Коктейли с лед и морски миражи- НЕМСКА тема 219

• 19 786
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Дано успеят да оправят бързо пътя Калотина - София . Сега влизайки в България се тръгва направо по римски път ... за около  20 км. 
Но ми се струва бързо строят и се опитват бързо да го оправят.

# 631
  • в сърцето на един мъж...
Аз слава Богу до такива екстри още не съм стигала Simple Smile Надявам се и да не стигам. Но си е неприятно де, спор няма.

# 632
При изключително силен дъжд преди години ни отказаха чистачките на магистралата. Такъв кошмар беше, че само се молехме да стигнем до първата отбивка невридими. Нищо не се виждаше.

А мачът снощи беше наистина скучен. Жалко за немците, ама толкова им бяха възможностите. Жалко и за младите момчета, които или останаха на скамейката, или влезнаха малко преди края.

# 633
И втория мач не беше особено красив с този червен картон, напълно заслужен. Какво стана с ударения футболист не разбрах. Крака му счупен ли е ?

Изратих аз децата на училище, но като се замисля какви класни са наредили за послените 3 седмици и на колко материал . Да видим как ще разпределяме времето за учене.

Снощи бурята как беше обрулила розовите храсти. Сега имам и рози във вазите. А бяха само божури. 

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 09:14 от bella_ciao

# 634
  • Берлин
Добрютру.... дъждец и хладец при нас.
Кога свършват ученическите ваканции в Де?

# 635
Различно почват и свършват.

Тук слънце и 18 градуса. Като гледам прогнозата, много дъжд, но топло.

# 636
  • Germany
Зависи къде Папурче. При нас ваканцията още не е почнала. Още месец има, а като гледам ще вземе да свърши това немско ми ти лято 😆

# 637
  • Немция
Моите ученици са до този петък на училище и ваканцията им започва. На училище тръгват на 18 август.

Да не обмисляш някаква почивка извън училищния период? Wink

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 10:05 от Бибит

# 638
Папурче,
При всички случаи след 15 септември всички са на училище. Конкретно при нас в Хесен ваканцията започва на 19 юли и свършва на 27 август.

# 639
  • Берлин
Благодаря ви.
Бибит, точно това ми е идеята 🎉

# 640
PAPURCHE MEHURCHE,

За по-лесно: https://www.schulferien.org/

# 641
  • Берлин
Deni, много ти благодаря. Последните са до 13 септември. Супер. Почвам с планирането.
...
Вчера нали ви казах, че се успах. Разправям вечерта на Мм и той заключи: "по-добре е да спиш в хола, така няма как да си закъсняла за работа, защото ще си В офиса" 😂😂😂
А днес ме пита дали съм сменила пижамата, та му пратих аутфита преди видео-връзка долнище на пижама, шарени къси чорапи и идеално изгладена бяла риза хихихи

# 642
  • Немция
Папурче, вземи под внимание и есенните ваканции. Grinning
Най-ранните започват от 4.10. В Хамбург и Шлезвиг Холщайн. В Берлин е от 11.10.

# 643
Есента и без това не е подходяща за някои дестинации. Преглеждах Корсика, но познати ме предупредиха за дъждовен период есента.  Но пък ще има кестени Yum

# 644
Ние миналата година в началото на октомври бяхме в Малта и беше чудно. Даже горещо като за тукашните стандарти. Октомври е идеалният месец за Мексико. И в Сицилия също. 😍

Общи условия

Активация на акаунт