Пазаруване от НМ, тема 52

• 44 060
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Успях да мина през мол София за детски подарък и понеже никой не ми изпрати код (не се сърдя разбира се) реших да покажа един стар имейл от май месец за 25% на любим артикул. Момичето ми намали само един артикул, но пак е супер, понеже те си бяха доста намалени. Иначе имам и мейл с 15 %, но все пак си исках 25. После от женското взех за мен и едни супер изгодни панталонки и пак показах този имейл Joy Общо всичко няма и 20 лв.

# 422
Schofito отстъпката 25% е за 1 артикул, така е офертата, 15% е за всички артикули.
Видях 2 часа след като си писала и мислех, че вече са ти изпратили. Но ти си се справила много находчиво.

# 423
Schofito отстъпката 25% е за 1 артикул, така е офертата, 15% е за всички артикули.
Видях 2 часа след като си писала и мислех, че вече са ти изпратили. Но ти си се справила много находчиво.

Pingvin4e, благодаря! И аз се радвам, че свърших работата, напоследък нямам изобщо време. Иначе нямаше кой знае какви намалени неща. За мен е най-удобно от сайта.

# 424
  • на морето
seisa, deVa много Ви благодаря, златни сте ❤️❤️❤️

# 425
  • have faith and be patient ..
Може ли и на мен мейл с който каквото има Simple Smile jeida@abv.bg

# 426
Някой да има излишен код от върнати дрехи?

# 427
Пльосвам това тук, ако ще ви е от полза.

# 428
Не се отваря, много е дребно не се и чете.

# 429

Ето така го скрийншотнах
Едит
Ужасно е наистина

# 430
Не се ли сещате да си запазите снимката в компа, аз пробвах и стана и е в добър размер.

# 431
Как ги показвате тези скрийншоти, за да ползвате намаление

# 432
Взимаме телефона в ръка и ги показваме на касиера .

# 433
Голяма покупка направих с картичката за 25% - тениска и боксерки за мм, обаче пък отстъпката е цели 14 лв! И торба с дрехи върнах - доволна.То вече няма какво да купувам, от всичко има по много вкъщи.
НО! - сектор за дебеланки вече няма - само онлайн! Възмутена съм. 😠

# 434
Азалия, махнаха плюса в магазините преди повече от година, много тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт