Любители на кучета - 119

• 32 450
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
При нас гащи фира не сме имали, но виж сутиени - два-три отидоха…

# 151
Ние бавно се научихме да си прибираме нещата. Какво треперене му ударих като намерих само ластика на един дамски чорап.... И също наистина не разбирам влечението към сутиените.
И с миялната е голям зор като е отворена. Ако я оставя с чиниите, ще се чудя после дали са измити или кучето ги е облизало.

# 152
  • Sofia
Ох,смея се с глас Joy
Бела като изключим няколко плюшени и гумени играчки на децата,кожения диван в кухнята на които му направи дупка до дървото и изяде дунапрена (или каквото е там), нищо друго не е яла. И това до към 6 месец.
Обича да прибира домашните ни чехли в леглото си и да спи на тях,още по голям кеф ако успее да открадне чорап на някои и да си го гуши. Не ги яде,не дъвче и го прави от бебе,явно й мирише на нас.

Преди малко я изведох за бърза разходка около блока. Намери си другарче чихуахуа и поигра 10мин с него на бързи обиколки и търкаляне в тревата,като това й е първата игра без повод от кастрацията. И като изплези един език,диша тежко,само поприляга по тревата...изгубила форма 2 седмици от лежането. Прибрахме се,напи се с вода и се тръшна на плочките (тя на под в нас не лежи,само на дивана или нейното легло).
Ей я сега де е припаднала Grinning

# 153
  • София/Севлиево
На ММ зверчето му изгриза едни кожени сандали и всички бързо се научихме да си прибираме обувките.На открития рафт не ги пипа,ама ако са на земята си ги примъква в леглото.

# 154
  • Варна
Ох,смея се с глас Joy
Бела като изключим няколко плюшени и гумени играчки на децата,кожения диван в кухнята на които му направи дупка до дървото и изяде дунапрена (или каквото е там), нищо друго не е яла. И това до към 6 месец.
Обича да прибира домашните ни чехли в леглото си и да спи на тях,още по голям кеф ако успее да открадне чорап на някои и да си го гуши. Не ги яде,не дъвче и го прави от бебе,явно й мирише на нас.

Преди малко я изведох за бърза разходка около блока. Намери си другарче чихуахуа и поигра 10мин с него на бързи обиколки и търкаляне в тревата,като това й е първата игра без повод от кастрацията. И като изплези един език,диша тежко,само поприляга по тревата...изгубила форма 2 седмици от лежането. Прибрахме се,напи се с вода и се тръшна на плочките (тя на под в нас не лежи,само на дивана или нейното легло).
Ей я сега де е припаднала Grinning

Ами ако има лято и по-често ще я виждаш да лежи на плочките, никак не са глупави 😂

Ах, Елза, беличка такава ❤

# 155
  • Mediterraneo
А най–най –хубавото – отворена миялна , неизплакнати чинии и вилици /в долната кошница/ .....
Направо влиза вътре ...

Любимо! Никога не пропуска момента, когато зареждам миялната.

# 156
А най–най –хубавото – отворена миялна , неизплакнати чинии и вилици /в долната кошница/ .....
Направо влиза вътре ...

Любимо! Никога не пропуска момента, когато зареждам миялната.
Същото ...
Аз мия нощем  ...
Вратата на съдомиялната се отваря наполовина сама ..
Арчи се събужда , с лапи отваря напълно вратата и се влиза при чиниите ...

# 157
  • под тепетата
Аз се чудя защо има толкова много отговори, пък то почнала кучешката "Черешката на тортата", но с повече участници. Менюто е богато и по джоба на всеки стопанин Satisfied
 Ние скромно си разнасяме и се хвалим с наследството

# 158
  • о`майна лунна нощ е
Красавецът ми той! Огрян от слънцето обаче е много як!

# 159
  • под тепетата
Благодаря, ТуиГ! Особено по покрива Wink
И вкъщи вече е на летен режим - скатан в тоалетната на хладно.

# 160
  • София
Ахахахах, ма някой да качи клип, моля ви се! Буба не стига до чиниите и аз даже не се бях сещала, че може кучетата да помагат с предмиене Grinning

# 161
https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/legla_koshcheta/postelki_kuc … i_postelki/349677
Дали върши работа ?....
Много евтино ми изглежда ...
Че в тези жеги , не се живее....

# 162
Ох, с глас се смях на “черешката на тортата” кучешка версия, сезон едно.
Да кажа и аз на патерица: здрава да е Буба още дълги години! ♥
И да ви покажа как се радваме на новия диван - вече е лекьосан с булдожки лиги 🤣

# 163
  • тук-там
https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/legla_koshcheta/postelki_kuc … i_postelki/349677
Дали върши работа ?....
Много евтино ми изглежда ...
Че в тези жеги , не се живее....
Моите не желаят да го ползват - нито вкъщи, нито на плажа.

# 164
Честит рожден ден на Буба ❤
Любимата ми Маги, как хубаво се е разположила на диванчето ❤
Нямам нови снимки на Кио, че все по нощите излизаме. Започна сериозно да смъква подкосъма и всеки ден пълним по един плик вълна. Някой да иска да му оплета чорапи от акита-плюш? 😆
Вместо Кио ще ви покажа как реагира котката на моя приятелка, когато съм на гости. От всички други съска и се крие, но мен ме обича ❤

Общи условия

Активация на акаунт