Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 557
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
На Цариградско

# 691
И в Ринг мол има Сенсей. Аз не съм му фен, рядко да си харесам нещо от там. Последно взех нощница за раждането за 5 лв Grinning

# 692
  • have faith and be patient ..
Във Варна е в делтата, ако е като пепко мерси.. Simple Smile

# 693
По принцип трябва да хване.
Виж някоя буква да не си объркала.

П.П. Сега пробвах, хваща.
Нови са талоните, 1 хвана другия не. Упорито изписваше не грешен код, а кодът не може да бъде приложен.
Нищо де, купих си бански от магазина с него.

# 694
  • София
Мерси, далече са ми, ако случайно имам път натам някой път, ще погледна.

# 695

Имаше питане за чантичката. Идеална е за деца не е много голяма, а в същото време побира тези неща, че и още нещо дребно. А сега е и намалена. Малкия я носи навсякъде

# 696
Във Варна е в делтата, ако е като пепко мерси.. Simple Smile
Аз съм купувала няколко клина за детето от Синсей и бих казала, че качеството е доста под Пепко. Даже стартирахме пролетта с равно количество клинове Пепко и НМ, като никой от вторите не оцеля-едно падане на колена и бяха до там.

# 697
  • Mostly in my mind
Азалия,  много сладки снимки. Simple Smile
Моите нещо дойдоха. Всичко стана, хубаво е, няма за връщане.

# 698
Поръчах си чинии и то на редовна цена. Дебна ги повече от година, бяха изчерпани и сега като се появиха отново, щях да счупя клавиатурата от бързане:

Като ги получа, ще напиша отзив, надявам се да са качествени.
Мечтая си за 15% отстъпка на Home, за да си взема и прилежащите купички и чаши, от които реално нямам нужда.

# 699
Красиви са, дано са от качествен порцелан.

От момчешките летни дрехи, най-много съм доволна от този тип блузки:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0933591001.html

# 700
Синсей - когато дъщеря ми бе на 14, 15 г.,си накупи тениски по 1,90 до 5 лв. за брой, но вече не иска  "опушени" до врата, без деколте тоест, има и дънки от там на редовна цена 25лв , купени преди 3 год.
Разтегнаха се ластичните нишки вътре. Тогава обстойно и с примери й обясних ценовата политика и как нещо, което хич не струва , не се купува на редовната цена, а на половината при намаление , за да не съжалява , като се повреди / амортизира на третото пране.
Тениските са здрави, но не са като за официално, не са представителни.

Сега за НМ , вчера в реала една жена накупи 12 момчешки тениски и блузи с якичка, като след умуване и консултиране с персонала раздели в отделни плащания/касови бележки, за да й излезе по-изгодно : промоцията била - три взимаш , плащаш две, третото, най-евтиното, било безплатно.
Затова тя ги раздели в отделни сметки, че били на разл.цени и от разл.вид и да не се объркало при калкулиране на евтиния артикул....загуби тридесет мин на касата и забави опашката. Някои от *тройките* й бяха на абсл.еднаква цена.
Аз нищо не купих, защото видът на магазина ме потресе. Не ми се пробваше  сред нахвърляни дрехи. Излязох на пейката пред магазина и поръчах ленено-памучна рокля с код, за дъщеря ми.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 12:57 от *Камея

# 701
И аз взех доста блузки от реална вчера, всичките 3 за 2. Еми никога не бих забавила опашката с 30 минути, наистина повечето бяха с еднакви цени.

# 702
Така е най-изгодно в случая...да са на еднаква цена трите.

Да си отворят втора каса.

# 703
Офертите 3 за цена на 2 са за basics моделите само, нали? Отдавна не съм ходила до реал, но след като последните пъти все не можех да харесам на място и повече успявам да набележа нещо при онлайн разглеждане…

# 704
Оле не ,ужасни са тук.Особено една руса слаба на мъжкото,едва пипа,направо брадясвам да я чакам
И аз не пробвам в разхвърляно и мръсно,много ми е гнусно ,а лятото и по Коледа е така в моловете.

Общи условия

Активация на акаунт