Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 679
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Тази на снимката е с номер-два нагоре от нейният размер, за да й стои така оувърсайз.

Или е с друго сако. Simple Smile
Имам го в бяло. Покрива кръста, но не и дупето.

# 631
Панталона показва мацката. Гугълнах снимката й и това излезе..гащурите показва. Някаква грешка е в сайта, че под фотото са слогили сакото.

# 632
Усетих аз. Simple Smile
Сакото изобщо не стои така.

# 633
Стринке приличаш ми на една Теди. Simple Smile

# 634

Бях обещала да дам отзив ,когато взема този бански. Чашката си отговаря, а обиколката е умалена с номер. Долнището също. Поръчван онлайн на редовна цена, но не ми стана ще го пусна в другата тема.
Размер 80Б горнище, което отговаря на 75 Б долнище 38, което отговаря на С ,нося стандартно 36.

# 635
Ми върни го! Защо ще го предлагаш тук, като можеш да го върнеш?

# 636
Заради таксата, вероятно.
Но гледам, че го е пуснала на половин цена, та явно връщането е по-изгодно.

# 637
Заради таксата, вероятно.
Но гледам, че го е пуснала на половин цена, та явно връщането е по-изгодно.
Поръчван е от Англия ,затова.

# 638
Получих днес поръчаните през юни втори украшения за обувки, но китайците са толкова невероятно тъпи, че акълът не ми го побира!... Получих една бройка! По дяволите, кой си кyпува обувките една по една, един крак ли имам, една обувка? Никъде не пише, че продават 1 брой, а не един чифт. Това е малоумно! Поръчах и втора, но тя няма да пpистигне до сватбата на 8-ми август, иначе променя обувката и я пpави прекрасна. Мъжът ми се спука да се хили! Аз не мога да го асимилирам просто!🙄🤯 И ме е яд, честна дума!
Скрит текст:

# 639
  • Бургас
Без туй нещо са много по-хубави обувките. Услуга са ти направили, не се ядосвай. 🙂

# 640
  • Варна
Честно казано и на мен без украшението ми харесват повече.

# 641
Ми на мен са ми постни и като недовършени, сврака съм. За събитие биха ми харесали повече с украшението. За ежедневието - без.

# 642
Съвсем различно изглеждат,харесва ми ,макар че не съм по златистото .

# 643
И на мен ми харесват с украшението.
Вчера се мотах по магазините с приятелка и видях по- обемни обици, подобни на брошката, май бяха клипс.Не пречи да разгледаш из разни малки магазинчета.

# 644
И на мен ми харесва украшението.
Дано се сдобиеш с второ.

Общи условия

Активация на акаунт