Любители на кучета - 119

• 31 782
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
И у нас белите се случват като е сам и му е скучно:
Малко съм гризнал от креватчето ( маха възглавницата постоянно и спи без нея)

Но ти не ми се карай много

Аз пак ще си спя в него

# 616
Как ще му се караш, като е толкова неустоимо сладък 😍

# 617
Не мога! Сърце не ми дава. Като ме погледне и се предавам. Снимките дори не показват колко е смешен и сладък, и прекрасен. ❤

# 618
  • София
MagniM, топло му е, затова си маха възглавницата 😂. Душичка малка.
Чарли като беше малък и го оставяхме сам беше изгризал килима (скъпия стар хубав килим от новозеландска вълна), беше изгризал ръба на мокета на едната стая, две изтривалки дадоха фира, напишка ръба на дивана, напишка спалнята и редовно разкъсваше памперса си. Но стана на 2год и няма помен от това му поведение. Но стои ограничен в антрето и коридора на плочките и си има легло (тоз принц има 3бр легла... лудата му майка). Та така 😀. Ще порастнат бебетата 😂😂😂🥰🥰🥰 Сега е досаден и иска само да го галиш или да си играеш с него, и ми се кара, джафкайки 😂, когато викам по децата 🤣😂🤣😂🤣😂.

# 619
Чарли е прекрасен! Heart
Няма поражения у нас, но Айк като ни няма е ограничен в пералното и антрето, които са достатъчно големи. Има играчки, една маймуна я разнася постоянно, спи с нея даже. Черна е като него и много си я търси Joy И топка любима има. Килимите сме вдигнали, но памперса си и той го прави на топка, а понякога го намирам и на десетки малки парченца. Пишка в банята, но не винаги само в душ кабината, а ние сме без отводнителен канал и почистването е по-трудно. Затова още го държим. И той след като го е ползвал веднъж, старателно си почиства като го измъква от там. Joy Но като цяло е кротък. На 26ти ще стане на 7 месеца - ами бебе си е още. А мен ме няма по 7 часа. Sad

# 620
Ние откакто се върнахме от почивка все едно имаме друго куче. Пишкане/акане само навън, ще станат три седмици без пропуск, стени не се гризат, на дивана не се качва, оставени обувки и джапанки не се пипат. Даже от седмица му гласувахме доверие и вече не спи в оградено пространство. Сега спи половин нощ до моята страна на спалнята и после май се мести при децата. Е, появили са се две дупки - по една в двата вълнени килими, явно е поровил с нокти и като е поддала вълната, е доиздърпал конците и май това е. Като ни няма, седи в коридора и банята. Рядко остава сам, защото голямата щерка е ваканция, но все пак се случва за 4-5 часа.

# 621
Привет!
    Не съм чела отдавна,искав само хубави новини!
   И сладки муцунки!
   Аз от днес до неделя съм кучегледач на Айра. Обаче,днес всички сме на работа цял ден,а тя ще стои в клетка на двора.Такава голяма,в която има и къщичща и дворче.И до нея са моите 5 прекрасни кокошки,които подозирам ще бъдат подложени на жесток психически тормоз.
     В жегите нищо не иска да прави.Нито Айрето,нито Киара правят каквото и да е ,освен да лежат на хладно по двора.Оставяме Киара сама и пусната надвора,не се притесняваме.Айра не сме я оставяли,но тя е още млада и щура и яде разни клечки,а после повръща.Тя си стои в заграждението.Дъщеря ми е в болнични,и сега в жегите си стоят вътре на климатик.
    Киарчето вече много остаря,има болки в ставите,схващат й се крачетата и много жално скимти.Ходихме на вет,даде някакви облекчаващи неща,но си е много възрастна вече.Гледаме да не я закачаме,да си лежи на мекичко,да я обгрижваме,галим и обичаме.За съжаление,мисля,че не ни остава много време заедно.
    Относно басейните- имаме баесйн у дома,но нито едно от кучетата не припарва до него.Просто не е в позволен за тях периметър.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 10:10 от марулета

# 622
  • Sofia
Ох, марулета, много мъчно ми стана за Киара... на колко години е?

# 623
Ми аз мислех,че на 12,но децзата извадиха снимки и се оказва ,че е на 14.Тичах до нас сега на обяд,да я видя, да й сменя водата , да изведа Айра.Тя си лежи между двете туи,Киара де,и си дреме.Айрито и тя,все едно разбира,че трялва да се държи прилично и не е правила бели.

# 624
  • София
Уф, голяма буря, голямо чудо - гърмежи... страшно. Милият Чарлюш... едва излезе да си свърши нуждата... ръмжеше и се опитваше да хапе. Всички ли са такива? Confused или тоз е наистина голям глезан 🤨

Личи му, че е стресиран, милия...

# 625
  • София
Галски, сегашният пръдльо ми е трето куче и първото, което реагира на дъжд и гръмотевици. Ходи и хапе капките дъжд и ръмжи и лае по гръмотевиците.
Да се оплача, с възпалени уши е и не дава да ги пипна. Пак за първи път ми се случва. На предишните всякакви процедури сама правих, но този ще трябва да водя на вет. Двама души едвам го удържаме.

# 626
Да се оплача, с възпалени уши е и не дава да ги пипна.
Миличкия Sad Дано бързо се повлияе с подходящо лечение.
Галски, Айси много се страхуваше от гърмежи, а при нас лятото всеки ден има фести и фойерверки. Много беше трудна разходката и у дома се криеше в банята. Айк не ги отразява. И при нас в момента е много силен вятъра, до неделя ще е така. Обаче дребен се разхождаше като кинозвезда с развети "коси" и едва го прибрах.

# 627
Здравейте, ето и обещания данък от мен!
Запознайте се с Майк на галено Майки Blush

Ето така се спи в колата след ветеринаря Grinning

# 628
  • София
Малък сладкиш. Гушкай го много, докато не стане чудовище, като моето. За един месец порасна гадината.

# 629
  • sofia
О, Майк е много сладък! Прилича на малко мече-ротвайлерче. Гонче ли беше майка му?❤Или овчарка?

Общи условия

Активация на акаунт