Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 990
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Днес точно за намалени ги използвах в магазина.

# 256
Е... в коя тема са показани, че и на тях си пише. От Н&М са.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0912269001.html
Не си зададох въпроса коректно. Имах предвид онлайн  или от физически магазин.  Поръчах си ги Simple Smile. Но чакам да сработи кода за 25% ,за да си поръчам един гащеризон.

# 257
Бижута (обеци) могат ли да се връщат?

# 258
# 259
  • Пловдив
Отново звънях на съпорта за неработещите кодове. Артикулът, който исках да поръчам е почти изчерпан. Е, пусна ми "служебно" поръчката с код, доволна! Звънете и вие!
Кодовете от рециклиран текстил важат и за намалени артикули, както онлайн, така и в реала Wink.

# 260
# 261
Отново звънях на съпорта за неработещите кодове. Артикулът, който исках да поръчам е почти изчерпан. Е, пусна ми "служебно" поръчката с код, доволна! Звънете и вие!
Кодовете от рециклиран текстил важат и за намалени артикули, както онлайн, така и в реала Wink.
Да, обаче аз искам да платя с карта и оди вариант не става. 🙂

# 262
Оползотворих все пак 15% за нещо дребно (заради БД), а за 25% на редовни цени да им звъня по телефона, щом друг начин няма засега май няма да ми се случи - единствено една сламена шапка гледам, а тя и на редовната си цена се появява за минути и се изчерпва отново бързо - как може изобщо да се хване така за поръчка по телефон.
Имам някакви неща мотаещи се в любими и днешното до -60% изобщо не им се е отразило, стоят си със същите цени, явно намалените допълнително неща не са моите.

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 11:23 от fenyx

# 263
И аз не виждам някаква промяна в цените. Какво ми сменят банера, да си оправят кодовете.

# 264
Боксерките дойдоха. Бързички са.
Тройката

Седмицата

Не виждам разлика в размерите м/у двата модела, нито в ластика. Около 31 см е горе ластика.. 158/164 размер.
Крачолът долу е 19 см, сгънат на две мерен.

# 265
Роклята е разкошна, ефирна, дълга до земята, много добре ушита и красива... нощница! 😂
Сега, очевидно е от плат за рокля, но малко ме съмнява, че с каквито и обувки да я съчетая, някой ще се сети, че е рокля. Ама гледам, че напоследък едни пижамени сетове се носят, та другия месец като сме на кратка почивка, кой ме знае там 😆 Ако прочета в някоя тема: "А пък днес видях една жена по нощница! И като беше обула едни красиви обувки, си мислеше, че никой няма да разбере." - ще знам, че това съм била аз.
Според мен, само тигровия десен може да се справи донякъде с излъчването на нощница.
Пък и мм категорично ще откаже да върви с мен по улиците, ако съм облечена с това.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0979596001.html
Но е толкова ефирна и добре направена, че ще си я задържа.
А тези дънки... Не са в ред от НМ, хора! Това нещо не го и отворих да го разгледам, връща се на мига. Бели дънки изработени от възможно най-най-дебелия дениим! Само като ги гледам и задникът ми завира!
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0938098004.html

# 266
  • София, България
Здравейте, дали някой има тези бермуди https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0892331001.html отговарят ли си на размерите?

# 267
  • Варна
Белите дънки винаги са им много дебели... Два модела съм пробвала, сините тънки, летни, а белите от съответните модели - супер дебели. Не знам защо, някой беше казал, че за да не прозирали, но нещо не ми се види да е така. Имам тънък летен бял панталон, който не прозира, та явно не е мисия невъзможна.

# 268
Значи, бръкнах през пликчето да пипна материята и ги отворих накрая. Ами не са толкова дебели, колкото изглеждат. Не са и от най-тънките, де. Изглеждат наистина дебели, но всъщност, са някак груби. Скоро някой беше писал за едни бели, че не му харесват, защото са груби. Обух ги. Обаче пък на моето дебело д. как застанаха, чак изглеждам добре с тях. Перфектна кройка са! Бе, за вечерите май стават. Сега като ми харесаха как стоят, а аз рядко се харесвам в нещо... Остават и те. 😊

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 14:29 от Анонимен

# 269
Аз не ща тънки дънки. Много се отпускат. Не държат форма.
На мен ония от 18 лв белите са ми перфектни.

Общи условия

Активация на акаунт