ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 700
  • 276
  •   1
Отговори
# 270
Честито на всички именници.

Сега по новините казаха, че празнуват и Огнн и Пламен, и Емилия, и Емил - тези Емилия и Емил презнуват по 6 пъти в годината именни дни  #Crazy.

# 271
Вече има юлски мами 2007  Simple Smile
От нас няма ли някоя да се включи към тях  Flutter

# 272
Здравейте и от нас с Габи. Ве4е сме си в София, адаптира се добре тука, позна си къщата и всичко е ок.Ве4е сме на линия и ще се включвам по-често, че с тази палавница нямам и секунда спокойствие и не мога да седя пред компа. Говори много и се разбираме добре, само че е много дива.
Всички деца са много сладки по аватарите ви и много променени.
Лека ве4ер и до утре

# 273
Сиска добре дошли отново  Hug.

Аз да ви се оплача от наш Емилиян - калпазан. Това дете от ден на ден става все по-палав и по-лош. Просто незнам как ще се справям с него за в бъдеще. То е тръшкане, ако не получи неговото си, то е чудо. Започва да реве и да се тръшка (това което винаги съм мразела като видя някое дете да се тръшка и да се свлича на земята, когато иска нещо, а не му го дават). Просто не мога да повярвам това добро дете и бебе по-точно, за което всички ми завиждаха, как се превърна в най-големия палавник. Поговорката - добро бебе - лошо дете при нас важи с пълна сила.
а сега докато го къпехме като се разплака изведнъж когато му влезе вода в очите, и като се гушна в баща му и не дава да го отмия - това пък чудо за пръв път ни се случи. Той толкова обича да се къпе, и друг път му е влизала вода, но не е реагирал по този начин никога. Просто и аз пощурявам, и избухвам и ........................
От няколко нощи нали и не спи, само снощи спа почти цяла нощ. Надявам се нощес пак да спи. И аз като не съм си доспала и той е изнервен от зъбките и е кисел, аз също и просто е шоу. Дано приключва по-бързо този период, че незнам докъде ще я докараме така.
Хайде лека вечер.

# 274
Честит имен ден на патеричка, на Огънчето на Галето. Да ти е живо и здраво слънчицето, мила.
Извинявай, че не честитих вчера, но сега разбрах, че и вие сте празнували Embarassed

# 275
  • welcome to the Jungle
 baloni baloni baloni Благодаря за поздравленията към малкия именник!!! cheers

welcome на Сиската и Габи!!!

Асенцее, май е време за нова тема  Blush Blush Blush, само внимавай със заглавието  Mr. Green, че нещо като флагман става за дребните  Mr. Green.

# 276
Слушам! Изпълнявам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт