Любители на кучета - 119

• 32 446
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Хора, не е това идеята бре - правите следното - спа ден в банята с кучето - вие, то, някой кокал за кучето и бутилка с вино за вас за разкош - влизате, заключвате, мажете се обилно и двамата и воалЯ Sweat Smile
И... "мамо, ака ми се"...
Ежко, защо е страшна хавлията?

# 136
Не знам. Питай горките кученца...

# 137
Не знам. Питай горките кученца...
Моето диво магаре умира за банята и хавлията. Преди да се изтрискам аз от цялата вода,с която ме е покрил,той вече се е отъркал качествено във всички хавлии,не само неговата Joy
Бубаа,честита да си,с малко закъснениее от нас. Много дълги години щастиее Heart

# 138
Вълчан днес добре се прояви на морето. Реших аз да плувам навътре в морето към един остров и диването решило да ме последва. Хубу, ама аз съм с плавници и ми беше хладно, та плувах бързичко и въобще не съм разбрала, че е след мен. А Вълчан беше влизал във водата основно след някоя пръчка. Свил ушите и хукнал след мен, команда “ела тук” не чувал, дори на името си не се обръщал. Само че на 50-ина метра вече се изморил, понамокрил ушите и загубил ориентация къде се намира. Дъщеря ми и мъжът ми го настигнали от две страни, та го привикали обратно. Едва се е добрал до брега, даже излязъл на първата срещната скала и се пльоснал отгоре, нямал сили да се изтръска дори.

Виждам го аз от 2-3 дни, че му е много неприятно да е на брега, а някой от нас да е във водата. Лошото е, че като доплува до някой и направо го раздира с лапа.

# 139
  • о`майна лунна нощ е
Вълчан днес добре се прояви на морето. Реших аз да плувам навътре в морето към един остров и диването решило да ме последва.

Виждам го аз от 2-3 дни, че му е много неприятно да е на брега, а някой от нас да е във водата. Лошото е, че като доплува до някой и направо го раздира с лапа.

... Което пак ме връща към Ина Хаджиева и опита на Карма да я спаси от водата. Превърнало се в спасяването на Карма от Ина. Ама нали се сещате немски дог с размерите на пони какви поражения може да нанесе Wink

# 140
  • София
Мадам Бери мрази да плува. Може да я излъжа в прибоя да се намокри, но не повече.
Оня ден я изкъпах и й сложих ампула против паразити.

# 141
  • о`майна лунна нощ е
Рокстар, само да отбележа за ампулите - не е добре да се слагат веднага след къпане. Ден-два да има помеждутък, за да се възстанови косъмът и тогава. Повечето ампули следва да се абсорбират в кожата и от там да се излъчват в последствие/все пак действието им е около месец/, но е добре да се изчака малко след банята, за да не се намали ефективността им.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 10:45 от `ТуиГ

# 142
  • София
Тююю, забравих за това указание.

# 143
И Тайра снощи мина през банята.. И готова за игра 😁

# 144
  • Бургас
Добър ден. Явявам се да споделя с вас последните ми кулинарни похождения. Чорапогащници дамски не яжте. Пълни са с Е-та и ГМО, и ще ви докарат киселини на стомаха. Памучни чорапи - черни, мъжки, са за предпочитане. Долни гащи - бели и детски, са най-вкусни. Черешите също са вкусни. Но не колкото фаворита ми - салфетка, в която е завиван дюнер!

# 145
А не ! Най–хубавото е паднало пържено картофче или пържола оставена на масата !

# 146
  • о`майна лунна нощ е
Десетина малки принцеси също не са за изпускане. Самотна меденки. Тарелка баклава. Един хляб. Втори. Листо от коприва. Но с него - греда и нескрито възмущение.

# 147
  • София/Севлиево
Или оставена за минута без надзор  шоколадова торта...Добре че бе съвсем малко парче...

# 148
  • София
Гащи и чорапи се ядат редовно, не спорадично - след вечерен тоалет, преди лягане. Обаче не замезвайте домакински ръкавици, щото ще ви карат да повръщате...
Просия му е майката - изпитан метод и без негативните последици от кражбата Wink 

# 149
А най–най –хубавото – отворена миялна , неизплакнати чинии и вилици /в долната кошница/ .....
Направо влиза вътре ...

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 12:59 от blueberrу

Общи условия

Активация на акаунт