90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема X

• 28 860
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Дарси твърдеше вчера, че за два месеца била похарчила 50 хиляди по Георги, което ми се видя нереално - купувала му дрехи и му помагала при местенето. Хм.. 🤷🏼♀ Нейна приятелка твърди пък, че той от своя страма бил казал, че били американски боклуци и че в момента, в който й свършели парите, щял да си тръгне от нея. Тя се разстрои много и изпадна в истерия. Другият епизод ще дават развръзката. 😂
Ее, ама излага ни Гошето значи.

# 556
Гошо понесе доста психически тормоз - аз не вярвам, че съществува толкова силна привързаност, която да оправдава това търпение, така че трябва да има и друг интерес.
Бащата е милионер инямадруги наследници, парите на Дарси и Стейси няма да свършат.

Паола се прави на Джесика Рабит... Има слух, че тя и Ръс са разделени, но не знам дали е вярно.

# 557
  • София
То тя го подклажда този слух, пуска двузначни, статуси и кепшъни на снимките. Но не казва нищо директно, така че може и да я карат от кечовете. Там нали все трябва да се рекламираш със скандали, за да имаш публика и да се развиваш нагоре. А може и да са се разделили. Тя пише, че той искал да си, се върне в Оклахома, но може и да е ирония. Ако са се разделили, явно това е причината, че той не иска повече в Маями, а тя не иска в неговия град.

# 558
Като понася тормоз защо стои там, да си ходи...

# 559
  • Майничка
Паола ме кефи, като булдозерче е, непрекъснато рие напред.😀

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 16:03 от gargamela

# 560
На мен Паола не ми прилича на типа жена, която успява чрез мъже. Ако беше така, нямаше да избере Ръс. Мисля, че го хареса, защото е по-слаб (психически) и може да го командва както си иска.

Георги със сигурност има интереси и затова понася тормоза - дори да не спечели пряко от Дарси, ще спечели от славата. Дори смотаните Пол и Карини успяха да спечелят нещичко.
Чудя се как не са го поканили още в нашия Биг брадър или в Игри на волята.

# 561
Паола ме кефи като булдозерче е, непрекъснато рие напред.😀

Като биче Grinning

# 562
  • София
Някои ѝ пишат, че била с него само за зелената карта и тя им отговаря, че поне това могли да научат от 90 дни до сватбата, че зелена карта се получавало на втората година, а те били женени от 7. Отдолу други пишат, че когато Ръс е бил без работа, Паола ги е издържала. Така че определено не е с него за пари, тя не идваше и от мизерно семейство. Реално и в предаването скандалите бяха, че тя иска да се местят в Маями, за да може да работи, защото в Оклахома няма работа.

Във фб не си е махнала статуса, че са женени.

# 563
  • Sofia
Бащата е милионер инямадруги наследници, парите на Дарси и Стейси няма да свършат.
Аз така и не разбрах бащата на Дарси какво точно работи. Спомена, че има бизнес в Китай и си живее там. Даже май някакво младо гадже въртял в Далечния Изток. Stuck Out Tongue Winking Eye
Доколкото помня, в предаването се загатна, че издържа и бившата си жена, която сякаш също обитава къщата-дом на близначките.

Някои ѝ пишат, че била с него само за зелената карта ...
Уф, те, американците, това "обвинение" го развяват с повод и без повод. Сакън, някой да не ги използва.

Ако са се разделили, явно това е причината, че той не иска повече в Маями, а тя не иска в неговия град.
Имам чувството, че в определени щати (тези от по-селския тип) само кореняк-американец би могъл да вирее. Чужденец какво ще дири там, вместо да се позиционира в някой космополитен град, където има повече възможности и мегдан за развитие?

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 16:13 от Blаck Cat

# 564
  • Майничка
Бая отдавна беше първи сезон, но Ръс май работеше на нефтени платформи, като се запознаха. 6 месеца в морето, 3 месеца отпуск, нещо такова му беше режимът. И беше решил да остави булката при мама и тате, да го чака.

# 565
Да, Паола го накара да напусне още в началото на брака им.

П.п. Джови се радва на новата си фигура от балони - танцьорка на пилон:

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 17:58 от pppqqq

# 566
  • София
За мен Паола си беше честна с него още от началото. Не е да го развърта, ясно си му каза, че тя не иска да живее в затънтено място. Такава жена няма да стои да живее с родителите му и излизането ѝ да е само до магазина. Пао си иска развитие още от началото и си се справя добре. Тя е от тези, които се интегрираха, има среда, приятели американци и тн.

# 567
  • Sunshine state
На мен Паола никога не ми е била приятна и не ми е харесвала. Намирам поведението и маниерите й за леки. Правило ми е впечатление и как на Tell All все беше като някой дървен философ и на всяка манджа мерудия, обаждаше се за щяло и не щяло.С две думи не ме кефи.

# 568
Мисля, че всички латиноамериканки са такива. Не съм виждала някоя да се държи обрано.

# 569
  • Sunshine state
Като ромките са повечето, да, но при нея и филосовстването ми идва в повече - един вид все тя да е правата.

Общи условия

Активация на акаунт