Пазаруване от НМ, тема 52

• 44 044
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Ако някоя добра душа няма да си ползва кода за 25% и има желание ще помоля да ми пусне една поръчка. 😃

# 376
Ми ей тъй, на - картичка 😆
Скрит текст:

# 377
Аз имам една-единствена, не от сега, но си я пазя за спомен Grinning

# 378
Аз никога не съм имала
Имам нужда също ако някой може да ми пусне поръчка с 25 процента

# 379
  • Бургас
Аз никога не съм имала
Имам нужда също ако някой може да ми пусне поръчка с 25 процента
Метни в лично какво ти трябва и докъде ти трябва Wink

# 380
Те са за един артикул тия проценти. Смешното е, че не знам за кой профил е тоя код. На основния и другите два, които помня, не става, а е до 4-ти. Така ще си изгори...

# 381
Отговарят ли си детските сандали (за момиче) на см посочени в сайта, за 27 номер пише 16,7 см, някой ако има дали би ударил една линия/ рулетка Hug

# 382
  • вкъщи
На мен ми намали всички неща в кошницата, че и безплатна доставка. И намалени намаля. Как да не поръчам, грехота е..

# 383
Те са за един артикул тия проценти. Смешното е, че не знам за кой профил е тоя код. На основния и другите два, които помня, не става, а е до 4-ти. Така ще си изгори...

Иди в магазин.

# 384
От толкова време (още доста преди да ни заключат) пазарувам онлайн, че даже не се и сещам за тази опция 😆 ще видим дали тези два дни, без днес, ще додрапам до някой магазин. Може утре. Мерси за подсказката, съвсем забравих за това.

# 385
Аз си взех нелоши неща от магазина
Ето тази рокля например на същата цена, ама я премерих и харесах, а в сайта изглвжда идиотски
Също и долнища от 25 на 11 лева, ама уголемени са, добре че пробвах

# 386
И при нас има долнища, но много грамадни за мен. Не гледах цена.

# 387
Ами те са останали само големи номера, а и са много много уголемени. Пуснах ги в сушилнята, но понеже са с полиестер, не чист памук, не се свиват Simple Smile  Но за хоум офис стават ...даже както бичи климатика, може да си обуя едното Joy

# 388
Тази риза виждал ли я е някой?Мнооого ми харесва
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0992402001.html

# 389
Вчера пуснах поръчка за първи път за детски дрешки. Възползвах се от 10% отстъпка при регистрация  и кода за безплатна доставка. Намали ми всички артикули, включително и намалените. Нямам търпение да пристигне поръчката, макар че дрешките са  за есента.

И да попитам кой е този дългуч и откъде го взимате ? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт