Любители на кучета - 119

• 32 451
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Аз мога да се разпиша с чесън,  тоалетна хартия (боже, колко конфетки излизат от едно руло) и бикини.

# 166
khalesi аз мога да се включа с черен прав косъм за плюшката 😁
За яденето, не мога.. Тайра само мазилка е яла вкъщи 😂

# 167
https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/legla_koshcheta/postelki_kuc … i_postelki/349677
Дали върши работа ?....
Много евтино ми изглежда ...
Че в тези жеги , не се живее....

Аз имам купуван от лидъл, ако искаш ми пиши на лично и ще ти го пратя. Не искат да лежат на него, аз го сложих в калъф на възглавница и Тара се излъга да поспи на него, но после се напишка (но тя е с инконтиненция от кастрацията).
Нас Тара ни преобзаведе в бебешката фаза и докато открием топлата вода- клетката. Диван, всички възглавници, маса, прагове, кофа за боклук инокс(направо огъната),5-6 дистанционни, един таблет, абе добре е че мина този период Stuck Out Tongue Winking Eye

# 168
Оле...Лори една беля няма вътре...Ни пиш, ни гризкане на мебели и др.Но не беше бебе, като си я взех. Под наем живеем и трудно се съгласиха да ни позволят куче.Току що се бяхме нанесли, всичко новичко ...Един ден докато си блейках във Фейсбук, ми се опулиха тези очички от една обява.То друго нямаше по това кученце, слабичко, дръгливо...Грозничко...И звъннах веднага.Без да мисля...Как?От Кърджали, в Мюнхен, а ако е болничко...,ако не ми позволят тук.Надолу с главата!Никога не съм правила нещо толкова импулсивно.                  
         Вие как ,, срещнахте" , своето си щастие?          

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 18:04 от Roo Roo

# 169
  • Варна
Прагове, стени кабелна десет пъти, чехли, маратонки, очила два чифта, лична карта, гъзпапир, превръзки, пелени, диван, маса столове, щори, възглавница, одеала, две покривки за маса, ципове на дънки и якета. За друго не се сещам. 😂😂

# 170
  • Бургас
Прагове, стени кабелна десет пъти, чехли, маратонки, очила два чифта, лична карта, гъзпапир, превръзки, пелени, диван, маса столове, щори, възглавница, одеала, две покривки за маса, ципове на дънки и якета. За друго не се сещам. 😂😂

То друго и не остана.

# 171
  • София
Роузи има интерес да гризе нещо у дома само ако ми покаже демонстративно и иска да я гоня да й го взема 🤣 иначе по грешка й бях затворила една врата веднъж, и падна мазилка, признавам.

# 172
За момента само ъгли по стените, чорапи и някоя друга детска играчка. Чорапите са проблем, защото ги яде буквално. Обикновено разбираме на изхода, но един чорап ни притесни, защото го погълна за секунди и после цяла нощ се мъчеше да го повърне.

# 173
  • sofia
Как се влюбих в Леон?!? Ами, след като Марто си отиде, реших, че не ми харесва да сме дом без куче. Обсъдихме и харесахме тази порода.
Открих в групата на породата позната от форума, чиято кучинка беше родила. За мен беше важно, че са обичани кученцата и че растат с котки. Едино беше мъжкото. Ето тази снимка видяхме:

И знаехме, че ни чакат приключения.
В същност, не порази много вещи. Кабели, слушалки, каишка на часовници и едно канапе...
Е и малко дупки по одеяла, чаршафи и детски панталони има.

# 174
Хибискус  благодаря ти за предложението!
Сутринта говорих  с една колежка , ще ми даде тяхната , защото и тяхното куче не я ползва .....

# 175
  • София
За охлаждащата постелка и аз се чудих, ама като ви чета, че не ги долюбват и си мисля, че ще отидат едни пари в коша ... А как решавате въпроса? Моя куч почна да обикаля къщата в търсене на хладно местенце, ама за жалост няма ...
Иначе си го осиновихме през ноември 2020г., просто ММ ми се обади един ден и вика  - искаш ли да си вземем куче, ей тук има едно такова чихи на име Ал Капоне? - и капитулирах, като чух името Satisfied . Като го видях, ръмжеше - впоследствие установих, че просто е бил страшно развълнуван и тогава хърка високо - поне ден беше така. Днес,  няколко месеца по-късно, вече е много по-спокойно куче, играе много с нас и се надявам, че ще си живеем добре още дълго време Purple Heart

# 176
  • sf
Аз ровех по обявите за джак ръсели. Гледах да са наблизо, че да го взема лично. Ей тая снимка ме "заслепи",
а отдолу коментарите "това не е истинско джакче, няма джак със сиви петна"   все в тоя ред, та ходехме до Враца да си го вземем.

# 177
Кръщаваш го Джак Ръсел и пращаш всякаквите породисти професори у лево. Simple Smile

# 178
  • София
Хибискус и estela, ама сега всичко ви  еновичко и хубаво, нали? Нали?

Ежко, 10000% съм съгласна и аз!
Roo, няма как да ме убедиш, че някога Лори е била грозничко пале. Никакъв шанс Simple Smile

Буба я взехме от магазин Sad Но преди да си кажете "тая уж не беше такъв човек", да ви разкажа подробно Simple Smile По принцип обмисляхме таралеж някой ден, а ММ щеше да прави custom биели на Ауди-то... Обаче бяхме пресни в квартирата и отидохме до една любима железария в Орландовциж да купуваме разни неща. Паркирахме на обичайното място до тротоара, пред зоомагазина. Слязох на въздух докато ММ наместваше колата (да не одерат случайно бИгачката) и както винаги заседнах на витрината да гледам кученцата. Буба беше в аквариум с още няколко дребосъка. И докато аз си мислех какво ли става с непродадените кученца, колко ли им е гадно като ги разделят, къде ли е майка им и как аз този бизнес никога няма да го стимулирам... тя дойде до стъклото и почна да се изправя, да маха с опашка и да ме души, абе някаква различна радост прояви. Дотук издържах, щото съм калена в самодисциплината и знам кога да си тръгна от зоомагазина. ММ слезе, дойде при мен и тя съвсем откачи - личеше си как не се събира в себе си и като започна да ближе стъклото в стремеж да оближе ММ, аз капитулирах принципите си... Една седмица по-късно я взехме у дома. Все си казвам, че ако не бяхме ние, някой друг щеше да я вземе, а ние само това можехме да направим за нея. Шегуваме се понякога, че тя ни купи нас. И за малко да я кръстим Биелка Simple Smile
П.П. Аудито го продадохме със старите биели, ММ си имаше нова любов.

# 179
  • о`майна лунна нощ е
Биелка 😁
Защо да не 😂😂😂
Задочно познавам котка Лебедка /със стопанин автомонтьор/ и мъжки котарак Трупа /цар и господар в един автосалон/.
С нашето газирано сме слаба ракия в сравнение с останалите при кръщаването на домашните любимци.

Преди да вземем Швепса звъняхме на няколко обяви в нета за подаряване или търсене на нови стопани на кокери. Къде за радост, къде за леко разочарование - всички кучета вече си имаха нови стопани. За това почнахме да гледаме обявите за продажба и на третия път, когато показах снимката му на мъжа ми, той си зарови главата във възглавницата и каза "Не мога повече, не издържам! Ще се обадим" ... И го направихме.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 11:26 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт