Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 677
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Днес се замъкнах до Мол България и да дам отчет, че в детската секция има много сладки роклички за принцески на 3-4-5 лв -памучни и по-така... за момиченца 3-6г някъде. Не съм гледала обстойно детското, но ми направи впечатление, че връщах торба с дрехи и се изкривих значи (направо ми идва да ги оставям до кофите) , та имаше мама и баба на едно момиченце бяха накупили много роклички, после минах да слезна надолу и ги видях, заслужава си да се погледне, ако имате принцески.
Разбира се реших да го използвам талона и при дамското нищо не видях, рових и рових-ни намалено, ни редовно имаше нещо нормално. Една жълта рокля харесах, редовна, ама повече за плаж е и ..
Най-накрая се сдобих с един черен панталон на 23 лв намален от 64, нищо особено, по-лек е , малко официален, ама поне ми става , та мирясах.
ей този, взех М и ми става, дори леко широк идва, уголемен е за мен модела, но добре стои и покрива глезена, не е точно този май, но моделът е такъв, не го намирам моя май
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0954503001.html

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 17:22 от Анонимен

# 646
  • София
И аз днес бях до България мол, за каката на 5 г за 50 лв ми се струва, че доста неща купихме- 4 рокли, 2 къси панталончета, дънки, дълъг клин, тениска. Не помня имаше ли друго, ще снимам утре. Наистина имаше доста намалени неща и то хубави. За бебета момчета обаче- едно голямо нищо. Не можах нищо да избера.

# 647
  • Варна
То за момчета по принцип е едно нищо, никога няма такъв избор и такива цени като за момичетата.

# 648
Ние бяхме на море и отскочих до бургаския мол и си мислех, че само там е трагедия с момчешкото.

# 649
  • София
То за момчета по принцип е едно нищо, никога няма такъв избор и такива цени като за момичетата.
В началото на намалението имаше някакви неща, сега е ужас. И понеже като цяло вчера ни беше ден за пазаруване обиколихме и други магазини за детски дрехи- много зле, нищо не можах да му купя на това бебе. С 300 зора три дълги бодита от Пепко.

# 650
Аз бях в първия ден на намалението в магазина във Варна... Еми съжалявам, че не снимах стената с дрехи за момиченца и тези за момчета. Чакаме бебе и се надявах да взема някакви неща, но в крайна сметка и за него и за баткото поръчах от сайта.

# 651
Аз по принцип си имам пристрастия към дрешките за принцески, но в МОЛ България имаше и намаления за момченца. Дали са били много, малко и добри или лоши не знам но цели стени бяха с етикети за намаления, та..може и да има нещо заслужаващо си, дори да не е количествено много. Просто, ако ходите там до Джъмбо, Била или имате път за нещо, може да погледнете и там. Мъжко гледах, търсех долнище, не видях нещо хубаво, нито тениски, ризи и т.н. за подарък ми трябваше. Дамското пък съвсем зле беше , ама нищо, нищо нормално. За редовни дрехи също. Може би само едни зеленикави тип дънково панталони, но от много лек плат, летни си заслужаваха, те са в дясно от касата (че аз там пък рядко гледам).

# 652
  • София
За по-големи момчета може би, за бебета нищо нямаше.

# 653
  • Бургас
За момчетата винаги е така и не само в НМ. Много трудно ги обличам моите двамата, че и претенции имат.
За малката купувам като изтървана. 😄 Не може да си износи дрехите - и избор и добри цени, как да се въздържи човек!

# 654
Аз купувам също като изтървана за детето и чак прекалих за лятото ,тя пък кльощак,половината са й големи още.

# 655
Аз купувам също като изтървана за детето и чак прекалих за лятото ,тя пък кльощак,половината са й големи още.

Да те издам ли колко рокли купи? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 656
  • Варна
И за по-големи момчета няма и принципно от години нищо не съм вземала от магазин. Пълна, ама пълна скръб. И по други магазини е така, за момичета то модели, то цветове, то разнообразие, момчетата кучета ги яли. Винаги много ме е ядосвало това. В Уайкики е по-добре, там се намират интересни неща понякога.

# 657
Дева,тихо,тихо 😁😁😁
Ходих да дам дрехи само миналата седмица,но бях с мъжът ми ,а той мрази да обикаля магазини,отделно в мола му е много горещо и набързо погледнах.Беше доста разграбено при нас,както винаги през лятото,когато има и туристи.
И се почувствах набор на слънцето горе -долу .Двама тийна се въртяха на касата и единия каза "джогъра стаа и за евридей аутфит е братле,зависи пак,ама за лайфстайла ни е ок ". 🤦🤦

# 658
Кажи си колко рокли купи, по два пъти поне ще ги сложиш ли на детето,хайде, отчитай се.
Ние няма да критикуваме, щото се знаеем сами себе си, ....че сме шопингманиачки.

Аз така и не отидох до реален НМ, че молът ми е далеч, но в близкия, дето няма НМ, подобаващо се разписах - все трехи за тийн-ката.

# 659
Камея,20 рокли цифром и словом.От различни градове са даже ,и по различно време,отделно къси гащи,блузки,поли,абе за тризначки имам дрехи .

Общи условия

Активация на акаунт