Любители на кучета - 119

• 31 858
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Тони, настъргах кашкавал, обезсолено сирене, моцарела, ементал, едно козе френско в една купа, после я обърнах в чинията и воала, облизаха си ушите чак 😂😂
Благодаря за хубавите пожелания ❤

Чара, добре дошла 😍

# 481
  • София
Със закъснение,честита да е Каду Green Heart
Да ви покажа едно видео на Фея и дребната,напоследък всичко си споделят от храна,до легло и играчки Sparkling Heart
https://www.youtube.com/watch?v=4xXaLevmORI

# 482
  • о`майна лунна нощ е
Тони, настъргах кашкавал, обезсолено сирене, моцарела, ементал, едно козе френско в една купа, после я обърнах в чинията и воала, облизаха си ушите чак 😂😂
Благодаря за хубавите пожелания ❤

Чара, добре дошла 😍

Дори аз щях да успея да си оближа ушите при такава торта, ша ма прощаваш.
Докато четях, си се представих с чаша студено розе на верандата с изглед към морето.

# 483
  • Sofia
Добре дошли на новите прекрасни муцунИ!

Минавам само да покажа моите магарета,Бела и тя бе вирнала крака,но като ме видя и стана. Със всеки ден се повече се убеждавам,че кучето бе добро решение за изразходване на енергия и игри с децата

# 484
  • Варна
Туиг, позна, само виното е бяло 😉

Значи няма гледка на света, която да ме разтапя толкова много, обожавам деца и кучета и много ценя хора, които мислят в същата посока. ❤

# 485
... обожавам деца и кучета и много ценя хора, които мислят в същата посока. ❤
Teзи, които не мислят в същата посока, хора ли са?

# 486
  • София
Aз съм съгласна, че трябва да има някакъв контрол при развъждането на кучета. Но ако всичко беше толкова стриктно, много хора просто нямаше да могат да си позволят куче. И нямаше да ги има голяма част от прекрасните животни в темата, включително и моя бонбон.
Глистът може да не е излязъл първия път, защото е бил яйце. Затова първоначално сроковете на обезпаразитяване са толкова кратки.

# 487
  • о`майна лунна нощ е
Таралежко, прибери си бодливия хумор, сипи една чаша и идвай на терасата и заедно кучето ти.

# 488
Същото си помислих и аз,ама реших да не злобея днес..хахах Joy
Добре дошли на прекрасните нови попълненияя Heart
Моите дечица чакат да дойде почивкатааа,сега се разхлаждат така.

# 489
Аз не злобея, просто си спомних една поговорка от село:
"С децата който не играе,
такъв, когото всяко куче лае,
змия излиза най-накрая!

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 14:37 от Ezhko

# 490
  • Варна

Да, защо?

# 491
Аз не злобея, прости си спомних една поговорка от село:
"С децата който не играе,
такъв, когото всяко куче лае,
змия излиза най-накрая!

Ти не,но аз бих излобяла,че съм се наслушала на мнооого глупости.
Извинявай,ако съм те обидила нещо,не съм  искала!

# 492
  • Бургас
Скрит текст:
Асан и той хора!

# 493
  • София
Aз съм съгласна, че трябва да има някакъв контрол при развъждането на кучета. Но ако всичко беше толкова стриктно, много хора просто нямаше да могат да си позволят куче. И нямаше да ги има голяма част от прекрасните животни в темата, включително и моя бонбон.
Глистът може да не е излязъл първия път, защото е бил яйце. Затова първоначално сроковете на обезпаразитяване са толкова кратки.
Само излизаш на вън и си намираш куче. Пълно е с бебета, пораснали, стари, които са и кастрирани и обеззаразени.
Изобщо не казвам, че тези кученца не са прекрасни, аз самата гледам такова и предишното беше такова, но това не променя факта, че има огромна популация, която се разраства с безразборно развъждане.
Моите са били кастрирани и смятам, че е безотговорно да не си кастрираш кучето, ако не е годно за развъждане.
Ама това, че е добре да роди веднъж, ама ще им намерим семейства не е сериозно.

# 494
  • тук-там
Пак ще вдигна палец за Реунион! Всеки да си гледа работата! Развъдчиците тяхната, ние нашата! Не бива да развъждаме, ако не сме специлизирани в това. Работа си е като всяка друга. И доста отговорна!

Общи условия

Активация на акаунт