Любители на кучета - 119

• 32 442
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Много здрава и щастлива Буба!

Един мързел,дето спи още на прохладно

# 121
  • Варна
https://youtu.be/aCC3opz7LWo

Много се впечатлих от ползите на кокосовото масло върху кучетата. Поръчах си 1 кг.

На Анди показателите спадат лека полека, постискайте още малко лапи и палци, моля.

# 122
  • София
... Много се впечатлих от ползите на кокосовото масло върху кучетата. Поръчах си 1 кг.
На Анди показателите спадат лека полека, постискайте още малко лапи и палци, моля.
Доколкото гледах клипа е - да намажеш кучето и след около 5 минути се изплаква с шампоан и се прави веднъж седмично, правилно ли съм разбрала? Щото и аз искам да ми мирише на кокос КапонЧо и да е мекичък .. Yum
Стискаме лапи иначе за твоето Анди Animal Paw Prints

# 123
  • Бургас
ЧРД на Буба! Да е жива и здрава още дълги години, все така нежна и грациозна!

Ако намажа Елза с кокосово масло, тя ще го размаже за минути из цялата къща. Освен ако не я заключа в банята:)

# 124
  • о`майна лунна нощ е
Опитах се да си представя намазан с кокосово масло Швепс. Причерня ми при мисълта какво ме чака, ако го направя. Побеснял мазен губер се стърже из цялата къща, а аз крещя и го гоня с истерични писъци и фалцет "НЕ .... НЕ" ... Дивани, легла, под, стени ....

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 17:49 от `ТуиГ

# 125
  • София
Хора, не е това идеята бре - правите следното - спа ден в банята с кучето - вие, то, някой кокал за кучето и бутилка с вино за вас за разкош - влизате, заключвате, мажете се обилно и двамата и воалЯ Sweat Smile

# 126
  • под тепетата
Има си техника - омазвате и слагате в найлонов чувал, с пробити дупки за глава, крайници, айде може и опашка Satisfied Времетраене на операцията - половин час, след омазването - 5 минути!

Скрит текст:
Аз се мажа редовно по съвет на фризьорката ми , макар да каза - с каквото масло имаш.

# 127
  • о`майна лунна нощ е
Сигурна съм, че ползите са много. Но ми е жал за психичното ми здраве и кръста ми. В момента събирам смелост, лекарства и търся неоспорими аргументи, за да се затворим в банята и да подстрижем Швепса. Но срещам упорита съпротива от мъжа ми, който е съгласен да преглътне една сума на груумър и вместо хапчета за кръст, да пием бира.

# 128
Намирате особено кална локва. Намирате желаещ четирикрак компанион за вашето куче. Добре е да е лаещ, но в краен случай и прасе върши работа. Оставяте ги да се забавляват, докато не може да познаете вашето. Изплаквате грижливо с водоструйка и подсушавате със страшната хавлия.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 16:13 от Ezhko

# 129
  • под тепетата
Послушай мъжа ти, ТуиГ! Най- много да те боли гърло от студена бира Beers
Нашето прасе пи вода от локвата, в която си мих ботушите. Тука калта е лепкава глина, която се наслоява по подметките, а върху нея става трета подметка от залепени чакълести камъчета.

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 14:49 от bilqna_69

# 130
  • Варна
Хахаха, с глас се смея на писанията ви.
Доколкото прочетох в статията, след като му направите масажа с маслото, траело около 5 минути, после веднага с душа. Много ползи има това масло, кожа, черва, кости, вместо паста за зъби, против всякакви насекоми, бълхи, кърлежи, комари, само едно не ми е ясно, няма ли да се подрискат като го ядат това масло???

# 131
  • под тепетата
Ейц, уцелила съм без да го четЪ, начи! Аз си слагам в кафето колкото лешник. Предполагам, че при кучовците , ако е малко няма да се отрази.

# 132
Подсушаване със страшната хавлия (пример от форума):

# 133
  • тук-там
Моите са на терапия с морска сол и постоянна дрямка на сянка. Добре им се отразява:

# 134
  • София
Послушай мъжа ти, ТуиГ! Най- много да те боли гърло от студена бира Beers
Нашето прасе пи вода от локвата, в която си мих ботушите. Тука калта е лепкава глина, която се наслоява по подметките, а върху нея става трета подметка от залепени чакълести камъчета.
Боже, ако беше писала за локация София, щях да съм убедена, че сме съседки Grinning Ама пък виж, можем да си ходим на гости в мокро време - никоя няма да се впечатли от калта при другата Grinning
Буба ви благодари и каза да ви кажа, че ще ме пази от Лиси, щото съм ви послушала и съм черпила с много награди Simple Smile Цял ден спи, понеже ние от Мордор сме свикнали на дъжд и студ, та топли дни с по 30 градуса не са ни привични...

Скрит текст:
А Лиси ни носи мишки да се хвали и чат-пат си заравя в двора... ама туй да са му несгодите на селския натур живот, все е по-добре от това да се занимаваш със Спиди (днес си имам тема аз) Grinning

Общи условия

Активация на акаунт