Пазаруване от НМ, тема 52

• 43 793
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
Минах през магазин и ползвах три кода за три артикула. Казаха, че важи и за намалени, единствено не може да се комбинира код с талон. Чак ме е яд, че за четвъртия артикул не се сетих да ползвам от е-мейлите с 15%, но има време да се поправя. Момичето поиска само да види е-мейлите.

Онлайн кодът за 15 % се комбинира чудесно с този от стари дрехи Simple Smile

Изтървала съм ви.

# 121
  • Sofia
Онлайн да, там няма драма. Но понеже се спомена, че не хваща намалени, в магазин може да се ползват кодовете и на намалени.

# 122
Ами ще отивам в магазин ,там дали е удобно да си покажа кодовете от двете пощи?Аз продължавам да опитвам онлайн де,не ми се дават пари за ненамалено и толкоз .

# 123
Не става, на другия профил имам и код за отстъпка за 15% - току що пробвах пак - пише, че не може да бъде приложен. Въвеждам в профила, който е със същия имейл, пробвах с главни и малки букви.

# 124
На мен ми звъннаха след имейла и момчето каза, че или днес следобед или утре проблема ще бъде отстранен. Ще чакаме Simple Smile

# 125
  • Sofia
Ами ще отивам в магазин ,там дали е удобно да си покажа кодовете от двете пощи?Аз продължавам да опитвам онлайн де,не ми се дават пари за ненамалено и толкоз .
Показвай смело и то колкото мейли имаш. За всеки артикул ще ти намалят от цената.

# 126
Таня, първо регистрираш мейла, после правиш нов акаунт.
Веднага се активира кода, нищо не чакам аз.

# 127
От любопитство пробвах, хвана на ненамалена дреха HM075.

# 128
  • Варна
Тези кодове са пълен майтап - тука има, тука нема. Веднъж хващат, друг път не хващат, каша абсолютна. Oтново пробвах - само на ненамалени се отразява.

# 129
А, те са само за ненамалени ли? Всичко, което ми е в любими, има някаква отстъпка...

# 130
Прерових 5-6 профила, никъде нищо.
На редовни цени при това.

# 131
Предния път, когато поръчах скъсаното яке и ризата, приемаше кодовете при стоки с намалени цени, затова помислих, че и сега ще стане.

# 132
Не става за намалени, пробвах.

# 133
  • Варна
Нещо не мога да чета правилно днес.

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 16:56 от Месечинка виторога

# 134
Отново пробвах с пижамата на хотдози, която не е намалена и код за 15% - не става:

Със сигурност е правилният профил.
Т.е. при мен не става с никакви дрехи, независимо дали са намалени или не Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт