Пазаруване от НМ, тема 52

• 44 031
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
Момичета, в магазините намалението е вече до -70% и има много нови намалени неща, поне в този в Ринг мол. Потвърждавам, че приемат мейл с -15% и за намалени неща.

# 361
Само показваш мейла на каса или как?

# 362
Мейла или скрийншот,поне при мен скрийншот .

# 363
Да, само мейла. Може и скрийшот.

# 364
Бях ви позагубила. Да е жив и здрав който писа, че кода важи в магазина! Много хубави неща си намерих, и 15 процента намаление Kissing Heart

# 365
Момичета, има нови намалени неща в секцията за бебета. Включително така популярните мики-та 😅😅

# 366
Open MouthМомичета, едни намалени кецове https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0936002001.html Open Mouth
Поръчах ги за 13,49.
"Свиркайте" ако има нещо изгодно.....
Успешен ден!

# 367

Аз поръчах тези, че и с код за 25%, та излязоха някъде към 26 лева. Ох дано да ми станат

# 368
Open MouthМомичета, едни намалени кецове https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0936002001.html Open Mouth
Поръчах ги за 13,49.
"Свиркайте" ако има нещо изгодно.....
Успешен ден!

Имаше ги в магазина, за 15 лв.
Много твърда ми се видя подметката.

# 369
Яна, и аз поръчах тези дънки (но съм по-голям размер и не очаквам изненади), оползотворих и -25%, пратени са ми дънките даже вече. Благодаря на Есенция Лимонова, която сподели за тях, супер цена идва за shaping модел.

# 370
fenyx и аз съм с голям номер, но не знам колко точно 😄 поръчах 42, да видим

# 371
Същият поръчах и аз. Имам от обичайната дънкова номерация едни shaping 30/30 и леко ми теснеят вече, мисля, че тези в 42 ще са ми съвсем точни. Да видим (вероятно в понеделник).

# 372
Получих си панталона за 11 лв, всичко е наред, само че платът е промазан.
Скрит текст:
Миналата година купих подобен широк черен панталон с ластик и връзки (май и със същата редовна цена). Не мога да го намеря на сайта, мисля, че вече го няма, затова не мога да проверя дали е бил памучен или от полиестер, като този (дадох го на майка ми, защото ми е голям, така че не мога да проверя и на самия панталон).
М е много широк, честно казано се чудя дали има реална разлика в различните размери. И е дълъг, но предполагам, че тази материя ще се посвие след прането. Тъй като ми става и исках свободен черен панталон, ще го задържа и ще се опитам да свикна с лъскавото.

# 373
Картичка имам, хора, КАРТИЧКА! В пощата! Гледам сутринта на таблото за обяви на входа ни, забучено нещо си от Н&М и някакви ситни буквички. Приближавам се да прочета, тя за мен! ✨😮 Опулих се! За 25% е и аз нямам какво да купя. Чакам една ризо-рокля и тениски за мм, даже тениските са без намаление, щото никой процент не сработи и сега 25%. 🤔 Ако работят, де, кой знае от кога виси това на таблото и дали още важи, не го прочетох, сега ще го видя.
yanna777, имам ги тези дънки от едно намаление, много са хубави, достатъчно дълги за мен и не са по глезена, а като тип цигара.

# 374
Стига бе,как картичка 😁😁😁 Не знаех ,че ги пращат още .

Общи условия

Активация на акаунт