Пазаруване от НМ, тема 52

• 44 069
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Нямах представа! Смятай от кога не съм била в магазин. НО при следващата ми поръчка лично ще се обадя да им кажа да не са посмели да ми начислят доставка или да ми удържат сума за връщане! Това е дискриминация!

# 436
Аз защо си мисля, че при нас има секция +? Thinking

Доди, радвам се, че съм ти била полезна! Hug

# 437
Никога не съм виждала.В мола на ниво 0 е дамско ,бременни,Дивайдед,ниво 1 мъже и деца .Но ще хвърля едно око.

Тези си поръчах с 25 от форумно приятелче,пише че са за тесен крак в отзивите и взех 41 ,дано е ок.

# 438
В НМ на Главната в Пловдив мисля, че имат такава секция, на 2 етаж. Поне имаха доскоро, защото аз шетам навсякъде, да не пропусна нещо. Joy

# 439
# 440
Ако пусна днес поръчка дали ще дойде до другата събота?
Аз нямам код и чаках един бански цял месец да го намалят ама нА, не го правят.

# 441
  • Mostly in my mind
Дори и по-рано ше дойде според мен.

# 442
Ще дойде, поръчка от вторник следобед ми дойде в събота.

# 443
Аз днес си оползотворих и кода за 15%, на място в магазина. Достраша ме да ползвам произволен скрийншот за 25%, но честно казано, май нямаше да има значение. На касиерката й беше все едно.

# 444
При мен в магазина вчера като ползвах кода за 25%,  момичето на касата погледна датата за валидност отдолу в мейла.. Ако някой ползва стар код да го имате предвид.

# 445
Каква е тази дата на валидност, нали са валидни до 4.07?

# 446
  • Сандански
Здравейте, някой с проблем като моя...
Не мога да си вляза в профила, а и не мога да вкарам нищо в кошницата на всичко излиза надписа "Възникнала е грешка..."

# 447
Каква е тази дата на валидност, нали са валидни до 4.07?

Понеже вчера писах, че показах стар имейл с отстъпка от май месец, но при мен мина номера. В противен случай щях да кажа, че съм се объркала. Sunglasses
Ами ако някой, работещ в H&M ни чете, ще гледат не ами...

# 448
Вярно, дано не ни надушат. 🤐Ще намерят начин да ни резнат крилцата. 😃

# 449
Здравейте, някой с проблем като моя...
Не мога да си вляза в профила, а и не мога да вкарам нищо в кошницата на всичко излиза надписа "Възникнала е грешка..."
Опитай да си изчистиш кеша, предполагам ще се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт