Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 745
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Днес си взех страхотни дънки от магазина,тип винтидж,обаче ги искам свободни.А са ми опънати плътно,дали ще се отпуснат-96 памук,1 еластан и 3 други влакна?
Нямаше хубави намалени гердани и колани .

# 31
Може много малко, Бобчи, минимално.
Нищо не си харесах засега.
Ще хвърлям по едно око, все пак. Simple Smile

# 32
Минимално пак е нещо,ще помисля значи дали да ги оставя.В момента са тесни ,а искам свободно,доста висока талия имат и са 26 лв намалени,а в приложението 36 .
Аааа объркала съм ,другите влакна са 96,памука е 3 🤦

Последна редакция: сб, 19 юни 2021, 19:54 от Bobchita

# 33
Някой, който ги има би ли направил снимка на тези дънки, в който и да е цвят? https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0899749010.html

# 34
Тук масово поръчвахме черните преди време, на мен не ми допаднаха заради високата талия и ги дадох на колежка. Доста поизбеляха по ръбовете, а не ги носи много.

# 35
Аз поръчах за дъщеря ми черни.
Носи ги, не знам дали са избелели, тя живее самостоятелно.

# 36
https://www.mangooutlet.com/bg/women/jewellery_c19903884
Нали търсихте синджири и вериги.
Имам колие на марката, златисто, не е мръднало. Не го мокря обаче.

# 37
Искам ги,ама за по-малко пари 🤭

# 38
Момичета, поръчахте ли нещо от намалението? Сега влизам и хоп поръчах две чанти през рамо, за мен и дъщеря ми, повече от доволна съм за 27лв , еее ползвах и дългуча.

# 39
  • София
От намалението- не,  ама поръчах едно от бебешките футболни бодита, че очите ми останаха в тях. 🤣 Много рядко нещо ми харесва чак толкова много и ако не го взема после го мисля със седмици. 😂

# 40
Поръчах и чакам да ми доставят утре (пътува вече) - за щерката сандали и бански (само да не ѝ е голям), а и за мен един безшевен сутиен.

# 41
Аз пуснах поръчка четвъртък на обяд и още Очаква предаване към Еконт.... Леко се изнервям, че ми трябват джапанки за морето...

# 42
И моята е от четвъртък, смятам че утре ще е при мен.

# 43
И моята от четвъртък е така, както при вас.
Сега ще вляза да зяпам и ровя, вие ме накарахте, аз не исках,
защото моето тийнче се разболя и парите отидоха в аптеката, като пресметна колко дрехи от намаленията щях да й накупя за тези сто лева....мале....сърцето ми....

# 44
Камея, по-добре недей да смяташ…
Бързо оздравяване на тийна пожелавам 🤞🏻
Скрит текст:
след като на мой близък се наложи по здравословни причини големи суми да се плащат- вече са ми все тая намаления от дребните сметки…

Общи условия

Активация на акаунт