ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 722
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
Снимчиците са чуднички.  Hug Много са пораснали дечицата, не мога да повярвам как мина това време.  Wink

# 136
Младежите много пораснали.А Сиянка е сияйна направо всред тези кавалери.Добре  а мамите снимки йок.Освен разни откаси от лицата на Галето Асето и Сънли и мама Гиги майче Thinking и дупета тук там нищо невидях .Барем една обща за цвят да бяхте боцнали Laughing

Ние от снощи правим опит да  отказваме Габито от спането при нас.Напълно безуспешни направо трагични и почвам сериозно да се притеснявам по вапроса. newsm78
След близо час реване в нейното легло я взех при нас и я приспах и от 11 като се почна .Събуди се със крясъци направо и неще изобщо в спалнята да седи.Разкарвахме я из хола и всички се изредихме да я забавляваме.После в 1 същото и чак към 2 заспа.Та сериозно се притяснявам че май изпуснах удачният момент с това легло и сега незнам какво ще правя.Ужастттт Crazy

# 137
 Hug Heart Eyes
А сега да ви почерпя с торта от кестени...

Днес имам ден рожден  Hug

# 138
  • welcome to the Jungle
ООООО, Джиджи!!!  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Да си жива, здрава, щастлива, обичана и винаги доволна от себе си и от живота!

# 139
Джиджи честит рожден ден! Да си жива здрава  и всички мечти да ти се сбъднат.

Я кажи рецептата за тортата. Изглежда ми много вкусна и има много хубав външен вид. Аз днес майсторих торта Гараш. Утре ще я видя каква ще е - дано съм я догодила този път, че миналия път нещо много ми се ронеше.

Хайде лека вечер.

# 140
Джиджи, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН. Да си много, много щастлива.

Тортата изглежда страхотно.

# 141
Ей чак сега смогнах да вляза и какво съм изпуснала - тортааааааа .........ама пак на картинка  Cry - искам вече на живо  Crossing Arms

Mr. Green Laughing Heart Eyes МНОГО КЪСМЕТ ЩАСТИЕ ЛЮБОВ И ПОСЛУШНИ МЪЖЕ ОКОЛО ТЕБ ДЖИДЖКО

Нали не сте се отказали от разходката в парка за утре  Sunglasses

Последна редакция: чт, 26 окт 2006, 22:49 от Sunnily*

# 142
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЖИДЖИ. МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ОКОЛО ТЕБ.    bouquet  bouquet  bouquet

# 143
Hug Heart EyesБлагодаря за пожеланията  Hug Heart Eyes

С удоволствие бих ви донесла, ама лакомниците ми роднини нищо не оставиха, а Стефанаки само дърпаше вилицата на леля си да му дава - много му хареса (но не му дадохме от шоко глазурата  Laughing)

krasy_alex , рецептата е многооого лесна, но изпълнението отнема време.

Кестенова торта
1 1/2 кг. кестени
1 пакетче масло
1ч.ч. захар
2 млечни шоколада (или течен шоколад)
За отваряща се тортена форма 25см. диаметър.

Кестените се сваряват хубаво. Почистени се претриват през цедка и към така получената кестенова маса се добавя разбитото със захар масло. Разстила се в тортена форма равномерно и се покрива с течен шоколад или шоколадова глазура (разтопен шоколад на водна баня+малко масло в него). Оставя се на студено да стегне.
Адски вкусно е!!!

Аз днес нямах време да претривам през цедка и реших да пробвам с пасатора, но не става така фино, а при мен освен това резултата беше дълбоко срязан пръст (в бързината си пъхнах пръста под пасатора-да ме пита човек къде ми е главата). Също така шоколада може да се разтопи и в микровълновата вместо на водна баня.
Тъй като аз бях взела само 1 шоколад и 1 кофичка течен шоколад ги смесих и стана супер. Ако е само шоколад глазурата става много твърда и по-трудно се реже.

За утре , аз не съм се отказала, ще дойда, но може и да не съм точно в 11ч.

# 144
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЖИДЖИ!
[/size]
Здраве  и много щастливи мигове ти пожелаваме с Ники

# 145
ЧРД Gigi много любов и щастие ти желая

# 146
  • София
Честит рожден ден, мила Гери! Да си много здрава, безумно щастлива, обичана от семейството и приятелите си!

# 147
Благодаря ви още веднъж  Hug

# 148
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ  Hug, МНОГО МИ ЛИПСВАХТЕ   Cry ама вече ще мога да си пиша ......Simple Smile)))))))

Честит рожден ден,  Гери! МНОГО щастие, радост и хиляди успехи ти желая   bouquet
и от мен

# 149
Честит рожден ден на krasy_alex  и на Gigi на патерица! Да сте много здрави, щастливи, много късмет и още повече любов!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт