Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 992
  • 755
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
О, точно най-тънките ми са най-хубави. От ХМ са, обаче грам не се сещам кой модел. Еластични, точно по краката, в същото време супер лесно се обуват и събуват щото са много ластични. И грам не се отпускат. Всъщност от ХМ нито едни дънки не ми се отпускат, но тези супер тънките са ми любими вече.

# 271
  • have faith and be patient ..

Разликата в 2 чифта детски момичешки очила, като ги отворя и на двата горе пише сектор 8-14 години.. Абсурд.. Долните са за 2-3 годишно дете.. Направо не знам..

# 272
Тета,ти кога ги поръча тия гащя?И защо дойдоха ,а моите дънки ги няма?Нещо май не съм им симпатична на ХМ.
Дънки имам на 90% от ХМ ,всички са ми много удобни ,а с такъв състав като показаните от Азалия са ми повечето.Леко се отпускат ,но и аз свободни ги искам,нося си ги лятото обаче,дънките са ми любимите гащи Сега чакам още едни мамски,ама не ги пращат,а Тета вече обу сина си .
Азалия,веднъж отивам до пристанището вечерта ,и ме спира гранична полиция и ме питат -госпожо,по пижама ли сте?Ами как ще съм по пижама бе ,момчета,оувърсайз тениска и клин е това .Изгледаха ме изпод вежди и ме пратиха да си ходя.
Какво да направя с чехлите на мъжът ми които пускат боя и краката му стават черни?От кожа са .Някой имал ли е такъв случай с техни чехли?

# 273
Начи мен ще ме арестуват направо, тя леееко прозира! 😆
Скрит текст:
Бобчи, в копитцата май сме един размер и в една друга тема сте луднали по бирки, та поръчах току що тези - кожа са от всякъде
https://www.vivre.bg/p-1019828/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0 … %BE_carla_navy_41
Остана една бройка, бяха 3 снощи и днес не се бавих.
Но на тая цена има с чудни рисунчици и от изкуствена кожа, ако не те притеснява, че е изкуствена
https://www.vivre.bg/search?searchItem=%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81% … D0%B0%D0%B1%D0%BE
Показах ти ония чехли от obuvki.bg те не пускат и са меки, ама не ме послуша и взе НМ-ските. Ти май купи от тях на баща ти.

# 274
И аз много обичам тънки дънки.
Не ми се разпускат.
Едни джегинси, благодаря на Лоли, че ги сподели тогава, ми са любими!
Моите бели, от детското, също са дебели. Най-дебелия плат от всичките ми дънки. Имам едни черни, trаsh, май само те са по-дебели.

# 275
Оо имам и по-дебели дънки, много светло сини, те са си направо зимни! Едните са от НМ, другите от Gang. Само едните съм обувала в късна пролет...

# 276
  • Варна
Едни джегинси, благодаря на Лоли, че ги сподели тогава, ми са любими!
Май точно джегингс се водят и моите, може да са същите. Помня, че не само аз си ги взех тогава - миналата пролет май беше.

# 277
Азалия,от оная марка чакам утре  ,вдруги ден чакам биркита от емаг,и по вдругиден мъжа ми може да ми събере багажа.😂
И днес си поръчах от нм едни винтидж дънки и една тениска
А черните ви дънки избеляват ли,едни измито черно имам,бая се изми  допълнително след няколко пранета .

# 278
Имам две черни - едните са тънки и тъмно черни, не са избелели, бяха около 35 лв и едни сиво черни и те не са мръднали, та са от 89 лв.
Но от Лидл черни след едно пране станаха мамма миа - сивочерни на петна и черни, обаче пък толкова удобни, че си ги относих, но не пропуснах да им пиша, че продават боклуци. Бяха готови да ми върнат парите Казах им, че 26 лв не са сума, която да коментираме и дънките са адски удобни, не ги върнах, така си ги нося но не може от едно пране да стане на нищо цвета. А бяха такова хубаво черно!
Скрит текст:
Днес отказах едни сандали, имат магазин в София, но не ми се ходи в тия жеги. Поръчах ги преди 6 дни, е, как не им стигна време пеша да ги бяха донесли, щяха да стигнат! Веднага попълних освободените средства с тия биркоподобни чехли, иначе имам 4 чифта подобни, не са ми първите

Последна редакция: пн, 28 юни 2021, 16:44 от Анонимен

# 279
На 23.06..сряда ги пуснах гащурите, Бобчи.

# 280
Азалия,от оная марка чакам утре  ,вдруги ден чакам биркита от емаг,и по вдругиден мъжа ми може да ми събере багажа.😂
И днес си поръчах от нм едни винтидж дънки и една тениска
А черните ви дънки избеляват ли,едни измито черно имам,бая се изми  допълнително след няколко пранета .
Аз бих се развела с него, ако пречи на любовта ми към обувките. Sweat Smile
Снощи показвам на приятеля ми шестте чифта нови обуща и той " Ми супер, няма проблем, че постоянно купуваш обувки, не ми пречи " . Викам " Ми ко да ти пречи като си ги плащам сама бе? " SatisfiedSatisfiedSatisfied
Иначе аз изпрах късите черни гащи, изсъхнаха, огледах ги и не са мръднали, но се водят от габардин, за мен всичко е дънково. Smiley

# 281
Бобчи, тези дебелите ми черни са точно измито черно.
Ами не са си променили цвета, хем доста са прани.
С Ариел или Персил за цветно ги пера, на 50 градуса.

# 282
Калинче,само казва че се е оженил за стоножка 😂
Ами избеляха ми едни черни,с Ариел капсула,явно новата пералня пере ,не се шегува .

# 283
  • Пловдив
Пуснах едни дънки. Искам сини, ам намалят други цветове Stuck Out Tongue Winking Eye
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0899749010.html
Нямам код, с дълъг само.

# 284
Ако някой познат ми потребител иска код от дрехи ,ще му дам на заем.

Общи условия

Активация на акаунт