Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 789
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
За 15% не пишат, че не важи за намалените:
Не пише, ама не става. Ненамалено веднага го намали.

# 76
Азалия🌺, видях, че не хваща, за съжаление. Чудя се, като не пишат, че не са важи, дали няма да приемат в реалния.
Аз съм в търсене на цял бански с оформяне в бюста или половинки с дълбоко долнище.
Този не е лош, но много изрязан отдолу, няма да ми е удобно:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0919137003.html

# 77
С малки или с големи букви хващат кодовете?

# 78
С големи букви. Пробвах -15%, намалява само редовните цени (имах и друго в кошницата, не пречеше за редовните да се намалят, но артикули от намалението не мръднаха като цени, поне да не съжалявам, че имах вече поръчка - с намалени неща беше).

# 79
Ясно.
Хич да не диря, щом е на ненамалени.

# 80
Пробвах един за -25%- не ми хвана нито с големи, нито с малки букви. Да си го държат за тях тоя код, като е само за редовните цени, че и не хваща, от намаленията с повече % отстъпка взех, нямам талони от върнати дрехи за комбинации и без това.

# 81
И аз получих код за 25%, но не ми хваща изобщо, нито на намалени, нито на тези, които са на редовна цена. А ми е пратен на емайл.

# 82
И аз доживях на имейл да ми изпратят код! Joy
25% на основния ми профил.
Не били ме виждали отдавна?! Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П. И при мен не хваща.

# 83
Сигурно има бъг и вероятно утре ще хване вече, като го оправят, ама нещо само -25% (за който няма талонче) за редовна цена не е кой знае колко блазнещо. Освен ако много нещо се иска да се вземе и е на редовна висока цена, че да се усети. Защо орязаха тези кодове да важат само за редовни цени, друго е върху нещо намалено вече да се приложи…

# 84
Аз поръчах намалени тениска и кецове за дъщеря ми с дългия.
Хич няма да чакам и да ровя.

# 85
Аз не мога да разбера защо на основния ми профил, през който поръчвам най-много неща имам 15%, а на разни други мейли по 25 😅

# 86
Хайде, усвоих кода за 15%, дано не ми пратят за 25%!

# 87
Сигурно има бъг и вероятно утре ще хване вече, като го оправят, ама нещо само -25% (за който няма талонче) за редовна цена не е кой знае колко блазнещо. Освен ако много нещо се иска да се вземе и е на редовна висока цена, че да се усети. Защо орязаха тези кодове да важат само за редовни цени, друго е върху нещо намалено вече да се приложи…
В условията не пише, че важи само за артикули на редовна цена. Аз с последния такъв си взех намалена пола .

# 88
Азалия🌺, видях, че не хваща, за съжаление. Чудя се, като не пишат, че не са важи, дали няма да приемат в реалния.
Аз съм в търсене на цял бански с оформяне в бюста или половинки с дълбоко долнище.
Този не е лош, но много изрязан отдолу, няма да ми е удобно:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0919137003.html
Виж този, аз го имам, но с другото долнище. Особено подходящ е за по-голям бюст.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0944793001.html

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 23:24 от Стрина Калина

# 89
Стрина Калина, благодаря за отговора, но не разбрах точно този ли имаш или друг предлагаш. Няма линк.

Общи условия

Активация на акаунт