Коктейли с лед и морски миражи- НЕМСКА тема 219

• 19 789
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Наздраве!😃

# 616
  • в сърцето на един мъж...
Наздраве, от яд изпих цялата бутилка Sad Ама никак не беше лошо, някакво като хугото, розовко Simple Smile
А днес какъв дъжд ме пра, имаше буря, бях в колата с детето, едва виждах какво става пред мен. По едно време си мислех, че ще се удавя нейде и няма да си стигна до у дома Sad

# 617
С радио не се спори - азбучна истина!

Днес позагледах мача, че кварталът гърмеше, реших да не изпускам нещо събитийно... ама тц. Колко много плюят, майко мила! Плювателните умения в школите по футбол ли ги придобиват или са важно качество да ги приемат там? Впечатлих се. 😁
Съседът поляк от мъка по загубата реши да се дави в басейна си - размери 3 на 3 на 1 м. Жена му го спаси.

# 618
Тук беше безумно тихо... Ей сега някакви пищяха и виеха, сигурно са англичани Simple Smile

# 619
Много интересен е и този мач. Струва си още една бутилчица . Може да са англичани, наистина.
Аз ще излезна на малка разходчица да проверя и после ще се реша дали да си отворя една или да си я заскръндзам за друг мач.
Мьос за 4 ти път се съгласявам напълно с теб. Много си права. И аз така мисля.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:05 от bella_ciao

# 620
Плювателните умения в школите по футбол ли ги придобиват или са важно качество да ги приемат там? Впечатлих се. 😁
Съседът поляк от мъка по загубата реши да се дави в басейна си - размери 3 на 3 на 1 м. Жена му го спаси.

В школите, да. Полякът поне басейн има, мъжа ми го чуха до градския басейн.

# 621
  • Немция
Не знам кой крив, кой прав, но си личи кой умее да хапе. Wink

Германия отпадна и поне ще си починем от емоции.
И моите мъже пощръкляха покрай футбола на немците.

Навън имахме жълто небе тази вечер. По-точно жълти облаци на фона на черни в далечината. Беше впечатляващо жълтото сияние, пак ли има пясъци от Сахара във въздуха?

# 622
  • Берлин
Мьос, почти го визуализирах удавника 😂
Гея, за да се избегне подобно на твоето твърдение, има нови правила в реферирането, система за видео наблюдение и помощник-съдии. Не, реферът не подпря германците (което често се е случвало). Не подпря и англичаните. "Вашите" се биха сами - лошо изпълнение на лоша стратегия, измислена от изпял песента си треньор. Малко след като обяснявах на Мм какво и защо е променено и че тази година няма традиционното оплюване по съдията от фенове на загубилите отбори, те прочетох, затова и коментирам.
Мачът в момента е много приятен завършек на тази фаза- два отбора без гръмки и зашеметяващи претенции, без величия в съставите си, играят дисциплинирано и се придържат към начертаната от треньорите им стратегия. Удоволствие е.
Пп. Наздраве и от мен. Аз днес на уиски с лед, че тоникът свърши

# 623
Това с дъжда, и че не се вижда на къде караш ми припомни случка,в която на междуселския път ми спряха чистачките,а валеше сняг! 😅 Една полицейска кола се смили над мен и ме ескортира-аз карах зад тях и никой не смееше да ни изпревари около 4-5 километра! Оставиха ме на една бензиностанция и чистачките взеха,че сами се оправиха! 😄

# 624
Бибит, защо не го снима, да си имаме в колекцията още една хубава пейзажна снимка😊

Мача тази вече не го гледах, защото нещо ми е лошо и си лежа на "ала сангрия".

Честит имен ден на имениците, ако има такива в темата, или/и на ваши близки и роднини. Да сте живи и здрави.
Наздраве!

# 625
Папурче, то го има тоя вар, ама трябва някой да го поиска Simple Smile все пак. Показаха положението за картон три пъти, в случая беше за червен картон, ама наистина за червен Simple Smile И да, съдията свиреше тенденциозно за англичаните Simple Smile Винаги съм ги харесвала и в много мачове съм била за тях, в случая обаче лееко ги подпряха Simple Smile
Съни, то твоето е било приключение. Аз за пръв път карам в такъв дъжд и честно казано леко се притесних. Комбинацията дъжд и силен вятър с тенденция за градушка леко ме стресира, но се радвам, че стигнах без проблеми. Само едно не разбрах, понеже от където минах, улиците са тесни, а има спирки на градския транспорт, тоя пред мен защо караше така бързо, че да изпръска всички, които чакаха по спирките. Много е гадно това Sad
Катеричке, лошо, че ти е лошо, ама и лекарството ти си го бива Simple Smile

# 626
  • Немция
Не снимах този път. Голямото дете запечата момента.

# 627
Каране в такива силни дъждове е ужасно. На мен все ми се случва и внезапно. Приятелката ми се въртяла на магистрала до Дюселдорф и накрая се озовала в аварийното с предница обратно на движението. Аз в такова моменти минавам на четвърта и карам много бавно, но все ме е страх, че ще ме шибне някой отзад.

# 628
Ние все се смеем в къщи, че като пътуваме за България и като се сменим да караме в Хърватска, няма случай да съм карала аз и да не ме е валял ужасен дъжд. Ама това чудо днес беше много страшно. То и аз карах днес бавно и полека и много ме беше страх да не ме ударят или да не успея да спра. За пръв път ми се случва.

# 629
Много е гадно.
Аз веднъж като карах в Сърбия и видях да летят кокошки. Не летяха с крилата си, ами се въртяха много странно във въздуха. След малко разбрах, че има торнадо. Добре че имаше как да спра под един мост. После пък като влязох в България, на магистралата срещу мен бяга някакъв кон. Истински кон. Заобиколи ме, слава Богу. 😆

Общи условия

Активация на акаунт