Любители на кучета - 119

• 31 854
  • 746
  •   1
Отговори
# 360

Минавам само на бързо да кажа Добро утро с едно кафе и едно Маги 🙂
Навеждам засрамено глава и се връщам да ви чета, че пак съм ви изпуснала…

# 361
Любима моя Маги, кафе за теб няма ли?!? 🥰🥰🥰

# 362
  • Sofia
Ходихме на ортопед,тръшна я като гергьовско агне,каза ми "Дръж я здраво" и като почна едно стискане и опипване от ставата до пръстите на краката. На моменти я заболя,защото се опита да ме захапе.
След прегледа каза,че не напипва счупено или друго,смята че просто е разтегнато. Боцна я с болкоуспокояващо и даде 5 хапчета до събота пак болкоуспокояващи. Каза да я пазим от щуреене,натоварване на крака,стълби и т.н.,общо да лежи и да почива. До събота ако не се отпусне да стъпва да ходим за направление за скенер,а ако пък се отпусне,но с резерви-да ходим за хапченца за още няколко дни.
Смяха ми се че 2-3 седмици след кастрацията на релакс,изкара 1на пълни обороти и сега пак за седмица в бокса Sunglasses

# 363
  • sofia
Ох, дано размине на Бела с хапчета само!
Радвам се да видя Маги! Изглежда добре!
Леон получи проблеми от нагръдниците...ранички...Нашийник не бива да ползва, та днес обикаляхме за нагръдник за декоративни породи, тъй като предният му омаля. Таман е готов за почивката! Simple Smile

# 364
  • Sofia
Ох,жълтурчо-щурчо Heart
Защо не трябва да носи нашийник?

# 365
  • sofia
Прекалено е емоционален и откачен...Получава спазми, при прекомерно дърпане...

# 366
Честит да е Арес и още многоооо години да носи радостни емоции на човеците си 🤗
Маргаритка дано хапчетата помогнат и да и минава на лудетината лапичката.

Макс днес беше на манипулация по вадене на осил от ухото. В петък опитахме, но той си е такова шубе, че не успях да го задържа неподвижен. Днес опитахме двете със сестра ми, ама той целия трепери кат се качи на масата в кабинета и минахме направо на лека упойка.
Сега поспива сладкиша до мен. Едвам го качих от колата до апартамента прасето с тия кила неговите. Шегувам се с ветвринаря, че следващото куче ще ми е пинчер 🤣
Ей го кахърен и спящ:

# 367
  • о`майна лунна нощ е
Милото ми голямо момче!
Като знам през какво минаваме с Швепса, ме боли физически, щом някой сподели подобна новина.
Сега глад и почивка. Ох, бе, Макс.

# 368
  • под тепетата
Тъкмо сутринта мислих и за вашите премеждия, Туиг! Гледам краката на Кришка, гледам моите-целите изподрани и насинени, пък нямам котка 😣
Sivi, надявам се това да е последния осил и премеждие за това лято!

# 369
  • София
Колко кила е Максчо?

# 370
  • о`майна лунна нощ е
А аз забравих да споделя нещо, ама като гледам и някой е забравил да предаде.
В събота привечер на главната в Пловдив срещнах Саске. Познах момчето на иланг-иланг, но Саскето беше в компанията на две тинейджърки, едната от които - наше приятелско дете. Баткото ни тренираше заедно с нея преди години.
Сещате се как ме гледаха като се метнах на кучето и след потвърждение, че това наистина е Саске, помолих да предадат поздрави от Швепс. Момичетата ме слушаха и гледаха с любопитство, а младежът  - с онзи тинейджърски поглед, който възпитано и тихо говори "Боже, отърви ме от поредната луда".

Аресче, да си все така щуро и забавно! Честит рожден ден!

# 371
  • под тепетата
Ето, който си има късмет! Аз колко пъти се припознавам в Саскето, ма добре, че не се Фърлям, та да не ставам съвсем за резил 😂

# 372
  • о`майна лунна нощ е
Аз проявих тактика и ловкост - като приближих момичетата /те държаха Шошко/, се метнах на кучето и попитах как се казва Wink Щом отговориха Саске, тогава се изцепих "Пратете поздрави от Швепс" и стана мазало. Добре че през това време майката и приятелското момиче вече ме бяха разпознали, та разговорът тръгна и в друга посока "Как сте, какво правите ..."

Ето, който си има късмет! Аз колко пъти се припознавам в Саскето, ма добре, че не се Фърлям, та да не ставам съвсем за резил 😂

Може би нямаше да се излагам така, ако не бях разпознала момчето, а кучето така убийствено не приличаше на Шошко. Реших, че не може да е просто съвпадение.

# 373
Туиг, от разказа ти останах с впечатлението, че Саске отлично си върши работата на магнит за женски сърца! Simple Smile

# 374
  • София
Точно това си мислех. Младежа да го черпи с хубав кокал 😆.

Общи условия

Активация на акаунт