Пазаруване от НМ, тема 52

• 44 055
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,
Поръчах тези еспадрили 40 номер /който обикновено нося/, но малко ми теснеят. На дължина са добре, платът е памучен .... дали ще се отпуснат или да поръчам 41?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0972297002.html
Интересува ме и нещо друго ..... закупих ги за 14.99 + 6.90 доставка. Ако ги върна, каква сума ще ми възстановят? Пише, че ще ми приспаднат 4.90 лв. за връщането, но от коя сума ще е - от 14.99 лв. или от общата с доставката - 21.89 лв.?
Възстановяват ли и сумата за доставка от 6.90 или само сумата на артикула?

# 406
Ще ти върнат И ДОСТАВКАТА.
По закон е така.

# 407
Такива надписи имам от зимата.
Нищо конкретно не значи.
Значи да не се надявам. Имам една от тези рокли и исках да си взема и в друг цвят.

-------

А някой има ли отзуви за тази рокля?

Повечето рокли, които са на размер S, M, L са уголемени и сега за тази също много се чудя..

# 408
Гошето ми пратил смс, добре си погледнах телефона в Кауфланд.
Взех пижамата и на девойката чантата. Едва се замъкнах пак, сложили чантата в един огромен кашон, все едно телевизор купувам. Joy
Имаха и драма със системата, без малко да се откажа. Но пред ПОС терминал се оказа, че може. Аз и без това така плащам.

# 409
Що не ги извади. Да не мъкнеш кашона.

# 410
И моите пижами са дошли днес , но не ми се ходи, чак в сряда ще ги видя що за стока са.
Дойде и черната рокля, снимките не са хубави, но роклите са много удобни. Черната се мачка повече и има нужда от подплата, но пък е по- лесно съчетаема.

# 411
Моите дънки са готови за доставка, обаче при нас в събота не ни доставят, та както очаквах- в понеделник ще ги видя. Благодаря на двете дами, които ги похвалиха, предполагам, че ще ги одобря.

# 412
Що не ги извади. Да не мъкнеш кашона.

Нямах време да се занимавам с разопаковане, че и кашон да се чудя къде да изхвърля.
Отивам на работа след малко.

Обаче чантата така я е хванало "намалението", че от 17.99 вече е 24.99.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0938410001.html
На мен ми излезе 13.49. Simple Smile

Феникс, Бобчи, наш'те са на полуфинал! Heart

# 413
Еспадрилите се отпускат.
Дева,Феникс,да свършва това ЕП ,че нервите ми не издържат.
Наште и на финал ще идат даже! Heart

# 414
  • Пловдив

А някой има ли отзуви за тази рокля?

Повечето рокли, които са на размер S, M, L са уголемени и сега за тази също много се чудя..
Днес я пробвах в черно, беше намалена на около 25 лв. С ми беше огромна, а по принцип взимам блузи М и панталони 40. И е дълга, аз съм 1.60 и ми се влачеше по пода и презрамките също ми бяха дълги.
Така исках да им оставя още някой лев, но нищо не можах да харесам, яд ме е за кодчето, която мила дама ми препрати Simple Smile

# 415
Не е по темата, но си взех тези еспадрили , много леки и удобни са:
https://ccc.eu/bg/damski-modeli/obuvki/espadrili/e-deezee-wss899-02-5

# 416
И аз получих пратка, беше с безплатна доставка. Едни сандали за дъщеря ми и са тесни, дали ще ми начислят доставка за връщане?

# 417
И аз получих пратка, беше с безплатна доставка. Едни сандали за дъщеря ми и са тесни, дали ще ми начислят доставка за връщане?

Вероятно.
Ако не пропуснат.

# 418
  • на морето
Здравейте! Дъщеря ми в момента е в магазина и си харесала една рокличка. Моля ако някой може да ми прати имейл за който и да е код.  dida_f1974@abv.bg

# 419
Пратих ви

Общи условия

Активация на акаунт