Коктейли с лед и морски миражи- НЕМСКА тема 219

• 19 793
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Бела, ти да не си гледала федербал по някой канал? Нищо общо няма това което говориш, с мача който гледах.

# 601
  • в сърцето на един мъж...
И ако съдията беше свирил засадите, нямаше да ги има головете, както и червения картон ако беше дал. Ама нейсе Simple Smile не им е сефте на немците съдиите да ги порязват. И много често заради англичаните другите отбори си страдат. Играят ужасяващо груб футбол, не се научиха, че първенствата - европейско, световно, нямат нищо общо с английската лига. Немският отбор игра този път добре и си заслужаваха двете добри положения да влязат Sad

# 602
Уф , права си софти. От @дислексията@ ми е . Федербал имах в предвид . Какво съм напислаа ??? Футбол ? Ужас.
Е , поне не съм се объркала с някой готварски канал . Че с това облизване на пръстчета май не само аз съм се объркала . Но нищо. Другия път предлагам да си сложим очилата и всичко ще е наред Yum

Да, Гея. Двете единствени положения . Други по федербалканала не видях . И то такъв отбор на такова първенство.

Много готино е да се обсъжда от толкова различни гледни точки Simple Smile
Дайте да  видим следващия мач .

# 603
Играят ужасяващо груб футбол, не се научиха, че първенствата - европейско, световно, нямат нищо общо с английската лига.

Наистина много гадна игра имат на национално ниво. Клубният им футбол е друго нещо и е супер интересен.

Бела, що не се върнеш на палатките? Иначе спамиш.

# 604
Софти  разбира се , мила, ако и ти минеш обратно на оплакванията от колегите и шефовете. Иначе колкото аз спамя толкова и ти.

# 605
Не се реди къде не ти е мястото и не ме милосвай, ако обичаш. Да пишеш три метра спам, докато хората си говорят нещо е дразнещо. Разбери го без да се обиждаш.

# 606
Жабо айде стига, а...
Софт, клубен футбол, да, обаче това, което играят по първенства е ужасно. И са супер груби. Много ги подпря съдията, много Sad

# 607
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мачът свърши, дами!

Софт, ти не си рефер тук да казваш кой кога да не пише. Прескачай Бела като ти е спам и толкоз.
Аман от набиване на канчето.

# 608
Ти пък не си адвокат на Бела по къмпингова линия.

# 609
Асе, а нали може и някои хора да не се заяждат? Каква е връзката с федербала тук? Досадно е, неграмотно и невъзпитано.

# 610
Гейче за федербалната линия питай Софти. Тя я въведе. Предлагам дайте всички да стигаме . Какво ще кажете?
Ребята, давайте жить дружно!

# 611
Не съм ти гейче и нямам желание да живея дружно точно с теб.

# 612
Е, това вече ... не го очаквах! Тооолкова много агресия от три прекрасни дъги  Simple Smile
А на мен сте ми толкова симпатични и толкова се радвам да си обсъждаме мачовете заедно. Нали за това е форума ?
Може да опитаме все пак дружно ?

# 613
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Софт, в някоя от предните теми ти ми даде същия съвет  😁

Гея, заяждането обикновено просъществува, ако бъде хранено...
Мен като ме дразни нещо/някой или не ме интересува - прескачам.
Не търся кусури и кой защо и как.

# 614
А, аз косури не търся Simple Smile Току що си допих винцето и смятам да си дочета и книжката Simple Smile Просто леко ми идва в повече, от години прескачам тия постове, ама ми става все по-трудно.

Общи условия

Активация на акаунт