Пазаруване от НМ, тема 52

• 44 030
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Да.
Ето кецовете, почти кафяви са.

# 346
Имате ли впечатление последните поръчки за колко време идват? Поръчах в понеделник, във вторник ми пратиха мейл, че поръчката ми е изпратена. До събота дали ще дойде?

Бързички са, в събота преди обяд поръчах, днес дойде. Дано с работещ вече код не ги забавят, че и аз се надявам за събота да получа 2 пратки

# 347
  • БГ
Здравейте, имам нужда от дължина на стелката на детски сандали размер 24/25. Дъщеря ми е със слабо краче с дължина на 15.5 см. И се колебая между двата размера. Благодаря предварително Simple Smile

# 348
  • have faith and be patient ..

25 номер, 15.5 е точно до шева задния, според мен сте за 26

П. П. Моите мискинки ми задраскаха цифрите на любимата линийка и то с перманентен маркер Simple Smile

# 349
С.Алекс, много ти е хубава линийката, много топло чувство създава. Smiley В първия момент доста се оцъклих какво точно искаш да покажеш... Simple Smile Ако все пак искаш да я почистиш, което аз едва ли бих направила Simple Smile , може да погледнеш тук, бях търсила инфо преди време: https://lifestyle.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0% … D1%87%D0%BA%D0%BE

# 350
😂
Перманентен маркер от бяла дъска се маха като отгоре се повтори с обикновен.
Може да пробвате, дано проработи.
Тази сутрин с изненада видях, че роклята няма да бъде доставена днес, момчето ми предложи в 8 като отвори офиса да мина да я грабна, после ще я отчита, обаче се отказах.
А как ги похвалих за бързината, нищо, де, само поводи да има, ще ѝ дойде реда.

# 351
Здравейте,
И аз идвам с питане за този бански, има ли го вече някой и умален ли е наистина както пише?

Момичета решила съм да поръчвам този бански,черох,четох отзиви и тотално се обърках. Някой може ли да сподели лично впечатление? Умален ли е?

Този модел също ме интересува: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0952172005.html
Пише, че ги няма в магазините.

# 352
Здравейте,
И аз идвам с питане за този бански, има ли го вече някой и умален ли е наистина както пише?

Момичета решила съм да поръчвам този бански,черох,четох отзиви и тотално се обърках. Някой може ли да сподели лично впечатление? Умален ли е?

Този модел също ме интересува: https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0952172005.html
Пише, че ги няма в магазините.
Аз го поръчах.Долнището го мерих в магазин и взех номер по-голям от този който нося,а горнището взех с по -голяма обиколка и чашка,че с този супер пуш ъп в коментари пишеше ,че изкачали много гърдите. Ще видим като дойде дали не се наиграх … 😁 другия с къдриците в същия цвят пробвах в магазин и стои страхотно,чак сега ме хваща малко яд,че не го взех. А за този белия, който питаш също е с малкта обиколка. Виж коментарите и в английския сайт и руския.

# 353
До кога бяха кодовете?

# 354
4.07
За размерите да кажа-имам и нося 40,42,44.Дрехите с повече еластан не търпят по-голям номер,ако са и под глезена съвсем,дънките от памук примерно седят добре и с номер нагоре ,защото имат по-текстуриран вид.Поне при мен ,талията ми е най-тясното място и съобразявам и това .
Ето ме с тениска Л и дънки 44 ,всичко е леко свободно,може и по-тясно,но не ми е комфортно.Горе долу по моделките се ориентирам ,има една с ханш като моя и ми е любимка 😁 .

# 355
Кака, като една видна сврака, пак се обзаведе с колан. Simple Smile
От зимата го дебна, в сайта изобщо го няма, а в магазина беше 20 лв.
Е, вече е намален на 8.

Веднага го грабнах. Stuck Out Tongue Winking Eye
Имаше много намалени дрехи, особено детски. В Плаза.
Чадъри нямаше обаче.
Аз за тях отидох, но пък уцелих колана.Simple Smile

# 356
  • Варна
че с този супер пуш ъп в коментари пишеше ,че изкачали много гърдите.
Ммм, ако има повечко, изскачат, ако няма... Laughing Аз си взех миналото лято, даже се жалвах тук, че се втрещих в първия момент, чувствах се като Памела Андерсън. Ама то като съм свикнала да няма почти никой психологическият  шок беше голям. Всъщност стои много добре като му посвикнеш. Точния размер си взех аз, но моят беше друг модел, де.

# 357
Добро утро момичета,

Някой има ли тези сандали https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0893663001.html

Нищо нямаше да поръчвам, но то ме сърби клавиатурата. Едни  бели кецове метнах за 18лв.

# 358
Аз тези сандали ги мерих за плажа уж,но на моите ужасни крака,бяха много зле .Иначе са леки ,не удобни ,но за мен специално.Може би са за тясно краче,не за лопати като моите .
Дева,супер е колана !

# 359
Здравейте, някой дали има код за -15% или -25%, който няма да ползва и иска да услужи? Ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт