ЮЛЧЕТО реда обича, ала налага своя - малко непривичен!

• 10 736
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
Диан започна много истерично да пищи, когато не му изнася нещо.  Sad Вместо да се размрънка, както преди, той направо ми пука тъпанчетата с писък, вкл. и през нощта в полусън, когато не си намира бибата. Преди само хленчеше и ставах да му я подам, а сега направо ужас - истерия накаква. Чудя се как да му реагирам вече, за сега се правя, че не му чувам писъците и не си получава исканото, докато не млъкне. Или крото му обяснявам, че не е хубаво така и няма за какво да пиши, но гледам, че хич не ме разбира  Joy

# 181
олеее как ще ги укротяваме дечурлигата не знам. Дари като не й изнася нещо почва силно да реве, пада веднага на коленца на земята, тръшка се, ляга и почва да пищи яко. Така ако я оставя може да стигне до захлас, че тя си се навива и си ревеееее. Вече в чудо се виждам с нея. newsm78 

# 182
И Мартин като направи "беля" и сам си маха с пръст, че не е редна таз работа  Joy... Иначе подредено се оформя момчето. Вчера намери една празна туба от вода и я сложи точно там, където по принцип стои неговата вода. И това без аз да му казвам да го прави. И беше много доволен от себе си. няма лошо да е подреден, ама ако може да не изпада в крайности  Joy Но покрай това чувство за ред, най - обича да изсипва коша с играчките  Joy Явно за него те така са подредени, а не вътре в коша  Joy Абсолютно съм сигурна, че всичко разбира, защото когато е на кеф се държи направо като голям човек в комуникациите помежду ни. но ако не му уйдисва - ни чул, ни видял.
AQ, аз смятам, че много правилно постъпваш, че не му чуваш писъците. колко ще издържиш, това е друг въпрос, разбира се. И хич не си мисли, че не те разбира. Всичко разбира той. Просто си експериментира. Сега му е паднало.  Wink

# 183
  • в шоки-land
уф, това с трьшкането и плача ми е много по3нато Rolling Eyes.....когато му в3ема нещо ( най-често телефона ми ) 3апочва неистов плач и трьшкане, ама а3 си го оставям да си се трьшка Crossing Arms.....а в последно време се е научил да в3има всичко на другите деца ooooh!....и хич не го интересува, че те плачат после...но днес му се случи точно сьщото и на него....бяхме в един от центровете и едно по-голямо момиченце му в3е количката....ама той не се даде лесно, бори се до последно  Joy, и накрая я бутна  Rolling Eyes, 3ащото нямаше какво друго да направи, тя беше по-силната....но ра3бра какво е де...дойде после при мен и най-ядосано почна да ми обяснява нещо си, като я сочеше с прьст Whistling....после се ра3плака, колкото да не е бе3 хич  Joy....това беШе....

# 184
С тръшкането и ние сме на този хал - явно в това отношение всички се развиват единодушно  Mr. Green - та значи аз го подминавам като пътен знак и съвсем небрежно хващам нещо дето знам че ще го привлече  и разсее от забраненото та да спре с виковете и нервите  Crazy Тук мисля Хипо ще се справя най-добре  Laughing щото той театъра си е в кръвта й  Joy.

# 185
  • welcome to the Jungle
става дума откога започват да показват тестовете за бременност:
 smile3532
Изобщо не съм чакала никакви дни започна да ми се гади и взех тест Sure Check и показа  EFP като отидох и на лекар се оказа че няма и седмица от както съм бременна newsm78 smile3532

#Crazy #Crazy #Crazy егати и бисера, егати и лекаря, егати и ехографа ...

# 186
# 187
Тук мисля Хипо ще се справя най-добре  Laughing щото той театъра си е в кръвта й  Joy.
МАЛКО СЕ УМОРИХ ОТ ДЕНОНОЩЕН ТЕАТЪР  Joy

# 188
аМА ДА МУ КАЖЕШ НА ГОЛЕМИЯ МЪЖ ДА ПРИКЛЮЧВА ВЕЧЕ С БИБИТЕ   Joy
Мартин нещо последните дни пак се присети за смукалото  Thinking лоша работа...Тъкмо си мислех, че ще ги изхвърлям вече...

# 189
Иве, ние бибата от много време сме я зарязали. По свое собствено усмотрение. Ама кажи как да я накарам да спи по цяла нощ Grinning Пък аз ще ти я пратя да маха на Марти бибата и да я хвърля (така процедира при Васко Laughing)

# 190
Lioness , според мен щом и докторът е потвърдил според мен само можем да ти честитим newsm51. И така като смятам май пак ще е юлче  Simple Smile Дано всичко е наред и леко бременеене.....

# 191
  • welcome to the Jungle
Lioness , според мен щом и докторът е потвърдил според мен само можем да ти честитим newsm51. И така като смятам май пак ще е юлче  Simple Smile Дано всичко е наред и леко бременеене.....
аааууууууууу, ма аз пускам цитат - бисер на някаква мама от форума  Whistling, пък ти глей какво ми честитиш  Joy

# 192
...........така е, който блее и не чете като хората  Embarassed.........и си помислих колко хубаво  ще е и двете деца да са родени в един и същи месец...........излезе, че съм голям заплес Rolling Eyes

п.п. а и се почудих що никой не реагира на написаното след теб..............

# 193
Емилиян също започва да лачемного истерично, когато искам да му взема някоя вещ, която той си е харесал, а тя е от забранените. Оставям го също да се тръшка, но мвного често, когато сме с баба  му и дядо му - те казват "ела при баба" .............. и в най-скоро времеще има сериозна разправия с тях, защотно много ми развалят дисциплината.
Иначе и Емчое подреден - като изсипеме играчките от коша след това заедно ги прибираме вътре, и след всяка успешно прибрана играчка имам аплодисменти от негова страна. Вчера беше извадил една тенджера от шкафа игра си с нея, следзд това я прибра обратно в шкафа, и затвори вратата, но тя не можа да се затвори, защото опря тенджерата, той отвори отново намести я по-навътре и пак затвори вратичката, след което се объпрна и започна да си ръкопляска. Като прави, нещо което не му е позволено започва да върти пръст и да се кара, но това не го спира да не си довърши започнатото действие.
Играчките си ги дава, и когато си играят с приятелчето, приятеля му взима от ръцете дадена играчка и той съвсем кротко се примирява с това и си взима друга.
И ние също още си цокаме бибероната. Определено вече по-рядко му я давам, особено през деня, ако е спокоен и не мрънка въобще не му я показвам, но в момента в който я фокусира със 100км./ч. се запътва към нея. а за заспиване със сигурност си я цокаме.

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 22:08 от krasy_alex

# 194
  • в шоки-land
Иве, Ама кажи как да я накарам да спи по цяла нощ Grinning Пък аз ще ти я пратя да маха на Марти бибата и да я хвърля (така процедира при Васко Laughing)

не сьм Ивето, ама да ти кажа....премести я в собствено легло и ако може в друга стая....докато спи при теб, ще ти се буди.....

Общи условия

Активация на акаунт