е неприятен, а и Ани с тоя непрестанен смях и инфантилно поведение.

# 363
  • Майничка
Зависи. Алън на Кирлиам също е мормон, пък се пази девствен до сватбата.

# 364
Интересно,разрешава ли го религията това коцкане или само за жените важи ?

# 365
  • Майничка
Тя, религията им, многоженство разрешава дори, ама законите в САЩ им пречат.😉

# 366
Като онези от сериала Голяма любов. Обаче те май бяха от някаква секта, разклонение на мормонството.

# 367
  • Sunshine state
Много праведни, ама за пред хората. Sweat Smile

# 368
Анджела защо не вземе да си направи някоя хубава прическа 🙄

# 369
Петя, четох в блога. Скоро не бях. Много интересни неща си писала.
Сегашното 90 дни го зарязах. Много ми е скучно. Нещо кастинг директориите са загубили усет. Как ми липсват първите сезони Sad
Залагам надеждни на Наобратно. Дано свежата кръв влее малко разнообразие.

# 370
И на мен последните два сезона са ми скучни. Гледам ги, колкото да съм в час. Много изкуствени ми идват сцените на повечето участници. Дали заради Ковид няма какво да снимат, дали няма и интересни двойки, желаещи да се снимат. Остава в мен едно усещане, че всички участват за пари и да монетизират славата си след това. Кой от кой по-тъпи разговори и сценки си измисля. Направо ми е пълна боза. Тифани е адски досадна, Рон пълен неудачник. Либи и семейство с техните измислени скандали 100 сезона, Анджела ми е противна вече, Юлия и Брандън ще се местят, няма да се местят. Калани и Асуело пък не искам и да ги коментирам. Скукааааааа....

# 371
  • София
Гледам ги, защото ми е приятно с вас в темата.

# 372
Така е, а и Анджела напоследък стана по-неприятна, само крещи по Майкъл.

# 373
  • Sunshine state
Аз съм го зарязала изцяло, че имам други неща за гледани, а сегашни сезон е пълна скука. Информира ме колежката само от време на време, ако има някоя и друга пикантерия, но това е в общи илинии най-скучният сезон до тук. Лъха на нагласено от километри и си смучат неща от пръстите.

# 374
  • София
Преди няколко дни в една фейс група на предаването някой снесе новината, че Майкъл вече е в Америка. Веднага имаше обвинения, че това е лъжа. Не знам, но на мен ми е интересно каква е развръзката там. Майкъл си умира да стъпи на американска земя. Grinning

Дас ист айне булгаришен мачо! Joy Мислех, че е някакъв майтап. Прилича на лелка.

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 21:24 от Тонка*

Общи условия

Активация на акаунт