Любители на кучета - 119

• 31 845
  • 746
  •   1
Отговори
# 375

43-44 някъде 😁 Фин и строен по слонски 🤣

Дано никое космато няма премеждия с тия осили, че си хем болезнено за животинката, хем стресово ваденето.

# 376
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, от разказа ти останах с впечатлението, че Саске отлично си върши работата на магнит за женски сърца! Simple Smile

И аз съм в този капан Wink

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 11:12 от `ТуиГ

# 377
  • София
Моето ще стане такова нежно и грацилно 🤣.

# 378
  • Sofia

Ох,нИмога Grinning
Докато приспивам малката,баткото качил Бела на дивана,цитирам "Да не е тъжна,че е на пода" и я завил,щото нали е болна Blush

# 379
  • Варна
Хахаха, много са ни сладки келешите. 😂

Аресчо, сладкишчо сладък,жив и здрав, див и щастлив да си. ❤

Вижте как се будя аз 😍😍

# 380
  • Пловдив
Хаха, Туиг, с малко разследване открих, че си била ти.
Първо си помислих, че е Биляна. Описание - ами една жена, май беше руса, или пък с кичури. Синковецът не запомнил и името на твоето куче, питах аз "да не е майката на Швепса", ама не бил чул името. Беше по- притеснен как така си го виждала в бг мама (направо ми беше бесен, че съм го слагала тук)... След това се сети да каже, че се познавате с майката на неговата първа любов, та се сетих за рокендрола.
Скрит текст:
Синковецът и тази млада дама имат дълга история от детската градина до края на 7 клас. От детска любов до приятелство,  покриване на взаимни дивотии, дружни магарии. С майка й сме им дали името Пижо и Пенда, защото от години са като мартенички.

# 381
Ама, Иланг, не се ли сети да кажеш, че в Бг-мамма друг е звезда от вашето семейство, а не момчето.

# 382
  • о`майна лунна нощ е
Иланг, ама то хайванчето не знае, че профилната ти снимка е с него  и брат му. Да не говорим, че знам как изглежда към настоящия момент от фейсбука, за това го разпознах на мига. Ти не си пускала много снимки тук във форума. Кажи му, че БГ-мама е невинна и не си го излагала тук. Wink Дори напротив - много му се радваме на него и на връзката им с Шошко

# 383
  • Пловдив
Признах си аз без бой, че съм го слагала, ама малко. Снощи викам дай да ви снимам с Шошо , а той -Да бе, да ме сложиш в бг мама. Ако големият синковец знае обаче, че и него съм поствала - директно ще ме обезглави...
Поспамих в темата.

Жив и здрав да е Арес! Дълги години да краси и радва семейството! Champagne Poultry Leg Tada
Радвам се да видя и Маги! Heart

# 384
  • София
Честит да е Арес и още многоооо години да носи радостни емоции на човеците си 🤗
Маргаритка дано хапчетата помогнат и да и минава на лудетината лапичката.

Макс днес беше на манипулация по вадене на осил от ухото. В петък опитахме, но той си е такова шубе, че не успях да го задържа неподвижен. Днес опитахме двете със сестра ми, ама той целия трепери кат се качи на масата в кабинета и минахме направо на лека упойка.
Сега поспива сладкиша до мен. Едвам го качих от колата до апартамента прасето с тия кила неговите. Шегувам се с ветвринаря, че следващото куче ще ми е пинчер 🤣
Ей го кахърен и спящ:

Горкичкото, такива премеждия...

Margaritka_2014, толкова трогателно и... едновременно смешно-забавно...

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 18:56 от katiABV

# 385
Нейно чернейшество, лейди Тара:

# 386
  • о`майна лунна нощ е
Красота!

# 387
Да ѝ изям ушаците на лейдито 😍
Тайра много рядко ги надига така, само ако е видяла нещо интересно 😁

Сутринта в 05:30 имахме среща с един таралеж.. Тя за пръв път вижда, и беше много заинтересована. Доближи се, и като се убоде избЕга 😂

Ето я сега труп 🤭

# 388
И Вълчан онази вечер се срещна с таралеж. А на мен гласът ми при командата “Ела” отиде във фалцет, защото беше тъмно и реших, че е огромен плъх. Joy

# 389
Първо - казва се "диванчапраз" и е запазена марка на всяко кане.
И после, ушаците са с нежни връхчета, първа реколта и за тях се вие опашка от кандидати Joy

Общи условия

Активация на акаунт