ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 746
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА GIGI И НА KRASY_ALEX  bouquet
ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО РАДОСТ И КЪСМЕТ, А СКОРПИОНСКИЯ ВИ ЧАР ИЗОБЩО НЕ ПОСТАВЯМ ПОД СЪМНЕНИЕ Wink[/color]

И като пишете така за торти /че и показвате/ ме карате да се чудя дали и аз да не запрятам ръкави Grinning

При нас нищо ново - полубезсънни нощи, палави дни, нови думички и смешки... Вчера бях на зъболекар, че зъбите ми нещо взеха да се разпадат Confused и Лили въпреки усилията на татко си нахълта в кабинета да провери къде съм и какво правя Wink

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН KRASY_ALEX   bouquet
Бъди мнооого щастлива  Heart Eyes

# 152
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСИ

# 153
  • welcome to the Jungle
КРАСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Бъди такава, каквато искаш, постигай всичко, което пожелаеш и винаги бъди обичана! И от здраве да не се оттървеш!

# 154
  • временно във Пицеландия
честит рожден ден на празнувалите в последните два дни
много здраве радости и щастие,момичета   bouquet

# 155
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСИ!
Много здраве, щастие и любов!
[/b][/size][/color]

# 156
честит рожден ден Краси!             
честито на патерици на Gigi!

Бъдете живи и здрави момичета!Щастливи с вашите семейства!

toni_bonboni -и ние бяхме заедно на зъболекар Grinning
Сега съм си подсигурила по-сериозни бавачки за понеделник.

# 157
  • Варна.
 Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КРАСИ

Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower Flowers Sunflower

# 158
КРАСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. Пожелавам ти здравето, късмета, щастието и любовта да са ти неизменни спътници в живота.   bouquet

# 159
Честит рожден денна Джиджи и Краси !!!

# 160
  • welcome to the Jungle
EEEEEEEEE то пък бива-бива, ама пък никой 2 реда да не драсне за цял ден  Naughty.

Онзи ден се реех из отчетните темички и незнайно как попаднах на ето този бисер. Така съм се смяла, та реших да го споделя:

:(P1rvo iskam da se izvinq za latinicata no sega vlizam mnogo sym gladna no i imnogo iskam da vi spodelq kakvo stana dnes:
Vzeh si rezultatite i kato vidqh rezusfaktor- izpadnah v silen nerven 6ok i pla4 i isrteriq i moq 4ovek miliq neznam kak go prejivq :oops:ne mi puka6e ot horata ot ni6to......vednaga otidoh pri lekarkata mi tq se zasmq kato mi vidq fizonomiqta podpuhnalata i kaza ei 6te te nabiqq az s1m sas sa6tata grupaaaa q vij sina mi da ti se struva ne6to nenormalen( atoi mi be6e sau4enik i to dosta hubavi4ak):)i taka no tq kaza da vzemem kryv i na tatkoto a toi si znae i az sa6to 4e e + vzehme .Otidoh pri maika tq sa6to kaza da se uspokoq i 4e s1m dostata4no inteligentna da si mislq gluposti no razberete hora iskam zdravo bebe a ne daun ili dr ne6ta:( izvinqvam se ako vi razvalqm nastroenieto no mi e stra6no tejko( a vsi4ki kazvat 4e nqma pri4ina i se hilqt i iskat da me biqt  :lol:no az kak da s1m sigurna 4e vs 6te e nared ?Nqkoq mama s rezusfaktor- ako e rodila zdravo bebe molq vi kajete mi uspokoite me ni6to 4e vsi4ki dok i blizki mi kazvat da se uspokoq az iskam da go 4uq ot istinski minal prez tova 4ovek :35:I taka de tova e .taq ve4er sam obe6tala nai ve4e na mama(koqto se razplaka sled kato i kazah 1000 gluposti) da se veselq mogo,no kak....az mislq samo za tapiq rez otricatelennnnnnnn.Za6to na mennnnnnn

и това

Здрасти ..., живот и здраве  и аз ще съм *** майка, в понеделник си правих тест и видях двете чертички, едната много бледичка, но беше там. Още не съм ходила на лекар, но според моите изчисления термина ми ще е на 8 ***.

Последна редакция: сб, 28 окт 2006, 22:24 от Lioness

# 161
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже! Вярно има някои жени, дето чели недочели и говорят глупостиииии ooooh! Ама пък и да се самоошашавят от тях това на нищо не прилича. Поне някой друг интелигент обяснил ли е за какво иде реч или да вадя тежката артилерия Laughing

# 162
 smile3507   Ей че поспаливо време kaffeetrmker_2 само за седене пред нета и  typeuu , а в събота и неделя Яво се пече по потник на планина  Crazy

Ще взема и аз някоя умнотия да пусна  Mr. Green да събудя поне малко страсти  Crossing Arms.

# 163
То е достатъчно това, че си разголила детето посред зима Mr. Green Не си майка ти, ей... ще вземаш да го преКАЛИШ и ще започне да не издържа на жега... пък и с тая гола вода, дето си мислиш, че го кърмиш още hahaha Изобщо каква майка си не знам Crazy
 Hug Hug Hug

# 164
  • Разпиляна във въображението
Здравейте мами. Вики вече стана на годинка и три месеца и все още не иска да казва нито думичка. Говори си на нейния език, но не свързва предмети с определени думички. Малко се безпокоя. Кажете вашите съкровища с какъв речников запас са и как успявате да ги научите на разни думички. Не мога да задържа изобщо нейното внимание и да я науча.
В книгите за деца пишат вече момиченцата да могат хранят и обличат кукли, да местят предмети на правилните места (ако предметите са преместени). Моята щерка такива неща не може да прави. Заиграва се с всичко друго, но не и да храни куклата. Тя дори отказва да се храни сама.

Общи условия

Активация на акаунт