Любители на кучета - 119

• 31 842
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • тук-там
ЧРД на Каду! Аз предлагам Каду Пекорино
(италианско).
Уайлд пупи, в Сардиния юли и август са забранени кучетата на всички плажове, освен в някои за целта заграждения, където плащаш 20-30 евро за чедър и два шезшонга и си заобиколен само от стопани и кучета. Ние за сега не ходим на такива места. Водим си ги по нашите. Гледаме да се чучнем на малко по-малко гъчкано място. Те лежат и влизат под строй във водата. Нямаме проблем с плажуващите, но рискуваме, ако има проверка. Глобата би била 600 евро за двете. Така че колкото и да са деужелюбни тук към кучета, регулацията не е в наша полза. Иначе в ресторанти ни приемат навсякъде и нашите лягат под масата и са като невидими. Но и в ресторантите ми се струва, че действат избирателно. Налага ни се да обясняваме, че са добре възпитани и няма да досаждат на останалите клиенти. Ако има друго куче, първо го подушват и се запознават с него. Иначе ще се дърап и лаят.

# 436
То и тук няма, ние чак в софия ги оставихме, защото няма кой да ги гледа докато ни няма.
Поне в този хотел има човек с тях 24/7. Бяха само средни до едри кучета, не видях някое дребно, не знам дали приемат декоративни или може би ги отделят. Задължителни са всички ваксини, обезпаразитяване и ваксина против кучешка кашлица. Както казах ние ги оставихме един пробен ден, казах им какви особености имат, пращаха ми клипчета всеки ден и всичко изглеждаше повече от наред(като се има предвид, че Тара е доста особена с други кучета). Не ги отделят в клетки, заедно са в голяма къща с прилежащ двор. Не знам дали са ги водили на дълги разходки, но от играта с другите кучета бяха супер изморени и спаха като заклани като ги прибрах.

# 437
  • под тепетата
Понеже първото име и е френско, затова предложих и второто френско Smile
В Италия има и кучета спасители на плажа

# 438
  • София
Благодаря, Хибискус. Говорих отново с тях и този път казаха, че нашите дати са заети. Очертава се никъде да не ходим.
Ще мисля евентуално вариант да платя на съседи или техните тийнове да разхождат Харли и да му правят компания за някой и друг час.

# 439
  • о`майна лунна нощ е
Тонка, дано тийновете се съгласят. Домашната среда си е най-спокойна.

Каду, а теб душко, дъжд от кашкаМвал и кюфтета да те вали. В изобилие да имаш. Честит рожден ден!

# 440
Тонка, а би ли споделила кой е вашия кучешки хотел от който сте доволни, защото и на нас ни предстои почивка и обмисляме кой да гледа нашата Кая.
 Тя в къщи и с нас е много добричка и любвеобилна, изпълнява команди, ама навън все едно е друго куче- хиперактивна, тича на зиг- заг пред нас, постоянно е запъхтяна, скача по нас, дърпа се да се прибира, ръмжи на кучета, пък и на хора, никакви команди не чува. Смятаме да я кастрираме скоро, дано кротне.

# 441
  • Варна
Благодаря ви, Мацки. Довечера ще правя торта от сирена и кашкавали 😂

# 442
  • София
Мая, нашият хотел е Вила Рошко. Харли там е в рая, а аз нямам никакви притеснения и ми е леко на душата. За съжаление в момента семейството стяга и се мести в нова къща и няма да работят няколко месеца. В нета имат сайт. Харесва ми това, че приемат не повече от 3 кучета, до 15 кг, като за Харли правят компромис.
Чакам отговор от Дог Ленд, в тях ми е последната надежда.

Честито порастване на Каду! Heart

# 443
  • тук-там
Понеже първото име и е френско, затова предложих и второто френско Smile
В Италия има и кучета спасители на плажа

Интересно! Къде е това? Италия обаче е много различна в различните региони. А Сардиния пък е съвсем друга бира. Те си имат и собствени правила за ковид, да не говорим за кучетата.

# 444
  • гр.Варна
PizzaTada ооо Каду .Здрава и прекрасна ,щура и обичана принцеса.Честито .

# 445
  • под тепетата
mtz, видях го тук https://www.standartnews.com/lifestyle-lyubopitno/kucheta-sa-spa … aliya-434669.html
Търсех по спомен една снимка, на която плажът беше само за хора с кучета, но попаднах на тази информация.
https://bntnews.bg/bg/a/13006-kucheta_spasiteli_po_plajovete_v_italija
После видях и за Барселона.
А ето и какви професии имат нашите любимци
 https://dama.bg/gallery/17-kucheta-koito-imat-neveroiatni-profesii/26306?i=1

# 446
Честитооо Кадуу,бъди много здраве и щастлива дългии годинии. Нека животът ти е да “Облачно с кашкавали” Heart

# 447
Честит рожден ден на Каду! Да е здрава, палава и дълги години да се радвате на взаимна обич!
Целувки от Айк!

Скрит текст:
Колко е марков не ме интересуваше, въпреки че е закупен от най-добрия местен развъдчик. Но изрично беше посочено, че е пет клас. И цената беше като за такъв. Исках здраво кученце и нищо друго не ме интересуваше. Няма да го развъждам, само много ще го обичам.

# 448
  • sofia
Честит рожден ден на Каду! Да е здрава, палава и дълги години да се радвате на взаимна обич!
Целувки от Айк!

Скрит текст:
Колко е марков не ме интересуваше, въпреки че е закупен от най-добрия местен развъдчик. Но изрично беше посочено, че е пет клас. И цената беше като за такъв. Исках здраво кученце и нищо друго не ме интересуваше. Няма да го развъждам, само много ще го обичам.
Пет клас!?!? Моля моля! Това е първокласен сладур!❤

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 13:22 от Кришка

# 449
Кришка, в развъдниците делят бебетата на шоу клас и pet клас, тоест бебето не е подходящо за развъждане и за изложби и цената му е по-ниска, продават го за отглеждане като домашен любимец. Шоу клас куче се ражда по-рядко, обикновено си ги оставят в развъдника за работа с породата в бъдеще и ги водят по изложби, или ги купуват от други развъдници, а цените им са доста по-високи от кучетата за домашен любимец. 🙂
А този Айк е много, много сладък! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт